Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Kočevc reče pred 7 minutami:

Kaj pa si povedal tko kot je? 

da je neki X mnenjalnicar po tvojem ustas?

jah vsake tok mu subliminalno kej prbije, pa doskrat se v srbe rad zapodi, kar mi da vedt, da zna bit malo nacista. pa štojerc je tud, ker je rad po ljubljančanih sral. sej bi blo dobro, da se motim.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 1 minuto:

jaz sem kr ljubosumen na dejcha, si zelim da bi si upal tolk samozavestno uporabljat besede ki jih ne razumem

Fak a si predstavljas ta cushy privlaged life da ob 18.00 nimas nobenih obveznosti in si lahko tok nasut da dobesedno ne vidis vec. Faking dream life.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 10 minutami:

oh its real. pač se name spravljate k kej povem tko kot je in pol mislite, da delate neko uslugo gostilniškim favoritom, da mene gangate. 

Ja, sploh Galko je zadnjič spet neki govoril, kk te bo benal pa fuknil s foruma. Pa kr tak out of nowhere zacne cez tebe Res se ful vtika, ostala smetana pa itak v isti kozji rog. Ne se pustit.

Povezava do prispevka
Arey reče pred 42 minutami:

Fak a si predstavljas ta cushy privlaged life da ob 18.00 nimas nobenih obveznosti in si lahko tok nasut da dobesedno ne vidis vec. Faking dream life.

yea probi switchat na to, it should work :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...