Skoči na vsebino

[Multi] Battlefield 2042 (6)


Priporočeni prispevki

Ma ne vem, jaz se zabavam, sam jaz imam dost čuden okus. :fun:

Pač vse te pripombe več ali manj držijo, samo zakaj bi si jih jemal k srcu, sproti bodo mal poflikal, pa spet kaj pokvarili... ajd na PCju je kot kaže velik problem zaradi goljufanja, tako, da tam verjetno nima smisla igrat. Imma sicer vklopljen crossplay, ker mi je zanimivo bit v squadu skupaj s XB in PC igralci, čeprav se v resnici ne vidi neka razlika.

 

Kolega iz BARa pravi... da ta nova igra nima duše, po drugi strani imaš stare mape in tisto je res kul, ko se spet podiš po znanih mapah in obujaš spomine.

Za dušo naj bi poskrbel tale že znani kratek filmček ...

 

Se mi pa zdi, da za eno pravo mnenje rabiš ene 60ur igranja, ko spoznaš mape, orožja in fore kje/kako presenetiti nasprotnika.

Men je  fun, včasih me zafrkne, ker igram tudi Dark Souls in se hočem umaknit s krogcem... :D

 

Najbolj mi mori način partyjev na PS in potem v igri, težko spraviš skupaj dva squada na en server na isto stran. To stalno nekaj spreminjajo, narediš opcijo za klane in naj vse, ki so v istem klanu, partyju vrže na isto stran, pa je problem rešen. Tudi menuji in vse to urejanje se mi zdi konfuzno. Urejanje profila in loadouta isto... se mi zdi, da so te zadeve bile najbolje narejena v BF3/4.

 

Kot sem že omenil, igra uradno izide šele čez par dni in pričakujem, da bo kar nekaj popravkov.

Aja pa ultimate verzija imo ni vredna €€ pač OST in art book sta digitalna in ju mimogrede lahko pobereš v divjini. Tale oblekca pa tud ni vredna €

Midnight Ultimate Bundle high resolution image. Does anyone know which gun  this is? : r/battlefield2042

 

Moje mnenje je, da če si fan BF boš itak nabavil že zaradi starih map, če si nagnjen k nezadovoljstvu ga boš imel na pretek, če imaš družbo se boste pa zabavali kot vedno. Pri MP igrah je to itak bistvo, dobra družba, pa so potem tudi glitchi zabavni :D

Novi igralci pa... dobrodošli na bojnem polju :panika: samo ne obupat!

 

Povezava do prispevka
Sovica reče pred 46 minutami:

sploh si nočm predstavljat da  me MM fukne v rundo kjer sta na nasprotni strani dva squada iste [kaskadrilje]

 

fak če mi plačaš ne igram

Sej to maš tako al tako, sam mal bolj se je treba zafrkavat, tudi prej je bilo tako, pa še videl si kater klan je na drugi strani... 

Povezava do prispevka

Komaj rank 16 ampak meni je igra všeč.

Bugov zaenkrat razen, da mi je dec padel v počep in nisem mogel več iz njega, nisem opazil. Sem pa videl te dni hovercraft lezti po stolpnici, to bodo menda že zrihtal.

Zvok je dober, gunplay prav tako.

 

Scoreboard me ne zanima, saj nisem imel niti enkrat potrebe po tem, da pogledam kak je moj KD. Že KD, ko so ga vpeljali leta nazaj mi ni bil všeč, saj ne promovira teamplaya.

 

Šaltanje med dodatki, ko rabiš sedaj red dot pa potem acoga ali pa podobno je fino. Rangerja nadzirat je tut fejst.

Edino nek bug zgleda, da je ko pritisneš R1 al L1 (tam k so komande za dajat) pa mi okno ne pokaže al pa hitro izklopi.

 

Za pripomnit imam AA orožje in helikopterje. Flare čisto vsakič zmatra AA raketo in nič ne zadaneš. Heli se pa dvigne in ga več ne moreš lockat. Ko pride nazaj ma že napolnjen flare in ti spet ne moreš nič.

Prav tako M5 je čisto prešvoh za armor klofat. V BC2 si bil kot inženir KRALJ! RPG bam bam tri kose v rit in gotovo.

 

Igra dela lepo, sladkih 60fps brez dropov.

 

Igram na PS5

 

PS: zgleda, da bo igra bolj sranje, saj je celoten MSM uperjen proti temu in se že vsi ponavljajo/ponavljate kot papige. Lepljenje enih in istih sličic/meme/gifov itd.

Isto kot Mass Effect Andromeda, ki je bil odličen ni bil pa seveda pravi Shepard ME. Days Gone prav tako zaradi ride me like your harley scene... 

Povezava do prispevka

Mi s frendi se ful zabavamo - group of four :) ne vem od kje hate. Špil je dober. Ima pomankljivosti, ampak ne toliko kot jih hate izpostavlja. Je pa res, da jaz prejšnjih Battlefieldov nisem igral. Tudi Hazard zone je fun in napet, meni osebno bolj kot Warzone. 
 

Gunplay je hud. To, da si lahko menjaš attachmente med igranjem je ful najs in uporabno. 
 

Sound bi lahko bil boljši, ampak ni slab. Jaz vedno znam razločit iz kje prihaja sovražnik, tud ob vsem streljanju in chatu. 
 

Grafika in vzdušje je top. Nevihte, tornadi, peščene nevihte itd. Ko skušaš držat točko pri conquest in se začne tornado obračat proti njej in vse šviga po zraku in odnaša je noro. 
 

Mape so meni tudi všeč. Mogoče bi na kakšne dele še dodal malo več stvari za se skrivat.

 

Igram pa od pre-release vsak dan po 8-10 ur. Sem v karanteni zaradi covida, tako da imam že kakih 50 ur. Zato ne razumem vsega hejta. Sem igral že bolj zbugane špile in doživel že hujše game release. Tud serverji so stabilni in sem mogoče 1x doživel da je bil problem. Edini bug, ki se mi je 4x v tem času pojavil je, da se zatakne pri revivu in moraš leavat game. To so tudi napisali, da bo baje rešeno v day 1 patchu. Ostalo je bp. Igram pa na ps5.
 

To da ni single player kampanje je meni ok. A res igraš take špile zaradi “zgodbe”? 
 

Malo orožij na izbiro? Zakaj rabiš 500 orožij? Itak pol uporabljaš max 5 stvari. Zaenkrat so orožja na izbiro precej drugačna med sabo, tako da im fine with that. Sploh ko se vzpostavi neka meta se pol uporablja samo par stvari. Ta hejt glede tega je meni res smešen. Sem pa tip človeka, ki popizdi, ko pride v restavracijo, ki ima 100 različnih jedi. To nikoli ni dobro… top restavracije imajo hrano ponavadi na dveh straneh.
 

Vidim da je na open ciritc ocena 76. Jaz bi ji dal med 80-85 glede na to kok se zabavam s frendi in kok nam dogaja. 
 

Meni je zaenkrat dbest špil. Ampak kot sem rekel, to je moj prvi Battlefield. Nisem fanboy ne Battlefielda in niti Call of Dutija. Glede na preigranih 50-60 ur pa lahko rečem da Battlefield zmaga. 

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...