Konec igre Objavljeno 25. april 2026 Share Objavljeno 25. april 2026 Obrnil Lorelei, na 94,9 % sem končal zgodbo, ostalih puzzlov nisem imel volje. 22 ur, predvidevam, da se da v 25 urah naredit na 100 %, meni se ni več dalo, ker so mi ostali samo collectabli, par puzzlov za odpret bližnjice in 3 mini gejme, ki jih nisem obrnil My god, KERA IGRA, res vsaka čast devom, izjemno talentirani. V glavnem, Vampire Crawlers inštalirani, idemo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 25. april 2026 Share Objavljeno 25. april 2026 Konec igre reče pred 2 minutama: V glavnem, Vampire Crawlers inštalirani, idemo rip, se slisimo po praznikih Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 Ja ni slaba igrica ne, drogice precej Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 Malce preizkušam demote s Steama in nekaj par špil me je kar navdušilo med drugim -3d roguelite kitajski Ved Recure -od zgoraj gledana mečevalščina v časih fevdalne Japonske, kjer kolješ demone, precej soulslike in sicer Sura -dark metroidvania a la Hollow Knight, Well Dweller 3 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 2. maj 2026 Share Objavljeno 2. maj 2026 Poleg Vampire Crawlersev sem si za "puzlo usput" nasnel še Gentoo Rescue https://store.steampowered.com/app/2830480/Gentoo_Rescue/ Uganke bazirajo na slajdanju in raznih meta potezah, ki jih mora bit ogromno. Imaš namreč journal, kamor se ti izpisujejo mehanike in potem razlage posebnosti vsake izmed mehanik. Imam odklenjenih 18 od 94 mehanik, vsaka izmed njih pa ima še ful podelementov, bi rekel da govorimo o cirka 500 različnih interakcijah To je recimo puzla, ki jo trenutno delam Fora je, ima igra nek meta napredek, namreč ima levele znotraj levelov, in ko prav razporediš elemente v spodnjem nivoju, lahko rešuješ zgornjega. Zgoraj desno kaže, da sem zdaj že v četrtem podnivoju. Igra ima tudi ful prijazen hint system. Igra sicer, kolikor sem preigral, ne dosega highlighov žanra tipa Stephen's Sausage Roll, Baba is You, Can of Wormholes in Bean and Nothingness, je pa vseeno ful prijetna 7/10 zaenkrat — s potencialom, da se premakne na 8. Pač res moram videt, kaj za vraga je še 400 neodkritih interakcij heh. Vseeno super zadeva za "puzzle-a-day" type igranja 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 A Deaths howl se kaj igra? Sem začel tole in mi je koncept zanimiv, sicer sem odkril samo en svet oz. vstopil vanj in očitno me bo igra silila spreminjati mehanike v vsakem novem biomu. Mogoče to ni slabo, da ne drkam skoz eno in isto, me pa privlači sam setting in tudi turn based combat je zelo into the breachovski. Zaenkrat kar priporočam btw. a temu se reče soulslike card game wtf je to zaen žanr? 1 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Js sm mal demo od Nutmeg igral, zaenkrat je kr zabavno in zelo nostalgicno, edino cena mi je mal visoka (18eur na znizanju). Je neka kombinacija (basic) football managerja in deckbuilderja z retro aestetiko. Imas nek klasicen (old school) manager gameplay, kjer kupujs igralce/staff, treniras, skrbis za finance in stadion, itd., vse pa se poveze s tekmami, ki jih "igras" tako, da s kartami vplivas na moznost eventov, ki se dogajajo tekom tekme. Na zacetku sicer deluje sam gameplay precej random, ampak pol ugotovis, da ima kar nekaj globine s tem kako si sestavis deck in razlicnimi kombinacijami kart in igralcev med tekmo. Je pa precej extensive demo, tko da si lah sami ustvarite mnenje. https://store.steampowered.com/app/3590560/NUTMEG_A_Nostalgic_Deckbuilding_Football_Manager/ 5. maj 2026 uredilo bitje zasledovalec 3 Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 11. maj 2026 Share Objavljeno 11. maj 2026 mina the hollower je koncno dobila release date in naj bi predvidoma izsla konec maja. isti developer kot shovel knight, obljublja pa se ko mix med links awakening/castlevania/bloodborne. upam da bo tudi tale novi spil na takem nivoju kot shovel knight 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 11. maj 2026 Share Objavljeno 11. maj 2026 Itak da bo, to bo bombal k svina 1 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 11. maj 2026 Share Objavljeno 11. maj 2026 (urejano) Kaj je zdaj s tem novim Jonathan Blow spilom, a misljo kaksen datum dat. Sm racunal, da bo ze zdavnej zunaj do poletja in bo 2026 GOTY secured, zdej pa nism vec ziher, da bo sploh letos izsel A je kdo kej bolj na tekocem? 11. maj 2026 uredilo bitje zasledovalec Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 11. maj 2026 Share Objavljeno 11. maj 2026 (urejano) 18. maja se odprejo prednaročila za težko pričakovani release tretjega dela ene najbolj ikoničnih iger za Commodore 64, Impossible Mission 3. Igra bo zasedla neverjetnih 512K, na voljo bo pa na kartuši, kot usb tape, pa tudi na disketi ali kaseti. Ob naročilu fizičnega izvoda dobiš tudi digitalni download. Sicer bo pa škatulja kar natrpana: Navedek The IMPOSSIBLE MISSION 3 Cartridge Collector's Edition is presented in a beautiful full colour glossy box. The box contains the full game on a C64 compatible 512K cartridge, instruction manual, soundtrack CD, badge, robot keyring, stickers, and art cards. You will also receive a download link that allows you to access the full contents of the USB version of the game. Cena 50 funtov za kartušo plus poštnina in tarife Jaz se že hajpam tako, da sem na ebayju izbrskal odlično ohranjena big cassette tape release (ne kasnejših budget dotisov) za Impossible Mission (1984) in Impossible Mission II (1988) z lepo ohranjenimi in kompletnimi navodili. Če bi kdo štiri desetletja nazaj dejal, da bomo po 38 letih (oziroma 42 let po izvirniku) dobili še tretji del in to za C64, bi ga imeli za norega. And yet here we are. In ne le to, originalni založnik Epyx očitno spet miga in je poleg. 11. maj 2026 uredilo bitje Flegma Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.