Skoči na vsebino

Trenutno igram [04/2021]


Priporočeni prispevki

Navedek

Jaz sem pa začel Titan Questa na PS4pro igrat,.. Mah ni ravno Diablo ampak vedno sem skrivaj imel rad ta špil.

Men je bil tut carski, skill tree k si mel lah dva klasa je bil res kul

 

Trenutno ga igram na mobitelu, dobr port, ce claimas google pass (prvi mesc zastojn) ga lah igras za dzabe.

 

Trenutno Igram se android port KOTORja, tudi v passu.

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka
Chenier reče pred 1 uro:

Meni pa je ta early 3d vedno bolj vizualno všeč :D. GK sem pred leti replyal OG enko, mogoče ob priliki probam dvojko (prvič) in replayam 3.


Saj, ko se navadiš postane izkušnja dokaj OK. Nekaj časa pač rabiš (odvisno od posameznika) ... Evo, zdaj sem igral več kot eno uro, brez da bi bilo karkoli narobe in sem se že konkretno navadil na grafiko in kontrole. V zakup je treba edino še vzeti, da se to igra počasi. (Gabriel se recimo sprehaja kot najbolj počasni zombie itd.)
Btw. enica je pure 2D, dvojka FMV (in meni najboljša v seriji), trojka je pa edina v 3D in na žalost tudi zadnja v seriji.

@Sovica: itak - no go. Okno z "nedelujočo" igro prikrije celo task-managerja (posledično edino reset pomaga). Zato pač igram nekaj časa, shranim itd. No, zdaj sem se že itak navadil. :)  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Danes sem začel Zombie Army 4 (PS Plus) In ja je kar zabven ,.. za upgrade in collectible stuff,.. sem pa 3/4 zgrešil,.. Bom probal vsaj enkrat solo it čez,..  ampak nekako mislim da bom kr z ramdomsi igral,.. bi pa vsaj do lvl 15 rad prigural sam.

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 12 urami:

V temnem gozdu ob tabornem ognju
pesem tiho junaki pojo...

 

 

Če bi take pajace srečal v živo, bi se najprej glasno zakrohotal.

Potem bi pa brez glave ostal

uredilo bitje Lepi Šime
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Control na PCju, nekje v prvi tretjini špile bi reku po vajbu, zankrat uživam ful bolj kot sem mislu, čist drug tip igre sem imel v glavi po trailerjih in jpgjih.

 

Pa na WiiU sem šel še enkrat Donkey Kong Country Tropical Freeze, faking dark souls platformščin. Žena me tko gleda k pizdim, "a nis to že obrnu?", "sem", "a si ratal slabši?" :D Počedu sem storyline, zdej grem prvič na 100%, K leveli že vidim da bojo pizdarija. Pa rumble mi je začel čudne zvoke spuščat v padu  :|

Povezava do prispevka

Jaz sem tudi ob sekiri malo zalaufal RDR2

Bruhal sem si v usta, kar nisem uspel štopati je šlo po kavču. Ar2uro se obrača, kot Evergreen v Sueškem kanalu.
Pa HDR je za en kurac. Karkoli naredim so barve sprane.

Povezava do prispevka

Ful ima jako konkurenco :D

 

jst sem pa nekje na 3/4 Dooma 1 in se mi ne da več. Sej je legenda in je presenetljivo cool za faking 25 let star špil, ampak se mi mal preveč ponavlja. Pač svinjsko star špil je jebi ga :D Mogoče bom šel naprej na Doom 3.

 

Potegnil sem si zastonj Aquatico in Witness, katera sem že itak prešpilal. Witnessa ne morem igrat sploh, ker me preveč boli srce, ker tega nimam na polici. Zdaj pa sploh, ko imam orenk TV in vidim, kako nenormalno lepa igrica jw to. Počutim se kot da bi me pustila bivša in bi jo moral vsak dan gledati, kako se na dvorišču žvali z bosancem, jaz pa zraven umiram in jem šolca s pomfrijem :(

 

Zdele sem pa kupil še Resident Evil: Code veronica, ki jo imam v spominu kot res carski RE še iz Dreamcasta, in pa R-Type Final 2 demo. Tega špila se dejanako ful veselim, čeprav sem totalen noob v žanru - na tihem upam na podobno bomba izkušnjo kot pri Streets of Rage 4.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

 spet sem začel Persistence n PSVRju igrat,.. Gre mi zelo počasi, ker se trudim maxoutat vse preden obrnem,.. In zaenkrat preveč umiram,.. ampak ker sem Souls guy,.. mi je to skoraj samoumevno.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka
Chenier reče pred 58 minutami:

Javi mnenje za R-Type. Mene pa že nekaj časa srbi, da bi kupil Ikaruga Def. Edition na PS4. Sem jo prešpilal že na NGC, samo res proper space shooterjev le ni v izobilju

 

Ravno "obrnil" super kratki demo, ki je u bistvu samo 1 misija in 3 vozila. Ej ful se dobro špila, dobro izgleda pa muzika je standardni cool cheese. Ko obrneš demo brez da crkneš se ti odrola še ekstra animacija kjer vidiš končna vozila in okolja in enemyje in izgleda insane, koliko stuffa bo v špilu. 

 

Tko da zelo hype/10 za tole. Sploh če bo še proper hardcore arcade mode z 1 kreditom notri, to bo ziher highlight špila tako kot je v SoR 4. 

 

Pa še retail izdaja bo, m m mmmm

Povezava do prispevka

Ghost of Tsushima. Fuck dober spil. Sicer sem glih na zacetku naredu par questov. Ampak vzdusje, muzika... zadeva je res na nivoju. Combat sistem mi je mal preveč poenostavljen, igram na hard difficulty pa za enkrat nimam nekih problemov. Kok bi blo zakon da bi bil sekiro al pa nioh combat sistem. Komi cakam elden ring.

uredilo bitje Niblonian
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...