Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

OBELIX reče pred 11 urami:

Zakaj no words?

Kot prvo, boksi med dirko niso nedolžna stvar. So že letele gume...

Kot drugo, če greš ven samo zato da nagajaš nasprotniku, ki ravno gre v svoj boks in se potem spakiraš nazaj, ni ravno pošteno.

Kot tretje, garantiram da bi se kak RBR za stalno parkiral na mesta za menjavo gum.

 

Tudi pravilo, da se ne sme zmagati čez bokse ni obstajalo, dokler ni en naumil, da se to da in izkoristil luknjo v pravilih. Zdaj je ni več.

Celotna formula ni nedolžna stvar in so že letele gume. Če pa postanki niso nedolžna stvar in so letele gume, naj celotno dirko odpeljejo z enim kompletom, saj to je že bilo.

Nagajanje nasprotniku tako, da mu blokiraš vhod v bokse nič ne rečem, da pa ne smeš fejkat postankov brez da koga oviraš, mi pa ni jasno zakaj. Še ena možna taktika več.

Zakaj pri vsaki stvari potegneš ven redbulla? Saj pravila so enaka za vse in lahko se tudi ferrari za stalno parkira.

Ja lej, je bila luknja v pravilih, zdaj pa ni več. Ampak model je dejansko profitiral 15 sekund. Pri fejk postankih tvoj avto ne profitira nič.

Povezava do prispevka

Hahaha, kako je Toto zdajle zabil Lazenbyja prek središča Zemlje, potem ko je ta ugibal, kaj naj bi bilo narobe z Mercedesovimi motorji in njihovo zanesljivostjo. "You are being fed a lot of bullshit." ... in dodal še nekaj v smislu, da noben od njiju nima dovolj znanja za razumevanje tehničnih podrobnosti.

uredilo bitje Kosinus
Povezava do prispevka
Navedek

Valtteri Bottas will serve an engine-related grid penalty for the third time in four races at the United States Grand Prix.

Mercedes are fitting a sixth new internal combustion engine (ICE) this season to the Finn’s car and he will drop five places on the grid at the Circuit of the Americas.

 

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...