Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Konec igre reče pred 10 minutami:

Pa legendarna mi je tudi čmaribor

Sry, sam nič ni bolj legendarnega od Kalamaribor.

Kontekst. Kolega primorec online zmutil neko žensko iz MB in šel gor na date. Šla sta v eno fensi restavracijo, da ga bo peljala pojest kej lokalnega in tip si valjda naroči navadne ocvrte kalamare s pomfrijem.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 11 urami:

Ej a je kdo tukaj iz Novega mesta? Jutr bom menda po sili razmer rabil zabit par ur v NM, dva opravka v razmaku, ki je premajhen za it domov vmes. Kam it kaj pojest pa na kafe? Kaj posebej zanimivega za videt v mestu ali okolici? (bil sem že v Kostanjevici na Krki, eni galeriji tam, pa kopal sem se v nekem bazenu na prostem k je skos voda iste temeperature, nisem pa še bil prav v NM)

jz sm s cobyjem šel v meka k sm mel avto na servisu, drgač pa tm nč kej preveč ne poznam. šetala sva uro pa pol pol šla pa v meka jest in pol prevzela avto in to je to

Povezava do prispevka
Konec igre reče Dne, 14. 11. 2025 at 11:08:

MB je ful nice, edini minus je bil parkrat ko sem srečal brazilce (ne pravih, cigiče) :D

Edino MB ima resne frustracije zarad LJ, pač folk dejansko ima neke komplekse skos dokazovat, kje je MB kao jači od LJ. Jaz ko sem bil z okolice Ptuja, ampak v MB prvič živel od doma, so mi te frustracije začele najedat, ker pač kot nekomu z okolice Ptuja mi je bilo vseeno za MB vs. LJ, obe mesti sta mi bili ful všeč

MB je mesto ki se ob 10ih zvecer ugasne tko da ce hoces zurirat vn mas na izbiro glih 2 placa in 1 fast food.

Zdej, ker sm star tecen penzic je zame to absolutno goated plus in bi takoj zivel v mb ce zena ne bi bla vezana na ljubljano. Ampak dejstvo pa je da kokr fajn in mirno in lepo mesto, ce hoces kaksno dogajanje ga tam ne bos nasel.

To me je res hard zezulo ko sm ob 1ih po koncertu v Taboru hotu na kebab pa me frendi gledajo kaj mi ni jasno da bi za to morali v faking taksi ker je edini fast food ki je se odprt nekje v pizdi materni stran.

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...