Skoči na vsebino

[PS5] Returnal


gojc

Priporočeni prispevki

LundenBergus reče pred 18 urami:

Fak me. S kolegom igrava coop pa ne morva čez prvega bossa. Recturnal je kr zajeban, al je pa kolega tolk slab :) Škoda, ker je res zanimiv game (res ima Aliens vibe). Ko bi bil vsaj malo bolj prijazen casual gamerjem in dopuščal, da po respawnu damage bossu ostane. Pa še to bi bil challenge na lvl3 :D V glavnem youtube cutscenes, story, delete…hvala za super free game, ki sem ga igral 5 ur ampak ga žal ne morem več, ker facking ne dam svojga golden časa za enga jebenga bossa. 10 let nazaj pa brez problema. Alienation je recimo dosti bolj prizanesljiv.


Pa kljucno je, da se ti skilli na orozju upgrejdajo, z uporabljanjem le tega. In to se ti prenese naprej v vsak cikel. Kot experience na orozju je to. Tk da pistolca z nekim skillom k ni nic upgrejdan vs pistolca z istom skillom do konca upgrejdanim, je kot noc in dan. Pa ce govoris o prizanesljivosti, k je spil ven prisel, ni bilo opcije suspend cycle. Al si v enem gaming sessionu obrnu igrico, al pa nisi 😆

Povezava do prispevka
azoman reče pred 13 minutami:

Pri meni je bil gamechanger (dokler nisem še čisto obvladal mehanike) orožje Rotgland_Lobber s kakšnim durable traitom. Ustreliš in samo letiš po mapi na repeat.. No odvisno kakšen imaš način igranja, ampak tole je bilo v mojem primeru res noob friendly + to da so bli eni bossi s tem orožjem no brainer..


Jaz sem obrnil igrico, veckrat, videl vse konce pa to, in sploh nisem vedel da je to orozje v igrici, ker se mi ni nikoli spawnalo :avadodo:

Povezava do prispevka

Js sem tut parkrat počizal s tem rooglandom, ampak mislim da mi je bila na koncu najbolj všeč tista spider web puška ker si se lahko kr nekam zaprl in naredil mrežo okol sebe oz. med sabo in enemiji. 

 

Po uživalnciji mi je bila pa najboljša carbinka s tistim skillom da strelja vedno hitreje, res hud feeling :worship:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...