Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Benx reče pred 7 minutami:

Meni je Dan Carlin še vedno top od vseh ki se gredo history.

Kljub temu da je prolupal zadnje cajte, njegove serije o WW2 so S-Tier, sploh vzhodna fronta. 

Overall najboljši zgodovinski long-form podcasti so mi pa The History of Rome od Mika Duncana, pa cel The Great War serijal na Youtubu. Posebej History of Rome, vsake tolk grem čez določene dele, sploh tam med -150 in +150.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 8 urami:

Evita robbed? 

poznam 2 bivši inženirki leta in obe sta mi na hard odsvetovali, da sodelujem

pol te vlačijo okol po nekih okroglih mizah pa pasjih procesijah, ki nimajo s tabo praktično nič, občasno je treba pa poslušat kšnga kripto/ai/next-great-thing broja o tem kolk je dobr kršit delavske pravice

also optika tega da js zmagam bi bla dost bedna zdele k me skor 10 let mlajša kolegica uvaja na novo delovno mesto :rofl: 

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 1 uro:

poznam 2 bivši inženirki leta in obe sta mi na hard odsvetovali, da sodelujem

pol te vlačijo okol po nekih okroglih mizah pa pasjih procesijah, ki nimajo s tabo praktično nič, občasno je treba pa poslušat kšnga kripto/ai/next-great-thing broja o tem kolk je dobr kršit delavske pravice

also optika tega da js zmagam bi bla dost bedna zdele k me skor 10 let mlajša kolegica uvaja na novo delovno mesto :rofl: 

kaj pa neka finančna nagrada za ta naziv? je kej

Povezava do prispevka

CPC_agent_za_SrednjoEvropo reče pred 1 uro:

Ja faking bummer

jeben simens et al, pa ne načohajo par jurjev skup :ododava:

men je sicer carski projekt v smislu, da se privleče mogoče manj znane poklice v javnost, da folk sploh ve, kaj se vse da početi

pa pač da se deli izkušnje in občutke punc v teh poklicih, kar je verjetno važno, če jih hočeš več privabit

sam nagrajenke realno nimajo neki ful od tega, razen če jim paše mal aktivizma v lajfu

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 3 urami:

Kljub temu da je prolupal zadnje cajte, njegove serije o WW2 so S-Tier, sploh vzhodna fronta. 

Overall najboljši zgodovinski long-form podcasti so mi pa The History of Rome od Mika Duncana, pa cel The Great War serijal na Youtubu. Posebej History of Rome, vsake tolk grem čez določene dele, sploh tam med -150 in +150.

Dodam se dva na listo ampak gre bolj za YT posnetke kot pa podcaste:

Battle Guide:  Kratke zgodbe iz 1 in 2 SV + par ostalih zadev. 

In pa History Buff; primerjava filmov posnetih po zgodovinskih dogodkih in kaj se je res zgodilo.

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 10 minutami:

no, za prejšnjo zmagovalko lahko potrdim, da jo je firma shillala na polno, pol ji pa niti povišice niso dali

zdej je tko pustla šiht in šla nazaj na IJS delat doktorat iz robotike :D

Navedek
Prejemnica naziva inženirka leta 2024 je že tretjič zapored naša alumna in razvojna inženirka v skupini Interblock Rebeka Kropivšek Leskovar, ki so jo izbrali med desetimi finalistkami.

Interblock :rofl:

Se moras res malo cenit, da delas tam kot inzenir.

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...