Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

Saj ni problem v racingu ali pa drgnjenju. Hvalabogu da je še kaj tega.

Problem je v blesavih pravilih, ki nekomu, ki uniči drugemu dirko ne dobi temu primerne kazni - se pravi če nekdo vozi prehitro v boksih, je praktično isto kaznovan kot drug ki spravi kolega iz steze? Na koncu pa komentatorji ne vidijo drugega kot genijalno vožnjo, kljub team orderju in manjku resne konkurence.

Upam da se naslednje leto karte premešajo, če bo spet totalna dominacija ene ekipe do nadaljnega z občasnimi prebliski drugih je vse skupaj res brezveze.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Ripper reče pred 1 uro:

Kar se karambola med Lojzom in Maxom tiče. Celo sezono je Lojz popuščal, Imola, prva dirka.... No danes je bilo jasno da ne bo. Max bi lepo šel na ziher pike in držal prvenstvo sebi v prid. Če bi Lojz še danes pokleknil bi lahko sanje o letošnjem naslovu kar zavrgel. 

Tole. 

 

Sej vemo, da gre max velikokrat na vse ali nič in da si je v parih letih naredil kar dober sloves glede tega. Sem siguren, da kdo zaradi tega tudi prej spusti gas ker noče riskirati. No danes je bila pač ta ničla. 

 

Huda dirka. 

 

Vi se pa malo umirite. Še so šanse, da hamilton ne dobi še enega naslova.

 

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Tukaj je bil lepo racing incident, če ne bi bilo v hitrem ovinku, se ne bi sekirali. #SirBlessedVegan je naredil traparijo, ker se je postavil preveč levo, Maxipad pa ker je mislil, da se bo un umaknil. Kot je že bilo rečeno, prevečkrat so mu že popustili ali pa jih je preprosto zrinil s steze. Zdej ga je pa obiskala gospa karma.

Kar se pa tiče kazni, če so mu jo že dali, potem bi morala pasti veliko bolj drastična. Ker poznalo se mu skoraj ni. Sam ajde, dirkal je proti nekomu, ki je večino dirke imel probleme z motorjem. Wingman pa tako ali tako ne obstaja. Še premična šikana ni več.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...