Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

Levitan reče pred 7 minutami:

Carska tekma rokometa, bravo pubeci! 

Avadodo res nora borba plus spanca sta nas kr orng ciganla pa se.mel so celo dvorano, nasi pa hladni k spricer :D

ce bi mel se Vlaha bi blo ze odlicno, so pa Makuca in Tajnik odlicni na sredini.

• Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Karim reče pred 13 minutami:

Sedaj je kar na enkrat vse pozabljeno? Pocakajmo na resno tekmo v soboto proti Vilarealu. 

Nic ni pozabljeno se neki casa ne bo oz bo treba se veliko pokazat da se folk pomiri. Napisal sem da za danes si pa zasluzijo pohvalo, bomo vidl res kako bo v soboto

Povezava do prispevka

Mogl bi boljse izkoristit priloznosti res preden so prisle menjave od Arsenala notr. Tut to da so sam en gol dobil s celotno tekmo Lewisa Skellya je cudez.

Je pa res sedl spet gledat ligo prvakov, kjer se ne igrajo vsi bunker proti Arsenalu. No sej mogoce bi tut Inter, ce ne bi rabil rezultat. Potem pa se vsi cudijo kako ne zabijajo tko v EPL, kjer si 90% ekip ne upa igrat proti arsenalu. Sam vedno je za bedne tekme kriv Arsenal.

uredilo bitje zasledovalec
Povezava do prispevka
vlaho reče pred 25 minutami:

Avadodo res nora borba plus spanca sta nas kr orng ciganla pa se.mel so celo dvorano, nasi pa hladni k spricer :D

ce bi mel se Vlaha bi blo ze odlicno, so pa Makuca in Tajnik odlicni na sredini.

Zorman se pozna da je pravi karakter, veliko izkušenj s top nivoja pa tut psiho da se ne boji nobenega. Slovenski komentatorji pa klasično samo o sodnikih in opravičevanje naših. Sodniki so slabi in serjejo to bi lahko že vedeli po 20 letih istega v vseh športih, da pa zajebemo kontre in 7m pa noben ne omeni z besedo, dejstvo je tudi da je Vujović vrhunsko ubranil 5+ strelov v zadnjih 15min. Naši odigrali top tekmo, ampak da več gonijo o sodnikih namesto da se osredotočamo na to kar imamo pod kontrolo (svoje pluse in minuse) je razlog za naše konstantno izpade ko se gre zares.

Povezava do prispevka
zasledovalec reče Pravkar:

Mogl bi boljse izkoristit priloznosti res preden so prisle menjave od Arsenala notr. Tut to da so sam en gol dobil s celotno tekmo Lewisa Skellya je cudez.

Je pa res sedl spet gledat ligo prvakov, kjer se ne igrajo vsi bunker proti Arsenalu. No sej mogoce bi tut Inter, ce ne bi rabil rezultat. Potem pa se vsi cudijo kako ne zabijajo tko v EPL, kjer si 90% ekipa ne upa tko igrat proti arsenalu.

Pa pasal je sproščeno gledat tekmo.

V ligi sem vsako čist preveč nervozen :D

Povezava do prispevka
K-man reče pred 8 urami:

Pa pasal je sproščeno gledat tekmo.

V ligi sem vsako čist preveč nervozen :D

Hudo ekipo imate, ni kej. Edino kar me res res res moti pri Arsenalu je (vsaj meni namerno) zabijanje v golmana. Že lani se mi je isto zdelo.

Zasluženo prvi v Ligi Prvakov.

Povezava do prispevka
Kamahl reče pred 9 urami:

Naši odigrali top tekmo, ampak da več gonijo o sodnikih namesto da se osredotočamo na to kar imamo pod kontrolo (svoje pluse in minuse) je razlog za naše konstantno izpade ko se gre zares.

problem rokometa je sploh v preveč subjektivnih pravilih, rezultati so daleč najbolj odvisni od sodnikov v vseh ekipnih športih, že tisto edino slovensko finale se nikoli ne bi zgodilo brez sodnikov

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...