bleachedagnus 1 738 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 če ne bi bilo ukrepov, jih ne bi bilo treba reševat 2 Navedek Povezava do prispevka
UFO 199 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 tomazek reče pred 3 minutami: Itak, lastniki kafičev, restavracij, hotelov, vsi njihovi zaposleni, turistični delavci... in njihove familije pa naj crknejo od lakote. Ko jih jebe, a ne? Bolj hočem izpostaviti, kakšne prioritete imamo v Sloveniji. Dokler se rešuje kafiče, mi ne jokat o razpadanju zdravstva. Zmenjeno? 1 1 Navedek Povezava do prispevka
tomazek 3 780 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 (urejano) Cistor vsako gospodarstvo je potrebno reševati, ker od tega ljudje živijo in hkrati napajajo državo, da lahko država živi. Tudi zdravstveni delavci iz plačanih davkov. Imajo ogromno drugih glupih investicij, ki ne bi vplivali na blagostanje ljudi in njihovih družin, če bi se jim za nekaj časa odrekli in to napumpali v zdravstvo. Tudi 700 milijonov v oklepnike. 30. november 2021 uredilo bitje tomazek 1 Navedek Povezava do prispevka
UFO 199 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 Se popolnoma strinjam. Študentke za šankom so sredi svetovne epidemije bistveno večja prioriteta od medicinskih sester. 1 Navedek Povezava do prispevka
tomazek 3 780 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 Vem, da v resnici nisi tako glup kot se tukaj delaš zdaj. Ampak ajde...vidim,da ne boš priznal, da si zapisal totalno glupost. Mogoče bi razumel, če bi tebe in tvojo familijo dejansko zadelo, da bi sred epidemije ostali brez posla in dohodka. Saj je večina ljudi tako sebičnih, nisi nobena izjema. Lp Navedek Povezava do prispevka
UFO 199 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 Nima tukaj sebičnost nobene veze. Gostinstvo je ena izmed mnogih dejavnost. Delaj kar hočeš. Jaz sem v preteklosti delal v različnih dejavnostih in mi ni problem prilagajanje različnim situacijam. Navedek Povezava do prispevka
tomazek 3 780 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 (urejano) Po eni, strani mogoče razumem kaj želiš povedati... Ampak je blo butasto izpostaviti študentke kelnarce. Ker izpade kot, da ne veš koliko zadev je povezanih z dejavnostjo na sploh... Celoten supply chain in vsi nafukajo. Ne pa to, da par študentov ne bo imelo dela. Pa nisem gosticec, niti noben v familiji ni. Ampak ne moreš zaradi nekih ukrepov vlade pustiti deset tisoče ljudi na cedilu in jim reči - jebi ga, vi boste pač klošarji postali, če nimate našparanih par deset tisoč evrov za najemnine, hrano, stroške... Ne glede na dejavnost, ki jo opravlja in je leta in leta plačeval davke državi. Če se rešuje, se rešuje vse ali pa nikogar in naj gre vse svojo pot kot pravi @bleachedagnus in nekateri. Ni gostinec nič manj vreden kot frizer, privat trgovec, avtomehanik... Če ti država nekaj prepove opravljati, mora za to nositi tudi posledice. 30. november 2021 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
UFO 199 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 lol, upam, da ne pričakuješ neke hude debate, keri vidim da še vedno lurkaš. Meni je vseeno in za kovid in za kafiče. Navedek Povezava do prispevka
tomazek 3 780 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 Ne itak Saj meni se tudi ne da. 1-2x tedensko mogoče napišem post sem, večina pa sploh ne. Navedek Povezava do prispevka
svit 654 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) A Cefizelj pa ni več aboniran na to temo? Model ne posta noter že več kot en teden, prej pa je skočil na čisto vsako "provokacijo" vaxxerjev. Se mu je kaj zgodilo? 1. december 2021 uredilo bitje svit Navedek Povezava do prispevka
Boris 3 815 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 tesko diha 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor 712 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 wtf teško diha, a je on naš antivaxerski Floyd? 2 Navedek Povezava do prispevka
Vrhovni_Plenum_OF 4 497 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Zaprli so ga v kovid kamp 1 Navedek Povezava do prispevka
Galaksija 378 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) Evo to mi je pa res fascinantno, in me prav zanima. Zakaj tak odziv @Kastor @mumbo360? 1. december 2021 uredilo bitje Galaksija Navedek Povezava do prispevka
chinasky 741 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) svit reče pred 2 urama: A Cefizelj pa ni več aboniran na to temo? Model ne posta noter že več kot en teden, prej pa je skočil na čisto vsako "provokacijo" vaxxerjev. Se mu je kaj zgodilo? pozabu pass zdej more pa samo anusa uporabljat 1. december 2021 uredilo bitje chinasky Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 46 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 rad mam črni humor, a je kaj narobe s tem? 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor 712 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 To je zato ker si cepljen, če ne dobiš cepiva si skoz dead serious 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor 712 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Galaksija reče pred 19 minutami: Evo to mi je pa res fascinantno, in me prav zanima. Zakaj tak odziv @UFO? Navedek Povezava do prispevka
Avion 2 634 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) mumbo360 reče pred 26 minutami: rad mam črni humor, a je kaj narobe s tem? Faking izmeček si, res. Sej @Kastor pa @Boris nista nič manjša dreka tu, da ne bo pomote. 1. december 2021 uredilo bitje Avion 4 Navedek Povezava do prispevka
Galaksija 378 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Zakaj mi je nekdo že dvakrat pobrisal post s sliko??? Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 46 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Avion reče pred 1 uro: Faking izmeček si, res. Sej @Kastor pa @Boris nista nič manjša dreka tu, da ne bo pomote. A po tej tvoji logiki vi antivaxerji ki ste posredno odgovorni za nepotrebne smrti niste izmečki? 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion 2 634 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) Rofl. Še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje: a tele sentimente ponujaš tudi svojim necepljenim kolegom ali si glasen samo v zavetju interneta? 1. december 2021 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 46 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 ti si zame izmeček, ker si s svojo antivax propagando kriv za nepotrebne smrti ljudi do takih ljudi, ki jih osebno ne poznam in ki so anitvaxerji propagandisti nimam nobene empatije. kar me moti je da ste te najbolj glasni veliko ljudi odvrnili od cepljenja in so posledično so bolnišnce polne, imajo potem te ljudje ko dobijo covid nepotrebne zdravstvene zaplete, po nepotrebnem obremenjujejo zdravstveni sistem... do sorodnikov, prijateljev in znancev pa imam empatijo in jim ne ponujam takih sentimentov, kot ti to pojmuješ. le pri sebi si mislim kako so glupi da se niso šli cepit. ti maš empatijo zgleda za eno Katjo ki je nažalost umrla zaradi cepiva nimaš pa za 5000 ljudmi ki so umrili zaradi posledic covida. to je tvoja faking logika model... 3 5 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion 2 634 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 (urejano) mumbo360 reče pred 7 minutami: ti si zame izmeček, ker si s svojo antivax propagando kriv za nepotrebne smrti ljudi do takih ljudi, ki jih osebno ne poznam in ki so anitvaxerji propagandisti nimam nobene empatije. kar me moti je da ste te najbolj glasni veliko ljudi odvrnili od cepljenja in so posledično so bolnišnce polne, imajo potem te ljudje ko dobijo covid nepotrebne zdravstvene zaplete, po nepotrebnem obremenjujejo zdravstveni sistem... do sorodnikov, prijateljev in znancev pa imam empatijo in jim ne ponujam takih sentimentov, kot ti to pojmuješ. le pri sebi si mislim kako so glupi da se niso šli cepit. ti maš empatijo zgleda za eno Katjo ki je nažalost umrla zaradi cepiva nimaš pa za 5000 ljudmi ki so umrili zaradi posledic covida. to je tvoja faking logika model... Valda, ubijam ljudi z virusom, ki ga še nikoli nisem imel. Morilec, definitivno. In ko rečem "kdor se hoče, naj se cepi", jim definitivno vsiljujem antivax propagando. Daj, sestavi se, klovn neumen. 1. december 2021 uredilo bitje Avion 5 1 3 2 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion 2 634 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Oh noes, minusek. Daj še enega, da se boš bolje počutil. 2 Navedek Povezava do prispevka
mangoforatango 132 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Klovn neumen made me laugh hard No, ja, mumbo, ce svojih debilizmov nisi zmozen na glas izreci svojim znancem, si v najboljsem primeru vsaj jebeni hipokrit. 3 2 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 46 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 katerih debilizmov? hipokrit bi bil če bi rekel da čutim empatijo do cefizla, aviona in podobnih primerkov 1 Navedek Povezava do prispevka
mangoforatango 132 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Tudi. Kar sem jaz napisal, ne izlocuje tega, kar si ti. Navedek Povezava do prispevka
Kastor 712 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 Imo nisi pravi provaxer, če jih vsaj enkrat nisi dobil na gobec od fanatičnega antivax boksarja Navedek Povezava do prispevka
svit 654 Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 No... kje je potem Cefizl? Pa ja ga ni Covid (gripica) položil v posteljo, da ne more shitpostat na mn3njalo? Upam, da ga res ni zadel, ker je v svojih odgovorih bil kar prepričan v superiornost svojega imunskega sistema, nesmiselnosti cepljenja nerizičnih skupin (v katero je sam spadal) in "naravnega" cepljenja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.