Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

Shadow reče pred 8 minutami:

dobra dirka, usaj dogajalo je do konca. Skoda za tisto napako Maxa, drgac bi tole lahko dobil. So meli mal hitrejsi bolid 

Mercedes je dodobra zmanjšal deficit s testiranj, Bahrajn je bil vedno tko-tko za njih.

So pa dons imo prehitro klicali Lujza na 2. postanek, kukr sem gledal cajte bi kamot šel še vsaj 3-4 kroge...tegale na konc pa prosim čimveč letos :)

Povezava do prispevka

Dobra dirka, deležni smo bili celo kakovostnega dvoboja za prvo mesto. Kul! 

 

Lando je lepo premagal Rikija, slednji se bo moral še malo potruditi. Ferrari je pokazal bistveno boljšo formo kot sem pričakoval, AM glede na vozniško zasedbo dokaj po pričakovanjih (ata Stroll je dal Pereza stran, he he he. Bumbar). Alpine je tam kjer sem jih pričakoval, AT je bil precej zgubljen (sploh Gasly je imel res slabo dirko). 

 

Zadovoljen sem z začetkom sezone, obeta. 

Povezava do prispevka

Sej so res zajebal strategijo, namesto da bi poskusili pritisnit na RBR, se grejo iste bedarije kot lani. Letos bodo tako zelo težko ubranili WCC.

Če Maxipad ne bi bil tako neučakan (totalen šok, sej vem), bi zmagal brez problemov.

 

Upam, da bo Perez imel čim manj gremlinov. On, Lando, Leclerc so bili za mene top 3. Prvi trije pa po pričakovanjih.

Je pa kar nekaj dirkačev, ki ne vem kaj počnejo tukaj.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Flaming_C reče pred 33 minutami:

Sir #blessedvegan je včeraj 29. sekal ovinek,vse je normalno 

sej je bilo dirkačem in ekipam s strani vodstva dirke rečeno, da se bo 4. ovinek gledal samo na treningih in kvalifikacijah

 

 

Povezava do prispevka

Nikol dobro. Al Lojze zmaga s krogom prednosti, ali zmaga za mišjo dlako. Vedno se najde folk, ki se vtika tja kjer ni kaj za vtikat. Jasno je bilo povedano glede tega famoznega ovinka in konec debate. 

 

Perez bi znal biti še zanimiv v nadaljevanju, ko zgrunta tale hudičev stroj od RBR in ga zgrabi za vrat. Takrat šele bo imel Merc polne roke dela, pa verjetno tudi Max.

 

Betas je očitno že na prvi dirki vrgel puško v koruzo, prejšnja leta se je vsaj prvih nekaj dirk upiral, je pa res, da je imel smolo v boksih. 

 

Mclaren solidno, ravno tako Ferari. 

 

AT bo konkretno skakala v zelje, ko se jim poklopijo zvezde in fanta odpeljeta in kvolije in dirko kot se zagre. 

 

Aston martin, smeh, od lanske obetavne Force Pinikje je ostala bleda senca, ki je s prihodom nesposobnega Fetla padla tja med Reno, aja pardon Alpine (mwahaha, kaka jajca so šele to) in Alfo. 

 

Daleč zadaj se trudi Đorđ, ki upam da zadnje leto vozi to skropucalo in se naslednjo sezono vsede v zanj vreden dirkalnik in pokaže da je vreden naslednik Lojza, kar se Angležev v svetu F1 tiče. 

 

Haas? Kaj toti loleki sploh še delajo na štartni vrsti? Že lani so imeli predlanski avto, letos je pa tole že relikvija. Pa še dva super šoferja, en itak nesposoben odpeljati krog brez da bi se zvrtel, drugi pa pač posiljen v F1, z upanjem da se nekoč usede v Ferari in obuje fotrove škornje.. Samo foter je tudi v jajcih pokazal vsaj na kvolijih da je talent. 

  • Račka +1 3
Povezava do prispevka
Flaming_C reče Dne, 29. 3. 2021 at 14:34:

Bettas se nima kaj oglašat :lol:

 

Bettas se mi res že smili. Samo bleda senca talenta iz Williams Martini Racing (še pomnite, ko Williams ni bil totalna šajtrga, tovariši?) je ostala.

Povezava do prispevka

https://www.formula1.com/en/latest/article.hamilton-vs-verstappen-the-data-that-shows-what-was-really-happening-in-the.3dmzzH3DVmuwqB2yI0OnAd.html

 

Lujz še vedno zna šparat gume. Pa tudi glede famoznega 4. ovinka ne bi nč rekli, če ne bi šel RBR jokcat vodstvu dirke. Na koncu so pa lastno zdravilo popili.

 

Aja RIC je imel poškodovano dno bolida, ko je pofural del Gaslyjevega krilca in je fural s precejšnjim deficitom downforca. Tko da je tudi tu razlog, da ni mogu sledit Landa.

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...