Skoči na vsebino

[PS5] PlayStation 5

Priporočeni prispevki

Če je refund možen pol celo razumem to začasno licenco.
Drugače mi je ratalo refundat igro ki sem jo že celo igral, res da sem rekel da sem naredil napako in nabavol napačno  verzijo, samo me niso forcal v rebuy, ampak so mi preprosto vrnal keš in sem potem čez par dni nabavil delux (forza ni mela opcije samo upgrada, per dlc je blo pa občutno dražje)

Povezava do prispevka
Arey reče pred 13 minutami:

A je refund window 30 dni? Ker za cas znotraj refund windowa se razumem da drzijo neaktivirano.

Meni je hecno, da moramo to ugotavljati iz Youtube, foruma in reddit postov, da pa bi Sony vrgel ven nek uraden 3-vrstični post s pojasnilom, pa je zgleda preveč pričakovat :D 

Povezava do prispevka
Navedek

You can cancel a game or game add-on purchase within 14 days from the date of purchase and receive a refund, provided that you have not started downloading or streaming it.

Games or add-ons that you have started downloading or streaming are not eligible for a refund unless they are faulty.

https://www.playstation.com/en-si/legal/playstation-store-cancellation-policy/

Povezava do prispevka

Pizda, k nimam placa na plejki, pol mora pa fuca čakat. :(

Mi pa Wuchang presenetljivo dogaja. Vmes me sicer misli odpeljejo k Sekiru (kar je zgolj pozitivno, ker se bom očitno spet napalil odigrat, očitno), ampak je cool. Lore je izjemno lep na oko, pa fajti zaenkrat tut dogajajo. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...