Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

SpaWn reče pred 10 urami:

Israel - Italy 4 - 5 :rofl:

Dva gola so si dali sami.

Gattuso bi moral dat po tej tekmi odpoved in se poslovit od nogometa.

Govoril sem izključno z igralskega vidika, kjer se mi zdi, da so se kar lepo razvili. Pozabil pa da imajo Gattusa, ja :D

ronaldinho reče pred 7 minutami:

Ob tem podatku so se mi tako izbuljile oči, kot da bi imel bolano ščitnico. 

Jaz tudi. Ker sem pozabil da imajo Gattusa za selektorja. Hahahahhaha

uredilo bitje Kakarotto
Povezava do prispevka

Yamal izgubil* pasoš v Turčiji. Očitno je preveč mislil na svojo novo ljubezen. :D Saj v tem primeru najbrž ni bilo prevelikih težav pri odhodu domov, sicer je pa Turčija ena od zadnjih držav na svetu, kjer bi si želel ostati brez dokumentov. 

* no, ali pa mu ga je kdo fkradel :ninja: 

544801222_122127705038953925_34443215109

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

blazno zanimivo bo spremljat njegovo situacijo v prihajajočem obdobju.

v tem trenutku je jasno, da je najboljši na svetu, zdaj pa da vidmo, koliko lakote po uspehu bo uspel prenest naprej in kolko ga bodo obigriščne situacije (pipike) zamotile pri tem.

komot gre po poti Messi/CR, ali pa po poti Ronaldinha v naslednjem letu ali dveh.

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka
quessoy reče pred 13 urami:

blazno zanimivo bo spremljat njegovo situacijo v prihajajočem obdobju.

v tem trenutku je jasno, da je najboljši na svetu, zdaj pa da vidmo, koliko lakote po uspehu bo uspel prenest naprej in kolko ga bodo obigriščne situacije (pipike) zamotile pri tem.

komot gre po poti Messi/CR, ali pa po poti Ronaldinha v naslednjem letu ali dveh.

Po mojem bo nekje vmes, kar je pač najbolj realno. Tak longevity, kot sta ga imela Messi in CR je v sodobnem fuzbalu pač skoraj nemogoče ponoviti, ima pa imo več discipline kot R10 in ostali brazilski zvezdniki, ki so imeli relativno kratek peak. Kljub temu ima pa še vedno maroško kri in bo enkrat šel po poti Hustle Hard 304. Upajmo pa, da bo s tem čim dlje počakal. Po drugi strani si je pa hitro našel babo iz Rosaria kot GOAT. Ampak ja, ne verjamem, da se bo tole enako razpletlo oz. kaj preveč dolgo trajalo, itak je še premlad za kakšne resne zveze. Smo pa vsi bili njegovih let in vemo, kako je, ko te na polno razganjajo hormoni in samo letaš za kiklami. :) 

Mi pa tole daje upanje, da ima vseeno dovolj "pospravljeno podstrešje".

Lamine on Ballon d'Or: "I don’t dream of winning one, but I dream of winning many of them. I believe I am a player capable of achieving that, and if I don’t achieve it, it will be because I didn’t do things the right way, not because I didn’t want to.

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 16 urami:

Holand je dal 5 kosov pa še dva asista poleg :confused:

po tekmi je golman izpovedal Haalandovo opravičilo, češ, lovimo gol razliko in...oprosti, nisi bil ti kriv. :D

ronaldinho reče pred 6 urami:

Tak longevity, kot sta ga imela Messi in CR je v sodobnem fuzbalu pač skoraj nemogoče 

videli bomo pri njegovem operiranju z nutricionisti, komorami, takšnimi in drugačnimi pripomočki... 

z vnašanjem kebabčijev in zgolj trening/masaža/spanje/tekma rutino pa dandanes res ne prideš več daleč.  :hmm:

vse to je pa pogojeno z njegovo lakoto. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...