Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

ronaldinho reče pred 1 minuto:

Gledam ja, lahko bi že bilo 3-0. Upam, da bo Borges tudi kaj probal Harderja in Suareza skupaj.

Pa tudi upam, da nikogar več ne bodo prodali. No, saj verjetno je samo še Hjulmand aktualen za prestop, glede Diomandeja je že nekaj časa tiho.

Ja, se mi zdi da bi tudi moral biti penal nad Suarezom ko ga je golman spotaknil. 
Pomoje je to-to s prodajami za letos, Hjulmand se je menda dogovoril z Varandasom (:) ) da ostaja do zime, potem pa ga prodajo v Italijo.

Povezava do prispevka
gorann reče pred 6 minutami:

Zanc sm njemu, babnci, pa mtki vrata odpru v bloku

Vidim enga lambota tam parkiranga so sli ven, vidim od nekje mi znan fant, mtko sm veckrt vidu pa fotra, ampak nisem vedel da jim je benjamin sinko

Grejo pred mano, si mislim pa ja ni to sesko zna bit

Pridem zravn dober dan, receta mtka pa punca dober dan

Bom jaz odpru recem, prslonim cip na un senzor 

Rece mtka hvala lepa, kr pejte naprej mi rece, haha ne kr pejte vi recem

Da sm lahk v rit gledal valjda

Vidim da so sli k moji sosedi, vrata do vrat

Pol sm zvedu da mu je to babica lol.  A ze skor 4 leta sm kle v bloku

Kva sm hotu povedat, aja da v zivo deluje res froc, to je res drugac vidt po tv ali v zivo

Pa lep lp

A je Šeško Slovenc? Taprav? Ne vem kam spada ta priimek? V bistvu sprašujem, če babica zna slovensko če povzamem. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 9 minutami:

fak Pool špara 25 let in ko končno enkrat se res skeširajo, jih vsi grdo gledajo :( 

drgač pa kul da so Palace zmagali in ne Pool :D 

Pa sej ni fora o keširanju ampak o kritiki luzerpoolovih navijačev cez chelsea pa city in psg pol pa k oni udarjo soping pa clovek kej rece pa takoj defenziva pa opravicevanje

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...