zdapi69 Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 Jaz jemljem pri bulkpowders Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Jaz vzamem pri 4endurance, samo tolk mal tega pokonzumiram, da nimam pojma al so dejansko ugodni al ne. Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Krči v mišicah po športu so rezultat energijske krize, ne pa pomanjkanja magnezija. https://val202.rtvslo.si/podkast/frekvenca-x/31057643/175103231 1 Navedek Povezava do prispevka
vilinka Objavljeno 15. april 2025 Share Objavljeno 15. april 2025 Ima kdo dobra priporočila (preizkušena) za proteine, ki nimajo aroma, sladil…da je res samo plain sirotka? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 15. april 2025 Share Objavljeno 15. april 2025 Jaz tole goltam. Deklaracija pravi "SESTAVINE: Izolat beljakovin sirotke (mlečne beljakovine)". Bolj preprosto ne more biti. Imajo celo vrsto "natural" produktov. Naj bi bila to slovenska firma, ampak je najbrž white label. Točnega izvora ne navajajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
vilinka Objavljeno 17. april 2025 Share Objavljeno 17. april 2025 S<3NEC reče Dne, 15. 4. 2025 at 22:55: Jaz tole goltam. Deklaracija pravi "SESTAVINE: Izolat beljakovin sirotke (mlečne beljakovine)". Bolj preprosto ne more biti. Imajo celo vrsto "natural" produktov. Naj bi bila to slovenska firma, ampak je najbrž white label. Točnega izvora ne navajajo. Hvala ti! Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 18. april 2025 Share Objavljeno 18. april 2025 Navedek V okviru spletne strani deluje tudi spletna trgovina, pri kateri je dobavitelj vseh ponujenih izdelkov podjetje FIT 365 d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik), matična številka: 05885426, davčna številka: 84602645362. Sedež podjetja je na naslovu Ulica Mate Meršića 8, 10000 Zagreb, Hrvaška. lol 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 18. april 2025 Share Objavljeno 18. april 2025 To je od The Nutrition? Sem pred časom brskal kdo so bili in kaj so postali, pa nisem uspel ugotovit nič pametnega. Kakor sem razbral, so bili v štartu slovenska firma s slovensko proizvodnjo. Kasneje so očitno znamko prodali tem Hrvatom. Kje sedaj izdelujejo pa tudi nisem našel. Pred prenovo etiket so imeli namreč napisano "narejeno v Sloveniji", sedaj pa tega ni več. Ta članek, ki ga danes prvič vidim, pravi, da so vse skupaj kupili Proteini.si: https://www.dnevnik.si/novice/posel/prodajalec-proteinov-prevzel-proizvajalca-2723739/ Na podobne zagonetke sem naletel pri ostalih proizvajalcih. Neznan izvor in padanje kvalitete vsebine je očitno stalnica tudi pri največjih znamkah (ON, Myprotein, ...). Pri teh sem pač dobil izolat brez arom in sladil po solidni ceni. Dvomim, da se vsebina znatno razlikuje od istega tipa proizvoda drugje. Če imate kake boljše informacije, se pa priporočam. Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 19. april 2025 Share Objavljeno 19. april 2025 Ja, navedek je iz pogojev poslovanja THE Nutrition: https://www.the-nutrition.com/pogoji-poslovanja2.pdf Zraven njihovega logotipa na strani pa še vedno piše "narejeno v Sloveniji". 1 Navedek Povezava do prispevka
vilinka Objavljeno 15. junij 2025 Share Objavljeno 15. junij 2025 Ima kdo priporocila za kaksne dobre elektrolite? Imam kar nizek pritisk (90/55-60) in okej kava…ampak ponavadi ne pomaga ful. Pomojem bi sploh za šport rabila nekaj ekstra, ker zaradi vsega trenutno res težko funkcioniram. ne vem pa kaj vzet, da je okej. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.