Arey Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Dejč would never. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Je prebral in odgovoru. Evo nature is healing! Mogoče je res da sm ga malo bullyal v tej temi, da naj že odpre, ampak hey, sej mu ne želim nič slabega. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Lahko bi mel moralca, ker ga bullyjaš. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Evo mam Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Pol je pa vse uredu in opraviceno. Od tega trenutka lahko normalno zivis Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 25. junij 2025 Share Objavljeno 25. junij 2025 Heretik reče Dne, 22. 6. 2025 at 17:33: romance Večni romantik! Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Poletna vrocina udarila? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 ej fantje vceraj sem se v fitnesu med potenjem nakljucno spomnil na @Slincha tip ze neki cas ne pise vec tako akticno, ce sploh DA NI TIP SLUCAJO USPEL V LAJFU? 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 A je še kak pogrešan znani mn3njalničar? Tomažek trpa neko bestletnico al kako že, pa Jedi Eagle se mi zdi da tud ni neki aktiven, vsaj ne v temah, ki jih jaz spremljam. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 dejcha tudi že 3 dni ni Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Hernire reče pred 23 minutami: dejcha tudi že 3 dni ni Said no one ever 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Heretik reče Pravkar: Said no one ever Patroni lokalne kafane, olajšani. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Hernire reče pred 54 minutami: dejcha tudi že 3 dni ni samo tle ga ni. na gnoju je skos Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Galko Objavljeno 26. junij 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 26. junij 2025 a se tukaj mogoče koga boji???? 10 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Ej momci, iščem eno TV serijo, pomoje sem jo gledal na Kanalu A tam okoli 2003+ al neki. Šlo se je za nek family based sitcom, mislim da je familija živela v predmestju, spomnim se, da je bil foter bolj rocker stil in da je imel hčerko, ki ga je neki ownala. Danes sem dobil nek blast from the past o tej seriji, ampak se ne morem spomnit naslova, niti mi ChatGPT ne pomaga, vem pa, da se je fix vrtela po slovenskih kanalih, najverjetneje Kanal A, podobna timešpota kot ko so vrteli Oh ta sedemdeseta. Sem že želel odmislit vse skupaj, ker sem bolj ali manj fix, da je nek beden 00s sitcom, samo mi kar ne gre z glave. A mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Galko reče pred 16 minutami: a se tukaj mogoče koga boji???? @Grumpy_Dejch Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 26. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 26. junij 2025 (urejano) @Hernire Zdej si opisal tko sokr vse komedija serije kjer je družina 26. junij 2025 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Bessie reče Pravkar: Zdej si opisal tko sokr vse komedija serije kjer je družina Vem, samo pismo ne vem, kaj se še drugega spomnim. Razen da je foter bil nek miks redneka in rockerja, pa da je sipal pive. Pa da je bila bolj warianta USA suburbs, ampak ne une fensi hiše. Žal vem, da je to 90 % družinskih sitcomov, sam jebiga, bolj upam na to, da je kdo v podobnih letih gledal Kanal A in se bo spomnil, kot pa da bi kdo iz opisa ftrofil Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Hernire reče pred 2 minutama: Ej momci, iščem eno TV serijo, pomoje sem jo gledal na Kanalu A tam okoli 2003+ al neki. Šlo se je za nek family based sitcom, mislim da je familija živela v predmestju, spomnim se, da je bil foter bolj rocker stil in da je imel hčerko, ki ga je neki ownala. Danes sem dobil nek blast from the past o tej seriji, ampak se ne morem spomnit naslova, niti mi ChatGPT ne pomaga, vem pa, da se je fix vrtela po slovenskih kanalih, najverjetneje Kanal A, podobna timešpota kot ko so vrteli Oh ta sedemdeseta. Sem že želel odmislit vse skupaj, ker sem bolj ali manj fix, da je nek beden 00s sitcom, samo mi kar ne gre z glave. A mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? A je kak detajl ali igralec kerga se spomneš? magar kak intro je Navedek Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 a pa maš mogoče kak detajl kot naslov serije pa režiser maybe? 5 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Hernire reče pred 1 minuto: Vem, samo pismo ne vem, kaj se še drugega spomnim. Razen da je foter bil nek miks redneka in rockerja, pa da je sipal pive. Pa da je bila bolj warianta USA suburbs, ampak ne une fensi hiše. Žal vem, da je to 90 % družinskih sitcomov, sam jebiga, bolj upam na to, da je kdo v podobnih letih gledal Kanal A in se bo spomnil, kot pa da bi kdo iz opisa ftrofil https://www.imdb.com/title/tt0101050/?ref_=ls_t_28 ? grem po tem seznamu https://www.imdb.com/list/ls094578052/ Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 26. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 26. junij 2025 (urejano) Hernire reče pred 2 minutama: Vem, samo pismo ne vem, kaj se še drugega spomnim. Razen da je foter bil nek miks redneka in rockerja, pa da je sipal pive. Pa da je bila bolj warianta USA suburbs, ampak ne une fensi hiše. Žal vem, da je to 90 % družinskih sitcomov, sam jebiga, bolj upam na to, da je kdo v podobnih letih gledal Kanal A in se bo spomnil, kot pa da bi kdo iz opisa ftrofil 26. junij 2025 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 ce ne pozna married with children se ga samo bena imo 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Tak 00's sitcom slop je bil ful pogost, vse je en isti kurac. https://www.imdb.com/title/tt0285351/ Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 26. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 26. junij 2025 al pa 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Ta zadeva je bila dejansko kul. Pol pa še Haley leakan asshole, insta 9/10 show. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 magični kralj reče pred 4 minutami: ce ne pozna married with children se ga samo bena imo Mislim valda poznam Pomoje ni tok 90a, ampak bolj early 00 slop, bom pogledal te imdb sezname (ni nič od tega, kar ste že nalepili) vizualije fotra me spominjajo na nekega big lebowskega iz TEMU-ja Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 Če bom videl sliko familije, bom takoj prepoznal, grem čekirat imdb sezname Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 26. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 26. junij 2025 Raymond Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 (urejano) Skor ziher Grounded for Life https://www.imdb.com/title/tt0255734/ 26. junij 2025 uredilo bitje viddek 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.