ronaldinho Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 SpaWn reče pred 10 urami: Israel - Italy 4 - 5 Dva gola so si dali sami. Gattuso bi moral dat po tej tekmi odpoved in se poslovit od nogometa. Ob tem podatku so se mi tako izbuljile oči, kot da bi imel bolano ščitnico. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 (urejano) SpaWn reče pred 10 urami: Israel - Italy 4 - 5 Dva gola so si dali sami. Gattuso bi moral dat po tej tekmi odpoved in se poslovit od nogometa. Govoril sem izključno z igralskega vidika, kjer se mi zdi, da so se kar lepo razvili. Pozabil pa da imajo Gattusa, ja ronaldinho reče pred 7 minutami: Ob tem podatku so se mi tako izbuljile oči, kot da bi imel bolano ščitnico. Jaz tudi. Ker sem pozabil da imajo Gattusa za selektorja. Hahahahhaha 9. september 2025 uredilo bitje Kakarotto 2 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 (urejano) Yamal izgubil* pasoš v Turčiji. Očitno je preveč mislil na svojo novo ljubezen. Saj v tem primeru najbrž ni bilo prevelikih težav pri odhodu domov, sicer je pa Turčija ena od zadnjih držav na svetu, kjer bi si želel ostati brez dokumentov. * no, ali pa mu ga je kdo fkradel 9. september 2025 uredilo bitje ronaldinho 2 Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 Tem špageti naduvancu bo enkrat en ponoru pa sam naredu en harakiri klizaka, pa se bo skuliral mal 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 (urejano) blazno zanimivo bo spremljat njegovo situacijo v prihajajočem obdobju. v tem trenutku je jasno, da je najboljši na svetu, zdaj pa da vidmo, koliko lakote po uspehu bo uspel prenest naprej in kolko ga bodo obigriščne situacije (pipike) zamotile pri tem. komot gre po poti Messi/CR, ali pa po poti Ronaldinha v naslednjem letu ali dveh. 9. september 2025 uredilo bitje quessoy 3 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Kakarotto Objavljeno 9. september 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 9. september 2025 Ko dobijo v šoli tako nalogo moja ta mala 2 2 13 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Luka$ Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 Norveška-Moldavija 11:1 pa še to je bil avtogol Norvežanov 2 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 9. september 2025 Share Objavljeno 9. september 2025 Holand je dal 5 kosov pa še dva asista poleg 2 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 10. september 2025 Share Objavljeno 10. september 2025 Dobro statpada proti tem malčkom, skoraj je že kot (stari) CR. @Kakarotto haha, dobra vzgoja! Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 10. september 2025 Share Objavljeno 10. september 2025 quessoy reče pred 13 urami: blazno zanimivo bo spremljat njegovo situacijo v prihajajočem obdobju. v tem trenutku je jasno, da je najboljši na svetu, zdaj pa da vidmo, koliko lakote po uspehu bo uspel prenest naprej in kolko ga bodo obigriščne situacije (pipike) zamotile pri tem. komot gre po poti Messi/CR, ali pa po poti Ronaldinha v naslednjem letu ali dveh. Po mojem bo nekje vmes, kar je pač najbolj realno. Tak longevity, kot sta ga imela Messi in CR je v sodobnem fuzbalu pač skoraj nemogoče ponoviti, ima pa imo več discipline kot R10 in ostali brazilski zvezdniki, ki so imeli relativno kratek peak. Kljub temu ima pa še vedno maroško kri in bo enkrat šel po poti Hustle Hard 304. Upajmo pa, da bo s tem čim dlje počakal. Po drugi strani si je pa hitro našel babo iz Rosaria kot GOAT. Ampak ja, ne verjamem, da se bo tole enako razpletlo oz. kaj preveč dolgo trajalo, itak je še premlad za kakšne resne zveze. Smo pa vsi bili njegovih let in vemo, kako je, ko te na polno razganjajo hormoni in samo letaš za kiklami. Mi pa tole daje upanje, da ima vseeno dovolj "pospravljeno podstrešje". Lamine on Ballon d'Or: "I don’t dream of winning one, but I dream of winning many of them. I believe I am a player capable of achieving that, and if I don’t achieve it, it will be because I didn’t do things the right way, not because I didn’t want to.” 2 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 10. september 2025 Share Objavljeno 10. september 2025 vlaho reče pred 16 urami: Holand je dal 5 kosov pa še dva asista poleg po tekmi je golman izpovedal Haalandovo opravičilo, češ, lovimo gol razliko in...oprosti, nisi bil ti kriv. ronaldinho reče pred 6 urami: Tak longevity, kot sta ga imela Messi in CR je v sodobnem fuzbalu pač skoraj nemogoče videli bomo pri njegovem operiranju z nutricionisti, komorami, takšnimi in drugačnimi pripomočki... z vnašanjem kebabčijev in zgolj trening/masaža/spanje/tekma rutino pa dandanes res ne prideš več daleč. vse to je pa pogojeno z njegovo lakoto. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 11. september 2025 Share Objavljeno 11. september 2025 Mister MAGESTEEEERIAL v penzijo Sem vedno rajši gledal stream in poslušal njega in Phila Schoena kot pa fakin krofa. Ta mi je njegova najljubša. If Isaac Newton was watching this man he would be saying: boy was I wrong 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Luka$ Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 Dober je bil, se spomnim kake je pesnil ko je bil Messi na vrhuncu v Barci 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 Luka$ reče pred 1 uro: Dober je bil, se spomnim kake je pesnil ko je bil Messi na vrhuncu v Barci konec je najboljši Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 malo njegovih genov pa ima 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 dobro no. malo pa mu je podoben. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 Lahko bi bilo bolje ja, na srečo pa ni taka ogaba kot tisti kip CRja Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 @Luka$ Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Luka$ Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 Sem videl ja, nekaj je bilo govora da bo portugalska zveza le dovolila registracijo za Sporting ampak na koncu jim ni ratalo na žalost. Upam da dobi več minut kot pri Forestu. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 Woltemade že zabil na Novigrad. Navedek Povezava do prispevka
Demogorgon Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 haha no comment res 2 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 ŠALALALALALA Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 Juve in Inter tekmujeta kdo bo slabše igral v obrambi Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 Brata Thuram pa osrečujeta ateja na tribunah. Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 13. september 2025 Share Objavljeno 13. september 2025 Jake the Mess reče Pravkar: Brata Thuram pa osrečujeta ateja na tribunah. 1 Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 14. september 2025 Share Objavljeno 14. september 2025 Slab Thuram (tist od Interja) sploh ni slavil gola, le zakaj . Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 14. september 2025 Share Objavljeno 14. september 2025 Demogorgon reče pred 21 urami: haha no comment res kako jokanje spet Meni se glede na to, kje stoji Kurtva rdeč ne zdi tako sporen. Če bi Oyarzabal prišel mimo Huijsena ga bi lahko lobal, preden bi Militao lahko pokril. Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 14. september 2025 Share Objavljeno 14. september 2025 Nima veze še zmeri ni zadnji igralec in bi Militao tole gladko pokril. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 14. september 2025 Share Objavljeno 14. september 2025 Weraziel reče pred 19 urami: Inter težko verjamem, da bo Chivu zdržal na klopi do konca sezone. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. september 2025 Share Objavljeno 14. september 2025 quessoy reče pred 3 minutami: težko verjamem, da bo Chivu zdržal na klopi do konca sezone. Sej je kul. Naj vidjo da nekateri igralci niso več dovolj dobri za starting pozicijo 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.