Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Ej momci, iščem eno TV serijo, pomoje sem jo gledal na Kanalu A tam okoli 2003+ al neki. Šlo se je za nek family based sitcom, mislim da je familija živela v predmestju, spomnim se, da je bil foter bolj rocker stil in da je imel hčerko, ki ga je neki ownala. Danes sem dobil nek blast from the past o tej seriji, ampak se ne morem spomnit naslova, niti mi ChatGPT ne pomaga, vem pa, da se je fix vrtela po slovenskih kanalih, najverjetneje Kanal A, podobna timešpota kot ko so vrteli Oh ta sedemdeseta. Sem že želel odmislit vse skupaj, ker sem bolj ali manj fix, da je nek beden 00s sitcom, samo mi kar ne gre z glave. A mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? 

Povezava do prispevka
Bessie reče Pravkar:

Zdej si opisal tko sokr vse komedija serije kjer je družina :rofl:

Vem, samo pismo ne vem, kaj se še drugega spomnim. Razen da je foter bil nek miks redneka in rockerja, pa da je sipal pive. Pa da je bila bolj warianta USA suburbs, ampak ne une fensi hiše. Žal vem, da je to 90 % družinskih sitcomov, sam jebiga, bolj upam na to, da je kdo v podobnih letih gledal Kanal A in se bo spomnil, kot pa da bi kdo iz opisa ftrofil :D 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 2 minutama:

Ej momci, iščem eno TV serijo, pomoje sem jo gledal na Kanalu A tam okoli 2003+ al neki. Šlo se je za nek family based sitcom, mislim da je familija živela v predmestju, spomnim se, da je bil foter bolj rocker stil in da je imel hčerko, ki ga je neki ownala. Danes sem dobil nek blast from the past o tej seriji, ampak se ne morem spomnit naslova, niti mi ChatGPT ne pomaga, vem pa, da se je fix vrtela po slovenskih kanalih, najverjetneje Kanal A, podobna timešpota kot ko so vrteli Oh ta sedemdeseta. Sem že želel odmislit vse skupaj, ker sem bolj ali manj fix, da je nek beden 00s sitcom, samo mi kar ne gre z glave. A mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? 

A je kak detajl ali igralec kerga se spomneš? magar kak intro je

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

Vem, samo pismo ne vem, kaj se še drugega spomnim. Razen da je foter bil nek miks redneka in rockerja, pa da je sipal pive. Pa da je bila bolj warianta USA suburbs, ampak ne une fensi hiše. Žal vem, da je to 90 % družinskih sitcomov, sam jebiga, bolj upam na to, da je kdo v podobnih letih gledal Kanal A in se bo spomnil, kot pa da bi kdo iz opisa ftrofil :D 

https://www.imdb.com/title/tt0101050/?ref_=ls_t_28 ?

grem po tem seznamu

https://www.imdb.com/list/ls094578052/ 

:D 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 2 minutama:

Married...With Children' cast: Where are they now?

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 4 minutami:

ce ne pozna married with children se ga samo bena imo

Mislim valda poznam

Pomoje ni tok 90a, ampak bolj early 00 slop, bom pogledal te imdb sezname (ni nič od tega, kar ste že nalepili)

vizualije fotra me spominjajo na nekega big lebowskega iz TEMU-ja

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...