ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Kočevc reče pred 2 minutama: To je povsod prizadeto. Gledam se kr dost nemskih stvari in k zacne mladina tko govorit, je izredno prizadeto. Pa ni samo moje mnenje tako, ampak od domacinov isto. Dobesedno primerljivo z “doga walkat” Men je še slabše. Ajde, to da mečeš random anglizme in popačenke tu pa tam v normalne slovenske stavke sem nekako sprejel, čeprav mi je tudi prizadeto. Sam to gre dosti dlje. Tukaj prav cele stavke šopajo v angleščini. Izpade čisto absurdno lol. 22. julij 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Kako ste drugače s tatuji na ženski? Jaz prav ne morem dejtat ženske če ima tattoo, pa ni odločitev, organsko me to odbija. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Odvisno. Na enih mi je kul, na drugih ne. Isto pri tipih. Podobno kot brada ali stil oblačenja. 22. julij 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 meni so hot ce niso shit Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Meni pa samo črnilo v koži ubije vso željo, zame ne obstaja dober tattoo. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Tko, okusen simbolček na lopatici je nice. "Radivoj's property" na venerinem griču mi je pa malo preveč. Tko da limit je nekje vmes. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Heretik reče pred 2 minutama: Meni pa samo črnilo v koži ubije vso željo, zame ne obstaja dober tattoo. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Evo, tukaj pa, gospot strpnež, povlečem črto. Če je stvar kjerkoli od ključnice gor je zame red flag. 22. julij 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Buzzkill reče pred 1 uro: "Vsak tatu na meni ima pomembno zgodbo o nečem kar me je zaznamovalo" Tatuji kere ima: cringy citat tipa "what doesnt kill you makes you stronger" kitajsko pismenko metulja tribal armband Arey me je prehitel Me zanima kaj predstavlja ta metulj. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Hm, dobra ideja za ironičen tattoo. Rdeča zastavica na čelu. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Paljo reče pred 1 minuto: Me zanima kaj predstavlja ta metulj. Odvračanje pozornosti od obraza imo. 22. julij 2025 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Tattoo metulja kjerkoli je kao bad, pa tattooji na prednjem delu torsa so bad, tako so razložili internetni poznavalci žensk. Roke, noge in hrbet naj bi bli ok. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Čisto vsakič ima najbolj mid oseba najbolj nagravžen promenentno prikazan tattoo, erry single time. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Heretik reče pred 3 minutami: Tattoo metulja kjerkoli je kao bad, pa tattooji na prednjem delu torsa so bad, tako so razložili internetni poznavalci žensk. Roke, noge in hrbet naj bi bli ok. Nimam nic proti tetovazam, samo mi da mislit kake daddy issues mora imet zenska, ki si tetovira ogromnega metulja direkt na jebeni trebuh. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 "Oh baby trap my butterfly in your web!", ko ji svrsis na trebuh. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Moja kolega, mož in žena sta si šla skup dat tat, itak da nista šla do nekoga k dejansko obvlada, ampak do rando bosanca k ma opremo, "ampak veš kolk je hud!!!". Pokazala sta mi tat dobesedno enkrat, jaz sem bil malo nažgan in sem bil ziher (ne vem zakaj tho), da sta začasna tattoja al neki. On si je pa dal na ramo nekaj kaj naj bi bil nek tribal stiliziran orkan(vsaj mislim da je to bil namen), za kerga sem reku "o, šuriken, lepa". Ona je pa mela v najgrši pisani pisavi napisano nekaj z besedo "strenght", yep, strenght. Tega itak nisem znal prebrat, kar sem tudi izpostavil. Ne pa slovnične napake. Nikoli več mi nista pokazala tattov in sta kr defensive če jih kdo omeni. Lesson learned kids. Folk si ne daja temp tatov in ne kr nekaj gobezdat, ker folk ful resno jemlje shitty risbice kere si za cel lajf nafuka na kožo. 22. julij 2025 uredilo bitje Buzzkill 4 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Heretik reče pred 8 minutami: Tattoo metulja kjerkoli je kao bad, pa tattooji na prednjem delu torsa so bad, tako so razložili internetni poznavalci žensk. Roke, noge in hrbet naj bi bli ok. jaz hejtam samo face/neck tatuje Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Pri bivši sem dost pozno opazu, da ima zadi na vratu tattoo metulja, skoraj nikoli ga nisem vidu ker je pod lasmi. No, itak ni trajalo dolgo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 ke_kit reče pred 35 minutami: Men je še slabše. Ajde, to da mečeš random anglizme in popačenke tu pa tam v normalne slovenske stavke sem nekako sprejel, čeprav mi je tudi prizadeto. Sam to gre dosti dlje. Tukaj prav cele stavke šopajo v angleščini. Izpade čisto absurdno lol. jp, je zelo prizadeto in cringe. v tem primeru nisi ti grumpy starcek, to je splosni konsenz 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Weraziel reče pred 2 urama: Evo @Avion samo zate, glej da ne boš clean gurl pa šu po nov tattoo, mene je prepričala I can change her 3 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Men so tattooji ful hudi, razn vrtnic pa metuljev pa ta shit. Full body demonsko bojisce to je to. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) Kolk lepa punca, pol se pa zmaliči s temi kracarijami. Na kanalu je en kup takih, uno zakaj?! Razumem da se čutiš mid, sam zdej si mid in počečkana, dummy. 22. julij 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Buzzkill reče pred 1 minuto: Kolk lepa punca, pol se pa zmaliči s temi kracarijami Meni je hot AF, sam mi je tud trapasta kokoš, tko da hard pass. Je pa dobra tetoverka. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 hot razen tistega na vratu Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Buzzkill reče pred 1 uro: "Vsak tatu na meni ima pomembno zgodbo o nečem kar me je zaznamovalo" Tatuji kere ima: cringy citat tipa "what doesnt kill you makes you stronger" kitajsko pismenko metulja tribal armband Arey me je prehitel 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 viddek reče pred 14 minutami: I can change her 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Avion reče Pravkar: Je pa dobra tetoverka. Art ji je res hud. Očitno je skilled as fuck. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Buzzkill reče pred 6 minutami: Huda. Evo, tale mi je taka, ki zna dobro nositi tattooje imo. Čeprav tu me malo sfuka, da so preveč kaotični. Preveč različnih motivov, ki naredijo vse skupaj preveč kičasto. Tiste, ki smatrajo svoje telo za platno in znajo to uprizoriti so mi dosti boljše. Tole bolj kot platno spominja na oglasno desko. :\ 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 (urejano) ke_kit reče pred 4 minutami: spuzva.jpeg pri fukanju norih pick z daddy issuesi ni cisto nic centristicnega najboljse se je fukala hrvatica s fotrom bosnjakom kako se je to dokazovala svojemu cacatu definicija hate fucka iz obeh strani 22. julij 2025 uredilo bitje viddek 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. julij 2025 Share Objavljeno 22. julij 2025 Nisem vedel, da Hrvatice rade peggajo. Makes sense če pomisliš. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.