Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2021]


Priporočeni prispevki

ja ja, točno s tem namenom sem ga pognal :D  

 

Sicer sem oba Dooma obrnil cca 25 let nazaj podolgem in počez, ampak vedno z IDDQD in IDKFA, pa še IDCLEV je kdaj priletel v kakem labirintu, tko da je brez cheatov čisto nova izkupnja :D  In opažam, da je kar precej težji špil kot izgleda na speedrunih in to kljub temu, da nima vertikalnosti. Hud je, tudi po toliko letih, in to zelo :) 

 

Doom 3 pa še u lajfu nisem špilal in se ga odkrito rečeno še bolj veselim.

 

Yaaay, igranje OG Doomov brez bilokakih modov leta 2021 :D:D 

Povezava do prispevka

Lotil sem se Titanfall 2, ki je eden redkih top-tier FPSjev zadnjih let, ki jih še nisem igral. Zaenkrat, po prvi misiji, ful dober občutek, izgleda da bo kar razturaška akcija, samo parkourjevsko gibanje v navezi s streljanjem bo še treba zaobvladat. Težko verjamem, da špil poganja prastari Source engine, čeprav ziher močno predelan.

 

Kupil in inštaliral sem tudi eno igrico po imenu The Witness, ko je bila ravno na akciji pa ful visoke ocene ima. Samo sem skeptičen, izgleda precej artfagovsko, nekaj kar bi bilo bolj za uporabnika Ćamirja. Bom se prisilil igrat v kratkem, pa poročam.

uredilo bitje Raz
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Raz reče pred 25 minutami:

Lotil sem sem Titanfall 2, ki je eden redkih top-tier FPSjev zadnjih let, ki jih še nisem igral. Zaenkrat, po prvi misiji, ful dober občutek, izgleda da bo kar razturaška akcija, samo parkourjevsko gibanje v navezi s streljanjem bo še treba zaobvladat. Težko verjamem, da špil poganja prastari Source engine, čeprav ziher močno predelan.

 

Kupil in inštaliral sem tudi eno igrico po imenu The Witness, ko je bila ravno na akciji pa ful visoke ocene ima. Samo sem skeptičen, izgleda precej artfagovsko, nekaj kar bi bilo bolj za uporabnika Ćamirja. Bom se prisilil igrat v kratkem, pa poročam.

 

obi igrici sta top of the shelf polica materjal, ena na zaresno, druga na digitalno

 

Močno upam na kak brutalen PS5 TF2 patch, takoj grem še enkrat skozi igrico (SP ima ultra kratek, tam 8-9 ur po spominu)

Povezava do prispevka

OG Doom, trenutno na koncu 1. epizode. Doom je bil vedno znan po odlični muziki in norih sound efektih, ampak kako da ima pa tako fenomenalne sound efekte skoraj 30 let star špil si pa nisem mislil. Zvok orožij, vreščanje monsterjev, odpiranja vrat - FUCK kako je dobro narejeno. Uno ko stisneš shotgun v roke v hodniku, odpreš vrata, vrata se sunkovito dvignejo navzgor, dva monsterja zavreščita ko jesiharja ko te vidita, iz ozadja sliši kako topota proti tebi par nevidnih beastov, začnejo leteti fireballi, vse poka, vpije in se dere z nekimi grlenimi peklenskimi zvoki... Evo da mi ima boljše sound efekte kot Doom iz 2020.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

jesih je kis, to vem. Zdajle pa ravno googlam in vidim, da je jesihar = nekdanji prodajalci kisa, ki so glasno ponujali svoje blago po ulicah :D

 

Pač predstavljaj si še bolj brutal modela od raznih stricev ki v Savudriji prodajajo ribe in krofe

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

A ste 30 let nazaj igral doom z miško? Jest ne :)

 

Leto 94"

Kranj planina

sosed pod mano odličnjak, zaradi katerega je moj fotr bauštelac men kupil komp, da bi bil bolj priden v šoli sam ni blo ne...

potrkam na radiator, to je pomenilo akcija

odpreva okno in mu skozi okno vržem dolg kabel COM port 2

in igrava DOOM 1vs1 to še LAN ni bil

 

to mi je bil še boljši spomin, kot rojstnodnevne zabave pri frendu, ki je imel sestro dvojčico in so ble dejanske bejbe na žurki in sem enkrat eni dlesni polizal

  • Račka +1 4
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 4
Povezava do prispevka

Itak, Doom se je igral še s tipkami, v eni mojih prvih služb sem na Novelov strežnik nastavil, da so imel med malco možnost igrat Doom preko mreže (po moje II., se ne spomnim več LOL), po  moje je tudi prva igra, kjer sem srečal nasprotnika, ki ga je vodil človek, je bil kar čuden občutek :fun:

Povezava do prispevka

Ne moreš DOOM-a igrat z miško :D. Jaz sem ga drugače prvič videl pri sestrični, mislim da sem bil star štiri ali pet let. Ne spomnim se, a je bila samo shareware epizoda ali celotna, končala se je tako, da si šel/padel v nek pit s sto sovražniki in potem nismo znali več naprej. Potem sem leto ali dve kasneje igral D1 in D2 doma, ko smo ga dobili, oboje preigral. Potem pa nula do leta 2020 haha, čeprav sem vmes pogledal kak video/esej/speedrun na yt.com, ampak lani pa sem si prav rekel, da grem skozi enko. In sem uletel na forum v Trenutno igram 4/2020 ali koliko že, cel navdušen "igrica ima Ćamir seal of approval, gladko pride na best of lestvico še dandanes" in mi je plešasti pravnik zabil "na tem forumu so res vsi znoreli, ker se 20 let starim igricam daje višje ocene od novih". In sem prav vedel, da če bo kdaj replayal, da bo štekal. In je. Pač preprosto je tako dober špil. Sound design in tudi art design je meni nor (čeprav se potem art design začne malce ponavljat). Fak kok je dober špil pizda no, kar živčen ratujem

 

@Galko kak playstyle pa imaš? 

 

@Slinch je tudi letos preigral DOOM-a s playstyle, da je kao delal stopnje na 100 %, sam meni je to nemogoče, preprosto so skrivnosti preveč skrite :D. Res je carsko, da igra pušča ful ekspresivnosti. Lahko si raziskovalec, lahko si speedrunner in sam laufaš mimo vsega in igraš kar eno bizarno first person verzijo bullet hella, lahko pa neki vmes igraš. Jaz sem v glavnem samo blastal skozi stopnjo, preprosto mi je zaradi muzike adrenalin preveč šopal, da bi lahko iskal skrivnosti

 

Also @atomic na PSN je DOOM 1-2 čisto poceni, mislim da 5 € oboje. Ajmo nabavi, ful me zanima še tvoje mnenje o DOOM 1 2021 experience :D 

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 2 minutama:

Tisto je men nateg, za mal plastike in papirja ti zaračunajo 50€ in več itak vzameš pol že fuul paket za 120€... 

 

Pol pejt že raje na Romerovo stran in se pusti porejpat s Sigil beast box 300€ :devil:

Sigil beast box mi je grd, dočim limited run release je res nostalgija v žilo. Pač to je res uno, kakšni zbiratelji smo, jaz sem zelo nerazumen, ker DOOM bi si kupil dobesedno za na polico, ker mi je res lep nostalghia cover art, iskreno CD-ja sploh ne bi dal v konzolo, ker itak imam digitalne verzije na PSN (za konzole) in GOG (za PC) :D :D :D 

Povezava do prispevka

Mnja, če bi govoril o originalu za na polico, ne pa to cuzanje z obeski za ključe LOL, za na polico je potem legit tudi ta iz Mullerja ;)
Al pa vsaj da nabaviš obe čeladi(mislim, da so dve naredil za zbiratelje) za na polico.

Amazon.com: DOOM Eternal: Collector's Edition - PlayStation 4: Video Games

 

Classic DOOM Helmet Collector's Bundle – Limited Run Games

 

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Bessie reče pred 17 minutami:

Drgač je tale fizični dvojni paketek v Mullerju cca 20€

Doom Double Pack (Doom Eternal & Doom Slayers Collection) für…

 

Fuj in fej!
Fej in fuj, gnusno, gnusno! Kaj ste mi dali? Joj prejoj, kako me boli.

 

Namrec, ce je enako kot v ostalih regija, ta pack vsebuje samo digitalne downloade prvih treh doomov.

 

Pfuj in pfej!

Povezava do prispevka

GoW - se počasi približujem koncu, me je malo minilo sedaj, ampak bi rad končal pred HzD. Menjava orožja je dobra stvar, ker sekira postane dolgočasna po določenem času.

The Witness - ni kaj za povedati, masterpiece. Poskušam narediti laser per session :D Desert ruins mi je eden izmed najboljših delov, ko obračam glavo na vse strani, da bi se senca premaknila na pravo mesto, pa se noče svinja.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka

BTW Slayer zbirka je na PSN znižana za 50%

Navedek

The DOOM Slayers Collection takes players through more than two decades of demon slaying – from the classic games that popularized the first-person shooter to the fan favorite franchise reboot, wield an arsenal of powerful weapons as you battle demon hordes on Mars, on Earth, and across Hell in four critically acclaimed games: DOOM, DOOM II, DOOM 3, and 2016's Action Game of the Year, DOOM (2016).

Get even more out of the DOOM Slayers Collection by joining the Slayers Club, DOOM's official fan club. Once you join the club simply login to DOOM, DOOM II and DOOM 3 with your Bethesda.net account to unlock unique players skins in DOOM Eternal, "one of the best first-person shooters ever." (GameRevolution).

image.thumb.png.100c8c8696179e6d52459d38a3d70953.png

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...