Skoči na vsebino

[VR] Virtual reality (PS VR, Oculus Rift, Morpheus... )

Priporočeni prispevki

Kastor reče Dne, 29. 1. 2026 at 14:48:

Dost podobne izkušnje kot moje :D Lahko te mal usmerim, sem šel potem probat deisim (ni sicer žanr kot moss, ampak se mi zdi tak fun experience se malo igrat s strički), eleven table tennis (če ti je golf kul, ti bo tole tud), puzzling places in Maestro.

Mi je bil pa ultra wings prvi špil, da sem moral nehat igrat zaradi slabosti :D 

Če boš kaj sprobaval indie del špilov, prosim napiši katere so ti kul. Jaz sem sprobal neke kaktuse, sam se mi ne da neki čez tutoriale drajsta, če me ne potegne takoj.

IMG_8115.jpeg.e80fe232f59099ee929205d34289da91.jpeg

Povezava do prispevka

Evo eno luštno Indie pustolovščino. Odigral sem jo na dah, sicer ima slow začetni tempo, potem me je pa kar potegnilo. Tak noir pustolovščina, v glavni vlogi zapit policaj, ki išče in rešuje svojo ljubezen v težavah. Slednjo naj bi ugrabil zlobni čarovnik :D 

https://www.meta.com/experiences/retropolis-2-never-say-goodbye/6202929073076301/

Uganke so posrečene, komentarji in imena posameznih zadev še bolj. Recimo poskus zapeljevanja tajnice z besedno zvezo: I`ll be back!.... Ona ti pa hladno odvrne, a si se pokvaril, da imaš tako čuden glas :D 

Edini minus je dolžina, saj kot pravim, jo obrneš v par urah. Pa mogoče to, da sem spregledal prvi del. 

Povezava do prispevka

uf ja same here, leče ni težav, sam tole ostalo pa nimam neke ideje kako vzdrževat higiensko stanje.

aja pa btw nabavi druge stvari, da se lažje obriše:

KIWI design K4 Comfort Headstrap in AMVR Improved Comfort Face Cover Pad Facial Interface

uredilo bitje Kastor
Povezava do prispevka

Into The Radius. VR verzija Stalkerja. Sicer za moje pojme preveč komplikacij z orožjem, menjavami okvirja in polnjenjem le tega. Samo v katerem špilu si lahko vzameš cigareto in si ga prižgeš, medtem ko tamaniš zlobo okoli sebe :D  A sem rekel da je scary na momente? No, je kar par momentov, kjer te preseneti kaka postava v temnem :D  Fuck.. Hodi okoli z baterijo in napolnjeno pištolo tu dobi povsem nov pomen. Pa začuda je grafično zadeva na kar visokem nivoju, mal pod Half life Alyce bi rekel. Sem pa še na začetku in nimam pojma kaj se je zgodilo s svetom. Nekaj čudnega, ker že prvi sprehod izven koče ti postreže z lokomotivo, ki lebdi v zraku... 

Povezava do prispevka
Bessie reče Dne, 6. 2. 2026 at 11:56:

A ima kdo kako priporočilo za čistila za VR, neki pač, če si ljudje podajo isto čelado, da se lahko počisti, ali pa kakšne "robčke", ki jih nastaviš gor in vsakič zamenjaš, se mi zdi, da sem enkrat nekaj takega videl, mogoče na kakem sejmu!?

Priporočam silikonski cover. Na izi obrišeš in je to to.

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Moss

8/10

Finishing the Moss VR Game - Sometimes I Play Games

Gre za platformer. Igraš bralca knjige, ki pomaga miški najdit svojega strica. Igra je kvalitetna. Dosti povdarka je na detajlih. Animacije so izvrstne igra pa daje tudi super občutek prisotnosti v tem svetu. Uganke so na nekoliko lažji strani, ampak se mi je vseskozi šlo bolj za vizualno izkušnjo kot kaj drugega. Miši so mi ene lepših in prikupnejših živali zato je igra toliko bolj resonirala z menoj.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...