Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Mutombo reče pred 1 minuto: krizo ne pa karizmo such a lie Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Vsaka pozornost je dobra, ce si loner propadli i guess Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Kočevc reče pred 24 minutami: Vsaka pozornost je dobra, ce si loner propadli i guess totalno propali, sm kot bugarska skupština prjatu drgač pa zdej pečem odojka mmmm Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Hvala za info Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 i dont hurt nobody. brezveze se še zmer name neki spravljate Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Galko reče pred 48 minutami: @F5ve Stringed via dejch 4 strune, 5 stringed, checks out for me, lp dejc 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Dejch reče pred 4 minutami: i dont hurt nobody. brezveze se še zmer name neki spravljate unreal Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 oh its real. pač se name spravljate k kej povem tko kot je in pol mislite, da delate neko uslugo gostilniškim favoritom, da mene gangate. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Kaj pa si povedal tko kot je? da je neki X mnenjalnicar po tvojem ustas? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 jaz sem kr ljubosumen na dejcha, si zelim da bi si upal tolk samozavestno uporabljat besede ki jih ne razumem Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 magični kralj reče pred 1 minuto: jaz sem kr ljubosumen na dejcha, si zelim da bi si upal tolk samozavestno uporabljat besede ki jih ne razumem Kupiš bangladeški slovar pa random besede v poste daješ. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Kočevc reče pred 7 minutami: Kaj pa si povedal tko kot je? da je neki X mnenjalnicar po tvojem ustas? jah vsake tok mu subliminalno kej prbije, pa doskrat se v srbe rad zapodi, kar mi da vedt, da zna bit malo nacista. pa štojerc je tud, ker je rad po ljubljančanih sral. sej bi blo dobro, da se motim. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 magični kralj reče pred 1 minuto: jaz sem kr ljubosumen na dejcha, si zelim da bi si upal tolk samozavestno uporabljat besede ki jih ne razumem Fak a si predstavljas ta cushy privlaged life da ob 18.00 nimas nobenih obveznosti in si lahko tok nasut da dobesedno ne vidis vec. Faking dream life. 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 čunga lunga lajf Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Dejch reče pred 10 minutami: oh its real. pač se name spravljate k kej povem tko kot je in pol mislite, da delate neko uslugo gostilniškim favoritom, da mene gangate. Ja, sploh Galko je zadnjič spet neki govoril, kk te bo benal pa fuknil s foruma. Pa kr tak out of nowhere zacne cez tebe Res se ful vtika, ostala smetana pa itak v isti kozji rog. Ne se pustit. Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Mene Dejcholino ful na Trumpa spominja. Mislim da zdaj vem kaj je s Trumpom narobe. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Galko reče pred 1 uro: @F5ve Stringed via dejch AI napreduje, can't lie Lani isti cajt je sproduciral bas s stirimi strunami, tremi sraufi na glavi, pa sestimi prsti na eni roki Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Arey reče pred 34 minutami: Fak a si predstavljas ta cushy privlaged life da ob 18.00 nimas nobenih obveznosti in si lahko tok nasut da dobesedno ne vidis vec. Faking dream life. Pazi Arey, si na sloppy slopu 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Arey reče pred 42 minutami: Fak a si predstavljas ta cushy privlaged life da ob 18.00 nimas nobenih obveznosti in si lahko tok nasut da dobesedno ne vidis vec. Faking dream life. yea probi switchat na to, it should work Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 sloppy toppy Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Dejch reče pred 2 urama: i dont hurt nobody. brezveze se še zmer name neki spravljate odojki zgleda niso children of god Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 a mislite da je sou sofer po listek Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. BigBoss82 Objavljeno 3. junij 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Haha gledam 24ur zvecer pride redni gost Mefi ze udomaceno, na pol odvezana kravata bgk, resen ko zmeraj.. komentira kako so zupnu zasegli kuhinjo in ga strpali v pripor in VALDA se ne more zadrzat in se more pohvalit kako je tudi on prejsnjo leto kupil kihinjo in ima celo racn za njo :)))))))) jao jao jao Sem ze mislu da bo zacel razlagat kako je on dal za njo z racunom vec od zupana in da je zupanova kuhinja pasja jajca :))))) Sej malo se je zasmejal, ki prav se je vidlo kako bi se razprical o kuhijah, kaksno pravo bro :)) sam pol se je hitro zresnil 3. junij 2026 uredilo bitje BigBoss82 1 12 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Škoda, da ni povedal v kakšni kuhinji Pečjakove rogljičke odtaja. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Jake the Mess reče pred 1 minuto: Škoda, da ni povedal v kakšni kuhinji Pečjakove rogljičke odtaja. Mamini? 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Dejch reče pred 13 urami: oh its real. pač se name spravljate k kej povem tko kot je in pol mislite, da delate neko uslugo gostilniškim favoritom, da mene gangate. včasih bi lahko kej zadržal zase pa bi te mel rajš Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Če pa pove tko kot je. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Dejch v primežu črnine. Bend the knee Child of god breeeeeeeeee Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) To je pa pol naslednji dan za children of god 4. junij 2026 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.