Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

ronaldinho reče pred 1 uro:

demokracija proti avtokratskemu sistemu 

"v eni državi ženske tepejo in jim je všeč, v drugi ženske tepejo in jim ni všeč"

cit. Slavoj Žižek

uredilo bitje Chris
Povezava do prispevka

dobro, da so razširili prvenstvo, da se lahko takšne države uvrščajo, nam pa še vedno ne bo uspelo :D 

Zelenortski otoki, arhipelag desetih otokov v Atlantskem oceanu, bodo prihodnje leto sodelovali na svetovnem prvenstvu v nogometu, potem ko so s 3:0 premagali kraljevino Esvatini in v afriških kvalifikacijah zasedli prvo mesto v skupini D.

Na prihodnjem mundialu bo namesto 32 nastopalo kar 48 reprezentanc. Poleg gostiteljev Kanade, Mehike in ZDA, so si vozovnico že zagotovili še Japonska, Nova Zelandija, Iran, Argentina, Uzbekistan, Južna Koreja, Jordanija, Avstralija, Brazilija, Ekvador, Urugvaj, Kolumbija, Paragvaj, Maroko, Tunizija, Egipt, Alžirija in Gana.

Zelenortski otoki so najmanjša država po površini (4000 kvadratnih kilometrov) in druga najmanjša po številu prebivalcev (525 tisoč; manjša je bila leta 2018 le Islandija), ki bo nastopila na SP-ju.

Povezava do prispevka
ronaldinho reče pred 8 urami:

Zelenortski otoki, arhipelag desetih otokov v Atlantskem oceanu, bodo prihodnje leto sodelovali na svetovnem prvenstvu v nogometu, potem ko so s 3:0 premagali kraljevino Esvatini in v afriških kvalifikacijah zasedli prvo mesto v skupini D.

WTF je Esvatini, kolk cajta so pa ti samostojni, dva tedna? :D

Povezava do prispevka
K-man reče Dne, 7. 10. 2025 at 21:38:

Kaj si mogu pa poslušat :D

Eno synthwave skupino, The Midnight. Sej sem jih jaz začel poslušat ampak je ona ratala tud fanica in je hotela da greva v London. Meni ni kaj takega za it poslušat na koncert samo je bilo na koncu ful dobro, vzdusno. Double black barrel Jameson je bil 11 funtov tak da sem se ga lahko še malo nacedil prej:D

Morm reč da mi Emirates ni lih za dol past. Ajd velik boljs kot Stamford bridge, zmaga ga pa Wembley. Hud stadion. 

uredilo bitje Kakarotto
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...