Skoči na vsebino

Trenutno igram [03/2021]


AMF

Priporočeni prispevki

Evo obrnil Divinity: Original Sin 2 :mafija:

 

Našel nek obskuren sejv, ki mi je še omogočal vrnitev v mesto. Se vrnil do trgovcev, kupil vse kar se je dalo od opreme in napitkov, respecal in min-maxal celoten party, šel nazaj, prišel relativno hitro ponovno do zadnjega boss fajta. Ugotovil, da se sproži cutscene in da se fajtu joina druga skupina bossov samo v primeru, ko orenk poškoduješ enega od likov (Dallis the evil warrior witch, ki se kasneje spremeni v 50m zmaja). Navalil s celotnim partyjem na tega lika, da se je sprožil cutscene in da se je začel dejanski end battle. Takoj po začetku battla ko sem končno prišel na vtsto (spet s napol crknjenimi liki) spizdil z vsemi liki naokrog po mapi in z vsemi spil invisibility potione, ki te 10 turnov naredijo nevidne - compi te ne napadajo. Počakal, da se compi 9 turnov koljejo med sabo, vmes goltal napitke za health in armor in molil. Po ene 9ih turnih končno zbral pogum, da sem napadel preostale compe z relativno spočitim in zdravim partyjem. Zmetal v preživele nasprotnike vse kar sem imel, v TV je dejansko priletela še mačka in ostarela babica. Uspel v vsega 2 turnih spucati po pravici povedano že zelo utrujene nasprotnike.

 

Izbral po nesreči naslabši možni konec - se odrekel godhoodu in s tem omogočil evil božanstvu God Kingu, da se vrne in zasužnji svet. Končal špil kot jeben knjižničar v Kraljevi knjižnici, vsi kompanjoni mrtvi ali zasužnjeni, svet v razsulu, Lohse s katero sva imela spolni odnost človek - okostnjak me je pustila in pljunila po tleh (brez heca, pljune po tleh in te zapusti).

 

Jem nehal igrati igrice u tri pičke mile materine ej.

  • Račka +1 1
  • Solzice 2
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
4Stringed reče pred 17 urami:

Jeben RNG v Dead cells...

 

Reworkali so vecino orozarne, odkar sem nazadnje igral. Heavy crossbow je zej treba riloudat po tanovem, heh. Pa ice crossbow dejansko ni vec piece of junk. Shieldi in razni spartan sandalsi so itak skos scrap metal, turreti so se vedno way to cheese, RNG je se vedno sposoben kazati fakica v mnogokaterem restartu in ti ponudit po 3 cursed sworde naenkrat in podobno

 

Still, najboljsi platformer zadnjih parih let, fight me

Hollow Knight

 

youre welcome

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

2x dosegel lvl cap v BG3

Na kurac mi gre vračanje v kamp, da napolnim svoje spell točke.
V neki jami kjer so uber zajebane pošasti minotavri, kaka demon, une žuželke iz SW EP2...
Za drek na novem čevlju te pa s kamnitim tičem po čelu šeška nek močerad. Vsega skupaj ene 5 fajtov, ki te ožamejo vsega kar imaš tako, kot so bejbe ožemale svoje mokre majice v mid 90's soft porn filmih.
In zdaj se moram pred vsakim pretepom vračati v kamp, da se nafilam. V kampu pa me nadleguje Drakula, ki mi želi sesati kri iz vratu.
Kle maš penis pa cecaj to! Ampak vedi, da sem se nazadnje umil pred secksom z eno-okoim truplom goblin čarovnice 
 

uredilo bitje AMF
Povezava do prispevka

@AMFa poznaš DND 5e? A lahko pa počivaš sredi jungle, da dobiš nekaj HPja pa tko al kako so to uredili? V igri maš classe, ki dobijo stuff nazaj na short rest, nekaj jih pa dobi vse samo na long rest (kar ti počneš v kempu). 

 

Ene par dni sm igral Hunie Pop 2. GOG verzija je cela cenzurirana, sam lahko na developerjevi strani zlovdaš fix, da vidiš joške in vagine. Te match 3 špili so kr fun pa ene par characterjev je fun in hot. Sam sem se že mal naveličal, pomoje ne bom končal. Bi sicer ful rad vidu main bossa, ker bo verjetno zabaven pogovor. 

Povezava do prispevka

Končal Ratchet and Clank (2016). Soliden špil. Sicer, če nebi bil fan starih Ratchetev ga verjetno nebi niti igral do konca. Ocena 6/10. Mislim pa, da bi špil bil veliko boljši, če bi remejkali samo original špil ne pa da so dodajali stvari iz filma zraven in tako je nastal nek mix.

Začenjam pa na Switchu Super Mario Galaxy. Od kolega sposodil disketo in tako lahko zdaj končno prvič grem odšpilat to slavno mojstrovino.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

@Galko
Grafika je boljša v BG :D
Pa pogovore med portreti so zamenjali
cutsceni, ki so tudi ql.

Ostalo pa tko... level upanje se mi zdi precej slabše. Igra ti sama potala statse. Svoj lik samo opremiš z uroki itd.
Čarovnije v Div2 izpadejo prav carsko, ko ponevedoma zažgeš celo mapo. Tu pa streljaš neke prdce.
Pa pri Div2 si s čitanjem knjig pridobil kak nov skill, v BG3 fašeš garjav prst v rit.
Samo to pri meni jemlji s super rezervo, ker kot pravim teh igric ne znam igrati. Počakaj na celotno verzijo.

Pol so pa še hrošči, ki mi žrejo živce. Kamera, čarovnija, ki jo dobim od palice ni v inventarju...

uredilo bitje AMF
Povezava do prispevka

aha torej je igrica bolj kisla tuna zaenkrat. Se mi je zdelo da bo kaj takega, ker od običajnih hypa polnih uradnih opisovalcev ni bilo čutiti takega navdušenja nad špilom, kot bi si ga glede na pedigre predhodnika in developerja zaslužil

 

bolj mi je hype od opisovalcev deloval kot avatar od uporabnika "Morski" :D:D 

image.png.7496f936ba0236946125083fb83fd4c8.png

 

 

ampak itak bodo špil šraufali še 2 leti, tko da sem še vedno 9/10 nahypan :D 

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Jaz sem na hard in mi blo kul. Nisem From Soft player, če ti si... potem seveda idi na najjače :D

 

Vučko3 reče pred 29 minutami:

Js sem tudi na hard spilal pa ni blo neki hudega

 

Tudi jaz. Lethal sem igral pol ure in je dejansko 1-hit kill lol. Bom pustil to težavnost kar lepo kekitu, jem pa igral na hard tko k vsi pošteni ljudje

  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Če bi že rad malo jače si daj pro HUD, kjer ti ne kaže kdaj in s kje te vidijo sovražniki, je pa minus, da igrica predvideva, da potem tudi veš kdaj moreš prtiskat in držat kakšne knofe.

 

Sicer pa, obrnil sem Ghost of Tsushima, men je bil ful dobr popkoren, pač lunapark japonska, dobesedno ne vem če je za en fuzbal plac mape, kjer ni nekaj za pobrat, odkrit, namočit rit, prefukat enga. Zadane pa vibe ruralne japonske prav fino, na hard sem fasal nostalgijo. Questi tud niso za v berilo, je pa glede na ta popkorn vibe zgodba vseen presenetljivo temna. U glavnem, užival mal lahkotnega potepanja po lepi japonski pokrajini in natikal mongole na meč.

 

Zdaj igram Rachet & Clank in RDR2 tko mal izmenično, zraven sem pa konc živčen, da še kar nisem končal Sekiro, prov tko psihično mi mori,da mam nedkonočano špilo. In 2 tedna lufta in lovlenja mongolov, pa final boss, zdaj se že 2 dni zvečer za ene 2 urci spravljam v formo in probam ne zgubit živce. Včer sem zganjal čisti sir do zadnje faze, kjer sem jih dobil po pički, sem pa garant upadu tja svež ko galkotovi štufmi januarja, ko je v vevčah žehta. Dons sem začel nazaj trenirat deflecte, mikiri counterje. Plus je, da sem dejansko začel bombat in skoraj odlomil bossa v tretji fazi. Minus je, da mi dopizdeva prva in kasiram in umiram tam, kjer včeraj nisem. Poln kurac je mam za dons.

Povezava do prispevka

Ej sam je pa za popizdit hud špil tole zaenkrat. Nora grafika, art nekje ob boku HZD, sick hud japonski voice acting, liki so proper, glavni antagonist je res jezen in kul ko prasec, fajti so hudi, tud sam gameplay in exploration mi totalno sede... Zaenkrat mi je edina hecna stvar skill tree, ki je tak ko da igram MS flight simulator 2020 ne open world akcijado ffs :D Kar je res uno, iskanje dlake v jajcu.

 

Če bo špil tkole jebeno hud še naslednjih xy ur.... Om nom nom.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...