Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

pizda, jaz sicer gledam albanijo cause telemach, ampak me pizdijo njihove izjave da ni denarja. zadnjič sem gledal dirko po sloveniji in sem se cel čas spraševal kakšna noro draga produkcija mora to bit iz strani RTVja in da ni čudno da so številke rdeče. res smrtonosno dobre kamere, zlata vredni posnetki in hrustljavost slike. potem je tu sama številčnost teh kadrov, se pravi množenje opreme, osebja, HELIKOPTERJI ... ta produkcija je imho bila na višjem nivoju kot tour in giro na eurosportu. samo pokrivanje tega vam je vzelo celoten euro imho

uredilo bitje WoreH
Povezava do prispevka
Vincent reče pred 9 minutami:

Gledam prek enga streama in je angleški komentator že ene 5x rekel Slovenia namesto Albania. Slovenia are playing very good against the favorites Croatia. Slovenia now of course not very happy.  ahahaha

https://pre.soccerstreamlinks.com/detail-match/11873906

Gledam isti stream pomoje, ne vem kaj ni tipu jasno :D

Povezava do prispevka
Luka$ reče pred 2 urama:

OK, ampak potem lahko isto rečeš da so na zadnjem Euru izpadli proti kasnejšim prvakom Italiji in na svetovnem že v skupini zaradi poraza proti polfinalistu Maroku, ampak to potem zakrije kriminalne poteze ki jih je vlekel na teh tekmah. Je pa po drugi strani tudi res da so te Belgijci precej smešna ekipa, tudi pod prejšnjim selektorjem so se najedli proti faking Walesu pa so imeli takrat res neverjetno ekipo. 

Po WC2018 niso nič ekstra več bli kot reprezentanca. 

Eden Hazard od prestopa v Real leta 2019 rupa in skos poškodovan

Toby Alderweireld je po EURO 2021 šel igrati v Katar in leto dni kasneje nazaj v Belgijo

Jan Vertonghen je bil že v Benfici za EURO 2021 ter potem malce pred Svetovnim 2022 šel nazaj v Belgijo igrati

Thomas Vermaelen je bil že davno na Japonskem

Yannick Carrasco je na Kitajskem smrdel 2 leti zaradi denarja

Alex Witsel eno leto pa pol smrdel na Kitajskem 

Romelu Lukaku tak niso potrebne besede

Edina dva res kvalitetna sta De Bruyne in Courtios, ki sta na smrt skregana. 

Po tistem svetovnem pač niso bli več neka kvaliteta od reprezentance. Pa ne, da branim Martineza, ker mi ni nič ekstra kot trener ampak malce se precenjuje to Belgijo.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
reder reče pred 13 minutami:

Ne vem zakaj RTV podpira te narkomane? A Pogačarja še niso dobili na dopingu in mu vzeli naslove? Tik tak le vprašanje časa 

ti pebi so res shirani in na nečem težkem. pogačar je ko 15 letn peb, pa slavljen ko največji športnik ever. podobno je luka en prašič pa enako goat slo športa. ne vem kaj točno hočem povedat, določeni športi so uglavnem ratal prevlke specifike, da bi se tem ljudem sploh še rekl športniki/atleti.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...