Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

Jup, Senna mu je bil vzornik. Tudi prve čelade je imel po vzoru Senne. Neverjetno odpeljano, z malo sreče, da ni z nikomer zapel na štartu in da ga Max pes fik ni zlobno izločil, ko se je odpeljal 5 kilometrov iz steze in na desni rinil Lojzeta. Če bi bilo obratno bi bil ogenj v strehi s strani RBR, tokrat pa samo pustimo jima dirkati :D  Po Silverstonu ni bilo teh besed slišat. 

 

Očitno bo res še zanimivo do konca. Sta pa tako Lojz kot Max v svoji ligi. Betas in Serđo sta le spremljevalca, ki pobereta ostanke, brez kakršne koli šanse za kaj več. Ali sta tako zanič, ali pa sta prva dva toliko boljša. 

 

Bravo še za Ferrari, spodnesel noge Mkvarnu, pa Gasly lepo pobira pike za tovarno oblačil. Aja, še Reno je prišel do dvojnih pik. 

Povezava do prispevka
Flaming_C reče pred 4 urami:

Minus pike bi mogle bit da bi jih zabolelo

ja, najboljš, da res nekdo zmaga prvenstvo ker je konkurent zgubil 1 piko, ker se je dotaknil avta/odpel pas/vozil 1 km/h prehitro čez bokse...

uredilo bitje rajc91
Povezava do prispevka

a misliš, da ekipe kr razmetavajo z denarjem? če gledaš cel budget kazen res ni visoka, je pa visoka za tako neumnost. Da bi pa zarad tega talali minus pike je pa res mimo. 

pa ne zdej z "navadno rajo" uletavat, k nima nobene veze z F1

uredilo bitje rajc91
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...