Dejch Objavljeno 15. januar 2026 Share Objavljeno 15. januar 2026 stream sm začel epic mickeya rebrushed dejchNcoby - Twitch Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. januar 2026 Share Objavljeno 15. januar 2026 https://vm.tiktok.com/ZNRkrMxkW/ 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 16. januar 2026 Share Objavljeno 16. januar 2026 Heidi reče pred 17 urami: now we talkin' 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 16. januar 2026 Share Objavljeno 16. januar 2026 Buzzkill reče pred 2 urama: kaj je to niti dober doppelganger ne bi bla s to barvno shemo Navedek Povezava do prispevka
Bedni Nick Objavljeno 16. januar 2026 Share Objavljeno 16. januar 2026 Dios mio Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. januar 2026 Share Objavljeno 17. januar 2026 1 2 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 Lard Krof 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 jaz imam nov rabbit hole ta channel ma 2urne dokuje o vsemu 1 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 3x na teden nov del? ai slop? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Zelo dober deal za Sony IMO Upam samo da se ne bodo zdaj poslabšali TCLji oz da bodo znali še naprej furati tak nivo kvalitete... Držim pesti za najboljše Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Evita robbed? Navedek Naziv inženirka leta 2025 je prejela Eva Pirc, razvojna inženirka za področje elektronike v podjetju Dewesoft, ukvarjala pa se je tudi z razvojem elektroporacijskih tehnologij. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Benx reče pred 17 urami: 3x na teden nov del? ai slop? ja ampak dobr ai slop Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 (urejano) Meni je Dan Carlin še vedno top od vseh ki se gredo history. Kdaj se kar veselim kakšne solo dolge vožnje 21. januar 2026 uredilo bitje Benx 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 (urejano) Benx reče pred 7 minutami: Meni je Dan Carlin še vedno top od vseh ki se gredo history. Kljub temu da je prolupal zadnje cajte, njegove serije o WW2 so S-Tier, sploh vzhodna fronta. Overall najboljši zgodovinski long-form podcasti so mi pa The History of Rome od Mika Duncana, pa cel The Great War serijal na Youtubu. Posebej History of Rome, vsake tolk grem čez določene dele, sploh tam med -150 in +150. 21. januar 2026 uredilo bitje Buzzkill 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Benx reče pred 15 minutami: Meni je Dan Carlin še vedno top od vseh ki se gredo history. Kdaj se kar veselim kakšne solo dolge vožnje Lih nedavno sem preposlušal njegovo o Aleksandru, top roba. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 8 urami: Evita robbed? poznam 2 bivši inženirki leta in obe sta mi na hard odsvetovali, da sodelujem pol te vlačijo okol po nekih okroglih mizah pa pasjih procesijah, ki nimajo s tabo praktično nič, občasno je treba pa poslušat kšnga kripto/ai/next-great-thing broja o tem kolk je dobr kršit delavske pravice also optika tega da js zmagam bi bla dost bedna zdele k me skor 10 let mlajša kolegica uvaja na novo delovno mesto 4 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Fuksija reče pred 1 uro: poznam 2 bivši inženirki leta in obe sta mi na hard odsvetovali, da sodelujem pol te vlačijo okol po nekih okroglih mizah pa pasjih procesijah, ki nimajo s tabo praktično nič, občasno je treba pa poslušat kšnga kripto/ai/next-great-thing broja o tem kolk je dobr kršit delavske pravice also optika tega da js zmagam bi bla dost bedna zdele k me skor 10 let mlajša kolegica uvaja na novo delovno mesto kaj pa neka finančna nagrada za ta naziv? je kej Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 12 minutami: kaj pa neka finančna nagrada za ta naziv? je kej očitno ne zadost da bi mi kdo to omenil kot plus Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Ja faking bummer Navedek Ni neposredne denarne nagrade: Poudarek je na valorizaciji poklica, ne na finančni nagradi. jeben simens et al, pa ne načohajo par jurjev skup Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 1 uro: Ja faking bummer jeben simens et al, pa ne načohajo par jurjev skup men je sicer carski projekt v smislu, da se privleče mogoče manj znane poklice v javnost, da folk sploh ve, kaj se vse da početi pa pač da se deli izkušnje in občutke punc v teh poklicih, kar je verjetno važno, če jih hočeš več privabit sam nagrajenke realno nimajo neki ful od tega, razen če jim paše mal aktivizma v lajfu Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Top nagrada, ce hoces bit Nikica med inzenirkami. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Buzzkill reče pred 3 urami: Kljub temu da je prolupal zadnje cajte, njegove serije o WW2 so S-Tier, sploh vzhodna fronta. Overall najboljši zgodovinski long-form podcasti so mi pa The History of Rome od Mika Duncana, pa cel The Great War serijal na Youtubu. Posebej History of Rome, vsake tolk grem čez določene dele, sploh tam med -150 in +150. Dodam se dva na listo ampak gre bolj za YT posnetke kot pa podcaste: Battle Guide: Kratke zgodbe iz 1 in 2 SV + par ostalih zadev. In pa History Buff; primerjava filmov posnetih po zgodovinskih dogodkih in kaj se je res zgodilo. 3 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 no, za prejšnjo zmagovalko lahko potrdim, da jo je firma shillala na polno, pol ji pa niti povišice niso dali zdej je tko pustla šiht in šla nazaj na IJS delat doktorat iz robotike 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Nagrada brez monetarne kompenzacije ni nagrada. Še psu daš priboljšek ko ga hočeš nagraditi. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 (urejano) Berbasecks reče pred 10 minutami: no, za prejšnjo zmagovalko lahko potrdim, da jo je firma shillala na polno, pol ji pa niti povišice niso dali zdej je tko pustla šiht in šla nazaj na IJS delat doktorat iz robotike Navedek Prejemnica naziva inženirka leta 2024 je že tretjič zapored naša alumna in razvojna inženirka v skupini Interblock Rebeka Kropivšek Leskovar, ki so jo izbrali med desetimi finalistkami. Interblock Se moras res malo cenit, da delas tam kot inzenir. 21. januar 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Sej prvo je delal v tech docu, ker je hotla sprobat še kaj drugega, pol je šla pa v prototipno delavnico (so jo oni ful hotli) Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 zakaj ste kle tok trdi v kepo? jao Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.