Konec igre Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Pa saj vsi štekamo, kar so naredili, težimo zato, ker bi radi, da se take pičkarije premaknejo čimbolj v prihodnost, ker pot od tod je večja in ne manjša restrikcija. Jao S O N E Y Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 PLEASE DRINK VERIFICATION CAN 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Čak mal od kdaj se da refundat igre ki si jih že downloadal na PSN? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 In ce za refund se razumem, kaj je pol poanta 30 dnevne licence. Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Če je refund možen pol celo razumem to začasno licenco. Drugače mi je ratalo refundat igro ki sem jo že celo igral, res da sem rekel da sem naredil napako in nabavol napačno verzijo, samo me niso forcal v rebuy, ampak so mi preprosto vrnal keš in sem potem čez par dni nabavil delux (forza ni mela opcije samo upgrada, per dlc je blo pa občutno dražje) Navedek Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Mogoce pa good guy sony pripravlja steam-like avtomatski refund sistem in je ta 30 dnevna licenca pac nuja, da bo stvar laufala. Tnx sony 4 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 Lol dej nehi sanjat 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 UnKn0wn reče pred 15 urami: Tnx soney Lp kocevc 1 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 kocevc bo tudi za verification cane hvalezen ker bojo meli varianto z extra protein Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 Fora je bila, da folk kupil spil, ga refundal in potem dal konzolo offline ter zadevo prespilal. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 A je refund window 30 dni? Ker za cas znotraj refund windowa se razumem da drzijo neaktivirano. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Arey reče pred 13 minutami: A je refund window 30 dni? Ker za cas znotraj refund windowa se razumem da drzijo neaktivirano. Meni je hecno, da moramo to ugotavljati iz Youtube, foruma in reddit postov, da pa bi Sony vrgel ven nek uraden 3-vrstični post s pojasnilom, pa je zgleda preveč pričakovat 2 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Navedek You can cancel a game or game add-on purchase within 14 days from the date of purchase and receive a refund, provided that you have not started downloading or streaming it. Games or add-ons that you have started downloading or streaming are not eligible for a refund unless they are faulty. https://www.playstation.com/en-si/legal/playstation-store-cancellation-policy/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Ja kaksen redund pol, ce je ne downloadas je tut ne mors igrat. Kaj so to spet neke japonske gluposti 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 In kako to pol utemelji connectanje na 30 dni, če itak ne smeš dljat igrice za refund. A lahko dejch spije pirček in pride razložit, ker s treznimi možgani tega 4d featurja ni mogoče razumet 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Jebeni se LP dejch Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 No tukaj ne omenjajo več da ne smeš dljat https://www.playstation.com/sl-si/legal/service-cancellation-request/ Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Izjemna PR komunikacija s strani Soneya, to so samo problemi v komunikaciji ki se jim ne da izognit na noben nacin. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Arey reče pred 40 minutami: Izjemna PR komunikacija s strani Soneya, to so samo problemi v komunikaciji ki se jim ne da izognit na noben nacin. Jah, to je pač igrificiran PR, da mora konzumer bit še mal detektiva, da pogrunta, kako je na stvari Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 včeraj sva s kolegom sprobala FC 26, ker je lih frej v PS+ in imaš na voljo 5 na 5, much fun 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Pizda, k nimam placa na plejki, pol mora pa fuca čakat. Mi pa Wuchang presenetljivo dogaja. Vmes me sicer misli odpeljejo k Sekiru (kar je zgolj pozitivno, ker se bom očitno spet napalil odigrat, očitno), ampak je cool. Lore je izjemno lep na oko, pa fajti zaenkrat tut dogajajo. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 also iz nekega razloga trenutno ni nobenega taba s popusti na PSN tole me kr skrbi, mal lažje je iskat kaj je znižano če imamo to posebej na izbiro vidt Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Nič na moji zajetni wishlisti ni znižano tako da pomoje trenutno ni nobenih popustov. Je pa ta mesec ponavad Days of Play ko je tud podaljšanje naročnine bilo dosedaj znižano. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Tudi jaz nimam nič. Očitno je malo suše. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Kakšen strel v koleno je bil prevzem Bungie... Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 https://steamdb.info/app/3065800/charts/#1m ggwp Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Trije igralci iz tega seznama so Dzaver in njegova bota 3 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 majkemi sama dobrota je tega novega šefa 1 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Za naslednje zvišanje cen tega nimajo v planu. Pač bojo prodajali brez kontrolerja ali pa ohišja. Fuknili vse dele s traka v vrečko pa si sestavi sam. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Jebomir reče pred 2 urama: Za naslednje zvišanje cen tega nimajo v planu. Pač bojo prodajali brez kontrolerja ali pa ohišja. Fuknili vse dele s traka v vrečko pa si sestavi sam. BYOC (bring your own console) 500e za licenco da lahko gres v conrad pa nakupis dele pa zalotas skup 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.