Skoči na vsebino

Prehranjevalni dodatki

Vodokotlič

Priporočeni prispevki

• 2 mesca kasneje...
Navedek

V okviru spletne strani deluje tudi spletna trgovina, pri kateri je dobavitelj vseh ponujenih izdelkov podjetje FIT 365 d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik), matična številka: 05885426,
davčna številka: 84602645362. Sedež podjetja je na naslovu Ulica Mate Meršića 8, 10000 Zagreb, Hrvaška.

lol

Povezava do prispevka

To je od The Nutrition? Sem pred časom brskal kdo so bili in kaj so postali, pa nisem uspel ugotovit nič pametnega. Kakor sem razbral, so bili v štartu slovenska firma s slovensko proizvodnjo. Kasneje so očitno znamko prodali tem Hrvatom. Kje sedaj izdelujejo pa tudi nisem našel. Pred prenovo etiket so imeli namreč napisano "narejeno v Sloveniji", sedaj pa tega ni več.

Ta članek, ki ga danes prvič vidim, pravi, da so vse skupaj kupili Proteini.si: https://www.dnevnik.si/novice/posel/prodajalec-proteinov-prevzel-proizvajalca-2723739/

Na podobne zagonetke sem naletel pri ostalih proizvajalcih. Neznan izvor in padanje kvalitete vsebine je očitno stalnica tudi pri največjih znamkah (ON, Myprotein, ...). Pri teh sem pač dobil izolat brez arom in sladil po solidni ceni. Dvomim, da se vsebina znatno razlikuje od istega tipa proizvoda drugje. Če imate kake boljše informacije, se pa priporočam.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...