g. Profesor Objavljeno 30. januar 2026 Share Objavljeno 30. januar 2026 Kastor reče Dne, 29. 1. 2026 at 14:48: Dost podobne izkušnje kot moje Lahko te mal usmerim, sem šel potem probat deisim (ni sicer žanr kot moss, ampak se mi zdi tak fun experience se malo igrat s strički), eleven table tennis (če ti je golf kul, ti bo tole tud), puzzling places in Maestro. Mi je bil pa ultra wings prvi špil, da sem moral nehat igrat zaradi slabosti Če boš kaj sprobaval indie del špilov, prosim napiši katere so ti kul. Jaz sem sprobal neke kaktuse, sam se mi ne da neki čez tutoriale drajsta, če me ne potegne takoj. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 1. februar 2026 Share Objavljeno 1. februar 2026 Februarske horizon plus: Clay Hunt VR (4,8 ocena) Glassbreakers (4,8) Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 2. februar 2026 Share Objavljeno 2. februar 2026 Evo eno luštno Indie pustolovščino. Odigral sem jo na dah, sicer ima slow začetni tempo, potem me je pa kar potegnilo. Tak noir pustolovščina, v glavni vlogi zapit policaj, ki išče in rešuje svojo ljubezen v težavah. Slednjo naj bi ugrabil zlobni čarovnik https://www.meta.com/experiences/retropolis-2-never-say-goodbye/6202929073076301/ Uganke so posrečene, komentarji in imena posameznih zadev še bolj. Recimo poskus zapeljevanja tajnice z besedno zvezo: I`ll be back!.... Ona ti pa hladno odvrne, a si se pokvaril, da imaš tako čuden glas Edini minus je dolžina, saj kot pravim, jo obrneš v par urah. Pa mogoče to, da sem spregledal prvi del. 2 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 2. februar 2026 Share Objavljeno 2. februar 2026 (urejano) Retropolis 2 je super. Priporočam tudi Floor Plan 2. Top puzzli in humor. Pa če še nisi igral: Red Matter 1 in še posebej 2 sta odlični. 2. februar 2026 uredilo bitje Baco 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 Našel sem stran kjer imajo cel kup dodatkov in rezervnih delov. Za probo sem naročil baterijo za Quest 2. In je prišla! Recimo: https://www.sunsky-online.com/product/default!search.do?headerCategoryId=&keyword=quest+3+battery 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 6. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2026 A ima kdo kako priporočilo za čistila za VR, neki pač, če si ljudje podajo isto čelado, da se lahko počisti, ali pa kakšne "robčke", ki jih nastaviš gor in vsakič zamenjaš, se mi zdi, da sem enkrat nekaj takega videl, mogoče na kakem sejmu!? Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 (urejano) uf ja same here, leče ni težav, sam tole ostalo pa nimam neke ideje kako vzdrževat higiensko stanje. aja pa btw nabavi druge stvari, da se lažje obriše: KIWI design K4 Comfort Headstrap in AMVR Improved Comfort Face Cover Pad Facial Interface 6. februar 2026 uredilo bitje Kastor Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 6. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2026 tole sem našel, tudi zna bit uporabno... 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 Into The Radius. VR verzija Stalkerja. Sicer za moje pojme preveč komplikacij z orožjem, menjavami okvirja in polnjenjem le tega. Samo v katerem špilu si lahko vzameš cigareto in si ga prižgeš, medtem ko tamaniš zlobo okoli sebe A sem rekel da je scary na momente? No, je kar par momentov, kjer te preseneti kaka postava v temnem Fuck.. Hodi okoli z baterijo in napolnjeno pištolo tu dobi povsem nov pomen. Pa začuda je grafično zadeva na kar visokem nivoju, mal pod Half life Alyce bi rekel. Sem pa še na začetku in nimam pojma kaj se je zgodilo s svetom. Nekaj čudnega, ker že prvi sprehod izven koče ti postreže z lokomotivo, ki lebdi v zraku... 1 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 Bessie reče Dne, 6. 2. 2026 at 11:56: A ima kdo kako priporočilo za čistila za VR, neki pač, če si ljudje podajo isto čelado, da se lahko počisti, ali pa kakšne "robčke", ki jih nastaviš gor in vsakič zamenjaš, se mi zdi, da sem enkrat nekaj takega videl, mogoče na kakem sejmu!? Priporočam silikonski cover. Na izi obrišeš in je to to. 1 Navedek Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 22. februar 2026 Share Objavljeno 22. februar 2026 (urejano) Moss 8/10 Gre za platformer. Igraš bralca knjige, ki pomaga miški najdit svojega strica. Igra je kvalitetna. Dosti povdarka je na detajlih. Animacije so izvrstne igra pa daje tudi super občutek prisotnosti v tem svetu. Uganke so na nekoliko lažji strani, ampak se mi je vseskozi šlo bolj za vizualno izkušnjo kot kaj drugega. Miši so mi ene lepših in prikupnejših živali zato je igra toliko bolj resonirala z menoj. 22. februar 2026 uredilo bitje MaDrung 4 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 24. marec 2026 Share Objavljeno 24. marec 2026 Gunman Contracts je v izdelavi že lep čas... Nekaj se govori, da naj bi letos končno izšel... Zadnji video: Obeta 1 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 3. april 2026 Share Objavljeno 3. april 2026 Avtorji Retropolis 1&2 so spravili ven novo VR avanturo Riddlewood Manor. Zaenkrat je še v Early Access, ampak stane samo 4 eur (ko bo ven iz EA bo dražja). Sem jo samo na hitro sprobal in zgleda odlično! Grafika je super in igra se podobno kot Retropolis. https://www.meta.com/experiences/riddlewood-manor-early-access/7718839731511425/ 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 16. april 2026 Share Objavljeno 16. april 2026 Stika z realnostjo pa tile nimajo. Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 fric reče Dne, 16. 4. 2026 at 16:16: Stika z realnostjo pa tile nimajo. Počakaj, da vidiš 900+ eur ceno za Steam Frame. 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Top arkadna dirkačina, predelana v VR: Flatout 4 VR 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.