Vodokotlič Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Konec igre reče pred 3 urami: Jop, "tišat" je mariborizem za fukanje, kao da tiščiš kurca v pičko lol Na pune hamre rore Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Vodokotlič reče pred 18 minutami: Na pune hamre rore Rabim šojerca da mi to razloži. Polne kaj česa? Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Buzzkill reče pred 12 minutami: Rabim šojerca da mi to razloži. Polne kaj česa? Pune hamre = zelo zelo Rore se je pol začelo dodajat, torej pune hamre rore, ampak pomen je ostal enak Torej Kolko si lačen? Pune hamre (opcijsko: rore) Pomeni ZELO sem lačen 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 To sem zakljucil iz konteksta, ampak kaj pomenojo hamre in rore? Hamre so ajmarji? Kao posode? Sm the fuck so rore, niso “rori”, kao cevi, to ne bo melo smisla. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 V osnovi se je menda uporabljalo za mero kok si zadet od trave, torej Kolko si počen? (Zadet) - pune hamre Pol pa se je začelo za vse uporabljat Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Men je drugač pune hamre rore res funny... sam ne vem niti od kje niti iz kje to izhaja... pune ok... hamre rore... pa ne vem Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Tudi jaz ne vem, pa smo v srednji na ptuju vsak dan uporabljali pune hamre Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 to se ni nikjer uporabljalo, mogoce kje v zakotju ptuja Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Pa legendarna mi je tudi čmaribor 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 magični kralj reče Pravkar: to se ni nikjer uporabljalo, mogoce kje v zakotju ptuja A ni Dante (psp) stalno tu pisal? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 dante je itak najvecji (v obeh pomenih) kmetavzar also pune hamre sem vedno domneval da je hamre mnozina od hamer Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Ptuj je kul ime, onomatopoetsko fitting. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 (urejano) Konec igre reče pred 10 minutami: Pa legendarna mi je tudi čmaribor Sry, sam nič ni bolj legendarnega od Kalamaribor. Kontekst. Kolega primorec online zmutil neko žensko iz MB in šel gor na date. Šla sta v eno fensi restavracijo, da ga bo peljala pojest kej lokalnega in tip si valjda naroči navadne ocvrte kalamare s pomfrijem. 14. november 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 (urejano) Jaz sem pa vedno mislil, da je hamre neka popačenka od hram. Kao polne hrame. Ror je pa pač cev. Ehh, turns out je spet samo nek nesmisel ala 6 7, by idiots for idiots. 14. november 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 ptuj je najlepse mesto v sloveniji edini minus mu je da je poln ptujcanov 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 (urejano) ke_kit reče pred 1 uro: Ehh, turns out je spet samo nek nesmisel ala 6 7, by idiots for idiots. Also, a ste vidli k je na tekmi Portugalske včeraj en mali delal 6 7 sodniku, ko je gledal VAR monitor ob robu igrišča? 14. november 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Kaj je 6 7? In b4 številke. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 cifre Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Jebomir reče pred 41 minutami: Kaj je 6 7? Brainrot. Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 ke_kit reče pred 11 minutami: Brainrot. Torej bom jaz danes 6 7. Še malo spijem. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Danes grem domol iz vlakom pa 2 najstnika, in se en hvali kak je na neki veselici spil 5 pirov. Propadli smo kot družba. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Ej kaj pa kakšen lokal v NM, da grem na kavo in malo štrckam po kompu vmes? Kaj je cool? Če je ker foromaš za jutranjo kavo v NM nekje ob 9-10h, pa se tudi z veseljem navabim Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Naselje Žabjek Sam ne pridet s knjigami ker se jih bojijo 2 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Konec igre reče pred 11 urami: Ej a je kdo tukaj iz Novega mesta? Jutr bom menda po sili razmer rabil zabit par ur v NM, dva opravka v razmaku, ki je premajhen za it domov vmes. Kam it kaj pojest pa na kafe? Kaj posebej zanimivega za videt v mestu ali okolici? (bil sem že v Kostanjevici na Krki, eni galeriji tam, pa kopal sem se v nekem bazenu na prostem k je skos voda iste temeperature, nisem pa še bil prav v NM) jz sm s cobyjem šel v meka k sm mel avto na servisu, drgač pa tm nč kej preveč ne poznam. šetala sva uro pa pol pol šla pa v meka jest in pol prevzela avto in to je to Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Dejch reče pred 1 uro: jz sm s cobyjem šel v meka k sm mel avto na servisu, drgač pa tm nč kej preveč ne poznam. šetala sva uro pa pol pol šla pa v meka jest in pol prevzela avto in to je to Ok tnx za tips 6 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 3 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 15. november 2025 Avtor Share Objavljeno 15. november 2025 Jaz sem ravno mimo NM in sem na Otočcu. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 Si še tam. Čez 10 min grem mimo Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 15. november 2025 Avtor Share Objavljeno 15. november 2025 (urejano) Zdej sem na Grčevju 15. november 2025 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 (urejano) Konec igre reče Dne, 14. 11. 2025 at 11:08: MB je ful nice, edini minus je bil parkrat ko sem srečal brazilce (ne pravih, cigiče) Edino MB ima resne frustracije zarad LJ, pač folk dejansko ima neke komplekse skos dokazovat, kje je MB kao jači od LJ. Jaz ko sem bil z okolice Ptuja, ampak v MB prvič živel od doma, so mi te frustracije začele najedat, ker pač kot nekomu z okolice Ptuja mi je bilo vseeno za MB vs. LJ, obe mesti sta mi bili ful všeč MB je mesto ki se ob 10ih zvecer ugasne tko da ce hoces zurirat vn mas na izbiro glih 2 placa in 1 fast food. Zdej, ker sm star tecen penzic je zame to absolutno goated plus in bi takoj zivel v mb ce zena ne bi bla vezana na ljubljano. Ampak dejstvo pa je da kokr fajn in mirno in lepo mesto, ce hoces kaksno dogajanje ga tam ne bos nasel. To me je res hard zezulo ko sm ob 1ih po koncertu v Taboru hotu na kebab pa me frendi gledajo kaj mi ni jasno da bi za to morali v faking taksi ker je edini fast food ki je se odprt nekje v pizdi materni stran. 15. november 2025 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.