Skoči na vsebino

[PS5/PC] Deathloop


Priporočeni prispevki

JediEagle reče Dne, 7. 4. 2021 at 9:49:

V bistvu je samo single-player, multiplayer je samo, da ti lahko real-life igralec invada v igro v vlogi Julliane. Lahko pa izbereš, da je Julianna le AI.

 

A dejansko bo SP vse v vlogi Colta? Sem mislil, da boš lahko izbiral med likoma, pa da se bo dalo vse odigrat v vlogi obeh.

 

Babnica je potem samo zato, da lahko v 'MP' načinu griefaš druge igralce?

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka
Hattori reče Dne, 7. 4. 2021 at 9:57:

Arkane, pomojem en najbolj underrated studiov zadnjih let. Prey je bila res nora igra, ki je pa komercialno flopala, pa tudi ocene "kritikov" so bile all over the place. Očitno niso vsi na določeni ravni, da bi prepoznali gem, kot je Prey. 

 

fak, me vleče v to verjet. dark messiah of might and magic je bil meni unreal špil, daleč pred čemurkoli za časa svojega. ta omgwtf kok hudo filing me vedno znova vleče, da probam še kak arkane špil... pa ni blo ne. ne vem, v čem je trik. dishonored sm se spravil igrat že 5x, pa nism zdržal več kot 2 uri. ne morm točno s prstom pokazat zakaj mi to ni to, čeprav je po filingu zadeva precej arkane. shooterji so no go. shooterji z neko vesoljsko tematiko so pa dupli no go.

 

:(

Povezava do prispevka

jp Prey je ob System Shocku 2 in verjetno Thiefu (tukaj bom verjel na besedo zgornjemu bosancu, ker ga sam nisem nikdar igral) top 3 immersive simov ever made. 

 

Tko da sem precej hyped za DeathLoop - bi bil še bolj, ampak se malo bojim tega asinhronega MP dela oz se bojim, da SP trpel zaradi tega. V vsakem primeru jim pa želim mega prodajni uspeh. In obenem upam, da ne bodo ratali kakšen Gamepass-only MS-jev bonbonček studio. 

Povezava do prispevka
Raz reče pred 1 uro:

 

A dejansko bo SP vse v vlogi Colta? Sem mislil, da boš lahko izbiral med likoma, pa da se bo dalo vse odigrat v vlogi obeh.

 

Babnica je potem samo zato, da lahko v 'MP' načinu griefaš druge igralce?

 

Kolikor razumem, da. Imaš itak dva lika z različnimi cilji. Coltov je, da vse pobije in prekine loop, Juliannin pa, da mu to prepreči in loop ostane. Slednji nima ravno veliko možnosti za nek daljši gameloop. Zato pa je "invade" mode, da boš griefal druge igralce.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 mesece kasneje...

Imam rad Arcane,.. In načeloma mi je No one lives forever stil všeč,.. Nekako mi se pa zdi ful predrago,.. Sploh dandanes, ko imamo miljon špilov na vojo,.. In eventualno bo to na gamepassu,.. tako da ne bo obrdžalo nobene cene.

Bomo vidli po eni strani se mi zdi da zna biti hiper zabaven špil,.. je pa tudi od Arcana,.. Zna biti tehnični mess.,.. in zdi se mi da bo 20 dlcjev itd,..

uredilo bitje foker
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Upam da bo kul,.. Dishonored 2 ,.. nevem,.. mislim da sem nehal ker pač se moraš truditi za vse stealth malce preveč,.. (pa ne vem,.. žužki in podgane ti lahko ubijejo KO folk) Pray2 mi ni bil preveč všeč,..Combat je zelo lesen,..Mislim da ima precej fps hiccupov,.. Ker je pri njih dosti folka iz starih Thiefov in Deus ex-a,.. bom pač stavil na njh da bo super zabavno.

Povezava do prispevka
Feget reče pred 1 minuto:

Vsaj po videnem sliči bolj na bedni Dishonored. 

Kar je mega profit zame, ki sta mi tako Dishonored kot Prey izredno carska špilčiča :D 

 

Oziroma rečeno drugače, mislim da imata oba Dishonoreda 7/10 v Ćmir beležki, ker mi je zgodba glupa in par prijemov brezveznih (plus da moraš sam izklapljat markerje za optimalen play style mi je jadno, igrica bi morala ponudit opcijo, da špilaš kot človek z vse na off)

 

Sam kar pa se tiče level dizajna, pa mi ima Dishonored par res najbolj norih lokacij v igricah prejšnje generacije. The Bank Job iz dodatka, zadnja misija iz enke, Clockwork Mansion iz dvojke. Brutalno dobre mape :D 

 

Tako da all in all, bring it on Deathloop, pomoje mi bo carska igračka

Povezava do prispevka
Feget reče pred 8 minutami:

Hmm no ja.

 

Dishonored 2 - noro visoke ocene igrice od opisovalcev, igrica pa pasja jajca.

 

Prey - skritiziran ko kurac, ocene 5/10, eden najboljših špilov prejšnje genereacije.

 

Vsaj po videnem sliči bolj na bedni Dishonored. 

 

Gatsu reče pred 2 minutama:

 

Jah sam tole se igra kot Dishonored. Ekipa ki je delala Prey dela na Redfall igri.

 

jp to tudi mene skrbi ja. Sej zato pa "upam" da mi bo všeč, ker čutim orenk Dishonored vibes, če bi bila bolj v maniri Prey / SS 2 bi padel še ta mesec nakup

Povezava do prispevka

Vsekakor bo jutri veselje ,.. Za PlayStation 5 lastnike. In celo mustard people. Gledal prve pol ure,.. in zna biti Goty,.. Med tem Returnal, Ratchetom,..celo Psychonatutsem 2 ,.. Tako dobrega leta ne pomnim niti na nadmočnim PlayStation nation snobovsvom,.. Ravno ''končal'' Control,.. in ne vem precej kul,..(dumb as fuck though) Malce gledal prve pol ure tega,.. In razumem zakaj  ljudje pravijo da je tole lahko Goty,.. Colt je smešen za popizdit.

Povem več ko malce preigram.

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...