Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Dejch reče pred 25 minutami:

sm men je @DaCapo legendica. še k sm bil v črnini in nism nič igral je komuniciral z mano, pol k sm pa po ne vem kolk letih začel igrat sanitarium, the longest journey sva se pa itak poštekala. vsak dan sm hvaležn za ljudi k so dobri.

Hvala ti @Dejch za te besede! Res sva se zaštekala in tako bo tudi ostalo. Avanturce pa naju itak gor držijo. Samo da jih bo tudi v prihodnje še več dobrih.

• Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
viddek reče pred 16 urami:

Kasneje je imel Maxi market spodaj pri garazah N64 zunaj pred stacuno kjer je bil v rotaciji Mario64 oz. Diddy Kong Racer

Isto je imel Muller na 2. stuku pri igracah ampak so bile tm prodajalke zatezene v picku mater in so odklopile kontrolerje

Hala 1 v BTCju je bila stacuna z Dreamcastom in Soul Edge

Imam spomin da je v okolici DADAS ( :D )  bila zgradba (mogoce celo ista) kjer si na 15 minut lahko najemal Genesis. Not sta bila stalno dva policahja ki sta eno dirkacino nabijala.

Sam sem drkal stalno Lion Kinga. Prvic se mi je model smejal da ne bom nikoli nic naredil.

FAAAAAAK JUUUUUUUUUUU

U PRVO SEM SJEBAL 2. STOPNJO SE MI BOS SMEJAL TI PICKA TI MATERINA

Pol je rekel "Kaj pa Aladin?"

No vulkana edit:jame z lavo nisem naredil :D 

Good times

pa sej če veš rešitev unga zajebanega puzzla na koncu se to čist naredi, pač nadrkan morš bit

dejansko težki te čase so mi sam leveli 8, 9 in 10, faking nepredvidljive hijene

nikol nisem izgubila filinga, nazadnje sem igrala ene 2 al kolk leti nazaj in še vedno znam

uredilo bitje Fuksija
Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 45 minutami:

nikol nisem izgubila filinga, nazadnje sem igrala ene 2 al kolk leti nazaj in še vedno znam

priučenega feelinga se ne zgubi. Kot vožnje kolesa. 
Zame je to feeling NFS iger, predvsem undergroundov, ter triki v FIFA igrah. 

Ravno prejšnji teden sem bil pri frendu v nemčiji pa je ta rekel če greva kako igro skup ker ima plejko doma (sam sem bil vedno xbox kid), pa da je enega druzga frenda nabil tako po 5:0 se je bahal, jaz sem mu pa odgovoril da greva komot, sam da nisem taknil fife že kake 3 leta, večinoma igram dirkačine pa kake managerske igre dandanes, sem pa fifo pred leti (obdobje fifa 10-15ish) obvladal v nulo. Primem joystick v roko. Ta mi nikoli ni bil všeč, nasplošno se mi sticki ps zdijo preveč brez kontrole, ker imajo gobico navzven in ti prst stalno drsi, ampak ajde, gremo. Kompetitivna žilica mi je hitro prišla nazaj. Spomini na kombinacije za trike in geometrija pozicij mi je bila jasna, občasno sem se lovil pri novi fiziki ki je zelo bolj šlampasta in počasna. 
Prva tekma. jaz PSG, on Bayern. zmaga po podaljških zame 6-4. Tip pravi da je igral slabo, in da mu ni ugajala njegova taktična postavitev ekipe.
Greva remach, jaz Napoli, on Barca, ki naj bi mu ustrezala, ob tem me opozori da je napoli v igri precej gnoj. Zgubim po penalih, ker jih ne znam več streljat. nove mehanike pač, pa tudi kvaliteta posameznikov je bila bistveno slabša res, kot je rekel. Obramba je bila švicarski sir napram PSG. Frend izrazi respect da sem do penalov sploh prišel.
Pozno je, odločiva se še za eno tekmo. Tokrat jaz Brazilijo, on Francijo. Ga nabijem 4-0, joga bonito dominacija. Potrt mi da roko, gg. Greva spat. 
Naslednji dan se z ženo posloviva od njega in njegove žene. Po poti domov mu na whatsapp napišem "bo treba še trenirat, rematch pri meni ko prideta v slovenijo".  :D 

uredilo bitje Chris
Povezava do prispevka
Chris reče pred 10 minutami:

priučenega feelinga se ne zgubi. Kot vožnje kolesa. 
Zame je to feeling NFS iger, predvsem undergroundov, ter triki v FIFA igrah. 

Isto. Zagrabu majke mi po 15 letih PESa, kot da sem igral včeraj. Pa ne bi znal napisat kako se nardi nekaj, sam dej mi đojpad in smo doma. Dirkačine pa sploh, ta feeling nikol ne zgine, boss ritmi in napadi iz igric mi skuz ostanejo. 

Celo jebeni Final Fight, k smo ga igrali v osnovni pri šiptarskih avtočkih znam praktično napamet, od vseh trikov combotov, kdaj bojo uleteli tisti debeli chargerji, ni da ni. Da se je kaj bolj koristnega vtisnilo v možgane barem, ne pa ritem napadov Ludwiga iz Bloodborna, mrš možgani.   

A da bi se spomnil kaj sem moral dat na shopping listo in se mi ni dalo ker "si bom zapomnil", pol pa kot budala lutam po Sparu v upanju da se bom spomnil nekaj od izpred treh ur, nopes. Nemogoče

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Bessie reče pred 13 minutami:

To se jaz spomnim iz spectruma al je bil pa C64!?

Ta iz yatube je sicer C64, sem pa jaz imel na Spectrumu. In ko je bilo popularno zaradi tiste TV oddaje je cela familija doma igrala.  Poleg Decathlona ena najbolj popularnih družinskih iger tistega časa :) .  Jebeš Človek ne jezi se in Monopoli hahaha, mi igramo napredne video igrice!! (edino ko je bil čas redukcij in je zmanjkalo elektrike,.. takrat smo pa tud namiznice potegnili iz predala in dobesedno ob sveči igrali ;) ) . 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Mi smo to v ene 3. razredu o.š. naredili iz papirja skakalnice in vsak svojega skakalca, ki si ga obtežil s kamenčkom ali pač kakšne mince za nalivnik ipd. in smo skakal... ko sme kasneje to videl na hišnem računalniku je bil takoj fleš na to :sorcerer:

Na TV se pa ne spomnim, a je imel Jonas kdaj?

Povezava do prispevka

Nope, Jonas ni imel.

Ne vem točno v kateri oddaji je sploh bilo. Nekaj mi Mito Trefalt in Miša Molk skačeta po glavi. Možno pa tud, da je bilo v Podarim dobim, ki je bila itak smučarska oddaja. 

Ena dirkaška iz časa moje O.Š.: 
Na papir smo narisali progo in potem postavili svinčnik/barvico (preferiralo se je Jolly, ker se niso takoj lomile)  ter ga "frcnili" oz. spodnesli, da je nastala črta. In potem tako naprej do cilja. Pazit si pa moral, da ne odletiš iz ovinka, ker takrat "game over". :) Aaaa, pa vsak igralec je imel seveda svojo barvo. Ure in ure zabave, ti rečem. Celo za pokal leta smo igrali.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 17 minutami:

Nope, Jonas ni imel.

Ne vem točno v kateri oddaji je sploh bilo. Nekaj mi Mito Trefalt in Miša Molk skačeta po glavi. Možno pa tud, da je bilo v Podarim dobim, ki je bila itak smučarska oddaja. 

Ena dirkaška iz časa moje O.Š.: 
Na papir smo narisali progo in potem postavili svinčnik/barvico (preferiralo se je Jolly, ker se niso takoj lomile)  ter ga "frcnili" oz. spodnesli, da je nastala črta. In potem tako naprej do cilja. Pazit si pa moral, da ne odletiš iz ovinka, ker takrat "game over". :) Aaaa, pa vsak igralec je imel seveda svojo barvo. Ure in ure zabave, ti rečem. Celo za pokal leta smo igrali.  

Eh tist s kuliji se nam je hitro zdelo brez veze in smo potem nadgradili na te papirnate skakalnice. Sem pa pred nekaj časa nečakinjam pokazal to dirkanje s kuliji, ko jim je bilo neki dolgčas in je bilo za nekaj časa kul :fun:

Povezava do prispevka

Ampak ko je pa prišla Mehanotehnika Izola Avtocesta (v začetku 80ih) se mi je pa svet postavil na glavo. Spomnim se, da sem na paket čakal več kot mesec dni (!) in potem smo čisto vsak dan po pouku dirkali. Noro. Mi je bil skoraj boljši feeling kot pri kasnejši veliko bolj napredni Carreri (kjer si imel na kontrolerčku volan in si lahko brezšivno menjaval progo, prehiteval, celo skakalnica je bila možna, pa loop itak ..).
Carrera je bila sicer zelo top, ker se je dalo dobit dodatne avte, elemente za progo, nalepke za avteke... Prvinski GTA online! :) So se pa tiste krtačke na kontaktih hitro umazale in je bilo potrebno veliko postankov v pit-boxu. Medicinski alkohol je bil stalnica (tako za čiščenje avtkov, kot tudi same proge).  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 18 urami:

tu se podpišem, ker to je (žal) dejstvo glede Janšeta.
Samo nisem hotel preveč javno nekaj izpostavljat. ker... politika je kurba :) 

A hočeš povedat, da je Ivan našmrkan psihič? A naši vrli šupkoljupci Andrejus, VG in šparcola iIn ostala "polovica" Slovenije vedo, da poveličujejo narkiča?

Povezava do prispevka
viddek reče Dne, 6. 5. 2026 at 17:20:

pizda

en clovek snifa prevec kokaina skupaj nitro boosted paranojo in ima nevroticni breakdown ob 3

mori folku preko smsov

"joj kaksen deloholik"

DaCapo reče Dne, 6. 5. 2026 at 17:23:

tu se podpišem, ker to je (žal) dejstvo glede Janšeta.
Samo nisem hotel preveč javno nekaj izpostavljat. ker... politika je kurba :) 

Prvi je bil Viddek, pol je pa sam DaCapo potrdil, kar vsi že vemo. Dej ju! :ninja:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...