Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

v glavnem ce mene vprasas oz po moji strokovni analizi glede na to kako se vrti zemlja bo najebal se zahod slovenije

zdaj odvisno samo kako bo pihal veter ce bo iz severo vzhoda je najebala ljubljana in obala

ce bo iz jugo zahoda ljubljana in bled, mogoce tudi trojane in celjska kotlina kej malega

v glavnem maribor in stajerska se spasi v ljubljani pa bodo ziher ninja zabe strasile na okoli ma to izak ze zdaj, samo da pol bodo se vecje

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

AI pravi, da če bi Rus fuknu tipični warhead na Krško, v eksploziji jasno gre Krško in bližnja okolica, fallout meltdowna NEKa bi pa naredil inicialno 200-400km fallout ribbon, eksluzijska zona bi pa bla 15-20km. Dejansko ne zgubimo kaj dost tbfh. Tisto malo raka ajd, sam mene bolj skrbi v kaj bi lokalna populacija evoluirala. Hills have many, many eyes. And legs.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 urama:

ne morm verjet da je manjša od njega, sm mislu da je on bolj manlet

Ne vem zakaj, ampak seems fitting, da bo on lizal spermo 500 tipov, ki so svedrali pred njim. 

Alfa moski pac more dokazat svojo dominanco in neustrasnost.

Povezava do prispevka

Sem prebral nek biopic/interview od Bonnie Blue, ne vem, a je genialka v promociji ali ima spržen možgan od vsega seksa. Sam mi je fascinantno, kako se odziva, k jo je vprašal, kakšen je njen popoln moški (ali nekaj takega) in je rekla, da ima vse rada, majhne, debele, stare, plešaste, z majhnim kurcem, da so vsi njen potencial za seks ali celo life-time partnerja. Prav vidiš kako padajo dolarji naročnin od raznih incelov, ko to preberejo. In zdaj še gostovanje pri Tateu, ki je neke vrste kralj incelov, dolarji bodo padali iz neba

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...