Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 U lepa, a si igral? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Ne, sam mi možgani ucasih random stvari shranijo, pomagu je metascore + konzola hint, pol pa sm nekako naredu povezavo na joker opis zaradi slik Zamenjam ta power za kej bolj uporabnega Navedek Povezava do prispevka
Financed_by_CPC Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Dejch reče pred 9 urami: itak vam je pa kraja ful zakon. kok morš met jajca krast ej magični kralj reče pred 16 urami: haha ker je tuno krado da so jo skrili Mam 3 palete Rio mare v oljivnem olju Ugodno prodam Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 mas kaj mexicana? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 (urejano) Konec igre reče pred 3 urami: #GuessTheGame #1240 🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 #RookieGuesser https://GuessThe.Game/p/1240 Ni mi uspelo rešit, ampak igrico poznam drgač, sam nikoli igral Ko sem videl hinte 360, rpg, turn based, sem takoj pomislil na pravo igro, sam se nikakor nisem uspel spomniti naslova. 5. oktober 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 (urejano) Konec igre reče pred 3 urami: #GuessTheGame #1240 🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 #RookieGuesser https://GuessThe.Game/p/1240 Ni mi uspelo rešit, ampak igrico poznam drgač, sam nikoli igral Katera pa je? Aja, saj vidim, da ti napise. 5. oktober 2025 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 To je bil pomoje edini JRPG na 360, Final Fantasy killer 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Konec igre reče pred 3 urami: To je bil pomoje edini JRPG na 360, Final Fantasy killer Kako faking meni ni prejelo to pizda? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Financed_by_CPC reče pred 5 urami: Mam 3 palete Rio mare v oljivnem olju Ugodno prodam ja dej povej po kok ane Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Ne spamaj Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 A ni imel Sadhu enkrat izpada, ko je težil folku zarad zaporednih sporočil, češ da "floodajo" Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Ok pri sestri doma so končno nabavli ps5 (tast je dobil rabljenega za 130 eur lol, neka zgodba z đankiji, on vedno dobi neke take deale ki je posredno povezan s to sceno). V glavnem pač idealno se mi zdi za mojo z Raymanom (in na sploh z igricami) obsedeno nečakinjo (btw včeraj me je mala, drugi razred OŠ, razbila v tekkenu, sicer nisem igral najbolj zares, ampak pizda razturava), da ji kupim Astro Bot, ker ji še dolgujem darilo za rd, ker It takes two ji pol nisem mogu kupit, ker ne obstaja v fizični obliki, nimajo pa PS store naročnine. A je še kej takega A MUST? Drugače zase kar si želim je pa verjetno najbolj Outer wilds in Claire obscure, mogoče kdaj Elden Ring, samo to je predolg projekt po moje. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 sadhu sequencer reče pred 22 minutami: send him 2-3 years Dagestan and forget. 6 months one time you can call him. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Kočevc reče pred 1 minuto: send her 2-3 years Thailand and forget. 6 months one time you can call her. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Saj PS Store naročnine ne rabijo. Lahko ti prek svojega kompa kupiš igrico, tam se loginaš v account in jo bo snelo PS Store naročnina je za druge stvari ("zastonj"(kočevcu v čast) igrice, oblak za save file, MP serverji itd.) 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 (urejano) Hm, on je reku da je enkrat probal in da ni šlo kupit brez da bi se prijavil (in plačal naročnino, pa sej sem enkrat to tudi tukaj spraševal), no, I guess da nima več veze to pol, oz. pol bo prišlo prav za petko, če bom hotu kupit kej preko stora. 5. oktober 2025 uredilo bitje Heretik Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Mogoče nima ps računa? Sam ne vem če se lahko pol sploh loginas v konzolo Definitivno pa ne rabiš naročnine za kupovat v store-u Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Ne rabiš naročnine za kupovanje stuffa. Jaz tudi nimam naročnine in sem že ful stvari kupil Navedek Povezava do prispevka
1min3 Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Heretik reče pred 1 uro: …ker It takes two ji pol nisem mogu kupit, ker ne obstaja v fizični obliki,… Obstaja sicer. Se ne da več dobiti? Navedek Povezava do prispevka
1min3 Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Heretik reče pred 1 uro: …ker It takes two ji pol nisem mogu kupit, ker ne obstaja v fizični obliki,… Obstaja sicer. Se ne da več dobiti? Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 (urejano) Pizda pa res what the hell, a sem slabo googlal takrat al koji kurac. No super, to bom kupu obema. A PS5 verzija je pa samo digitalna? 5. oktober 2025 uredilo bitje Heretik 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Heretik reče pred 9 minutami: Pizda pa res what the hell, a sem slabo googlal takrat al koji kurac. No super, to bom kupu obema. A PS5 verzija je pa samo digitalna? PS4/PS5 verzija je relevantna samo za par najbolj mainstream/grafično požrešnih naslovov. Pri nekem It Takes Two ti lahko dam lupo zraven, pa ne boš videl razlike za PS4/5 verzijo, dokler jo boš poganjal na PS5 Elden Ring ima celo kao boljšo verzijo na PS4, ker so frejmi na sekundo bolj stabilni al neki, ne vem, nisem dovolj avtista, da bi se brigal za to 1 Navedek Povezava do prispevka
Financed_by_CPC Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Berem Cankarja — Mira in Melitta. Zame do pred kratkim čist neznane. Sicer sem big fen Hlapcev, Betajnove, Florjančkov ipd, ampak tukaj jezik teče neverjetno fresh. Noro, da ta dela nikoli niso omenjena ali vključena v kak izbor, ker po tonu in izrazu delujejo bolj živo kot marsikatera njegova znana klasika. Tematsko sicer ne tako globoko, but still. Love some Ivan. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Zanimivo da ima tak trash od človeka občutek za estetiko? Umetnost je zares univerzalna Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Financed_by_CPC reče pred 35 minutami: Berem Cankarja — Mira in Melitta. Zame do pred kratkim čist neznane. Sicer sem big fen Hlapcev, Betajnove, Florjančkov ipd, ampak tukaj jezik teče neverjetno fresh. Noro, da ta dela nikoli niso omenjena ali vključena v kak izbor, ker po tonu in izrazu delujejo bolj živo kot marsikatera njegova znana klasika. Tematsko sicer ne tako globoko, but still. Love some Ivan. Meni so trije best Cankarji Nina, Gospa Judit in Podobe iz sanj. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Jaz berem zdej od Vitomila Igra s hudičevim repom in sem konkretno presenečen kako fakin dobro je to. Pol je nek Bukowski kao znan, to je nivoje nad tem. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 kere so se taksne domace branje knjige ki jih priporocate ki niso domace branje Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.