Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

Nujno zaščitna krema. Prišel boš ob 9h recimo in boš 8 ur na soncu. Za parkirat je ful placa, resda da poljih. Priporočam, da se daš blizu izhoda iz tistega dela parkinga, drugače bo izgubil eno uro, da prideš na cesto.

Valda pazi na cesti, radarji povsod (sam sem dobil 2x kazen ko se bil, 1x v vsako stran).

Tudi če nisi na tribuni imaš big screen, recimo na začetku dolge ravnine vzporedno z štartno/ciljno. Okoli dirkalšča ne moreš (Monza je top pri tem), tako da pač čimprej na mesto kjer boš gledal.

Povezava do prispevka
Ripper reče pred 3 urami:

Kaj šans da je jutri dež? Če ne bomo gledali sprehod RBR do 2 zmage. Ravno bral, da je bil Max s trdimi gumami isto hiter kot Lojze na mehkih. Aja, pa Honda je razvila nek nov turbo, ki poje ostale na ravnini :D Bel dim in ..... 

 

oh come on, its FP.

 

also, motorji so homologirani kakrsni so, ni nobenega razvoja med sezono? rb je bil hitrejsi zgolj zaradi drugacenga aero settinga, ki je bil nastavljen na manj downforca zadaj.

 

Črnuhi se ne bojo dali brez fajta.

uredilo bitje TrippinBalls
Povezava do prispevka

Lojz je zapravil prvenstvo z neumnostjo v Azerbajdžanu. Max je letos presenečenje, ne dela napak, konstanten, počaka ko je potrebno.... Material za prvaka. Avto imajo že celo sezono top, tko da če ne letos, ne vem kdaj potem. Se pa vidi kvalitetna razlika med prvima in drugima šoferjema v ekipi. Simpl proga, par ovinkov, pa taka razlika... Čez en teden torej ponovitev zgodbe.... razen če bi bil dež... :ninja:

Povezava do prispevka
Flaming_C reče pred 36 minutami:

 

Smoke and mirrors

 

Kdo pameten se verjame vse kar zine Toto? 

al pa horner

al pa uni kekci iz italije

 

Leklerk ma pa novo metodo pri dirkanju, da preseka gumo ali tri in tako prijadra v točke :ododava:

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...