Skoči na vsebino

[trans] MAMILA


Priporočeni prispevki

bigboss82 reče Dne, 1. 8. 2021 at 11:54:

Kaj ni Adderall uno ki jemljejo usa studentje za jaci performance pri ucenju... imo ko nek amfetamin.. anyway tej amfetamini imajo ql filing sam so bolj za akcijo in ce pretiravas si lahko par dni anksijozen al depresiven na hard.. dobro mogoce je ta adderall bolj strokovno narejen in ima manj stranskih ucinkov. Bu

 

Skunk je gensko modificiran indor gojen v idalnih pogojih zato je mocnejsi, ponavadi je lepsi, svetlejsi bolj fluorecenten z vec kristali izgleda oblj bling blimg umteno in te zdane bolj v glavo

 

Marihuana je nadpomenka oz najveckrat se smatra kot domaca gojena na polju, kao bio 🤣 izgleda bolj normalno lahlo lepo lahko pa tudi gnilo, ce so kaksnw uvozene bosanke al albanke ipd.. zadane manj v glavo i nbolj v telo.. kar je imo boljse

 

Hasis ali shit je smola zmesana z ostanki, tako da pride taka plastelinasta zmes.. to je najmanj pogosto in zazeljeno, ker so razlicne koncentracije odvisno koliko je smole in nikoli ne vea kaj dobis na random

 

 

 

Jaz imam neke gobice doma.. sicer se ne drogiram vec ker sem prestar in me delajo al anksjoznega al depresivnega, mislim sej so me vedno sam, ko sem bil mlad se tega nisem toliko zavedal.. v glavnem dolga zgodba.. ampak za day 1 Halo infinite in Elden Ring si bom naredu en caj iz gobic to sem si obljubil 🤣

Tako je... On sicer to dobi na recept in ima za učenje ker ma ADHD in pravi da mu samo to pomaga :D

 

Sem pa tja pa še jest kakega dobim :D

 

Sicer zdj skor nič več.

Povezava do prispevka

Enkrat am gledal dokumentarec na netflix kako sw tipi navlecejo na to on pol imajo hude probleme :) ne spomnem se tocno

Tadey reče pred 1 uro:

Tako je... On sicer to dobi na recept in ima za učenje ker ma ADHD in pravi da mu samo to pomaga :D

 

Sem pa tja pa še jest kakega dobim :D

 

Sicer zdj skor nič več.

 

Povezava do prispevka

Droga širi se kak betek, kuša jo je fsakši kmetek!

 

"Mariborski policisti in kriminalisti so v petek in v soboto, 30 in 31. 7. 2021, med 19.00 in 4.00, v sodelovanju z organizatorjem, opravili poostren nadzor v okolici in na samem koncertnem prizorišču javne prireditve »Bass fighters festival«, v kraju Ciringa. Predvajala se je različna elektronska glasba, prireditev je obiskalo okoli 1.200 obiskovalcev.

V času nadzora so opravili 27 zasegov prepovedanih drog, in sicer 16 zasegov prepovedane droge konoplje, dva zasega prepovedane droge kokain, tri zasege prepovedane droge amfetamin, pet zasegov prepovedane droge MDMA-ecstasy in en zaseg MDMA kristalov."

Povezava do prispevka

Nisem bil na tem partiju in ne hodim na dnbje, kjer vrtijo še dubstep zraven, temveč samo na dnbje, kjer se vrti samo dnb. Ampak lahko rečem da so Bass Fighters ambiciozni ter kreativni ljudje in takšne ljudi Slovenija potrebuje. Lahko vprašaš Hoseja ali kogarkoli iz Illegal Kruja in jih bo vsakdo pohvalil. Modeli se trudijo, da država ima perspektivo, pol pa škifi blesavci po svoje nekaj izumljajo. Policisti so točno v tem primeru kriminalci in jih je treba ustavit.

uredilo bitje sadhu sequencer
Povezava do prispevka

Haha @atomic se vid da si iz Kranja kjer se še vedno preprodaja Albanka očitno. Bogi Kranj je tok uzadi kar se tiče kvalitete, pa je sam 25 km stran od LJ. Bogi revcki frendi iz Kranja me se zmeri mal postran gledajo ko jim razlagam da se v večjih mestih/državah trava kupuje več al manj prek dostave kjer naročiš določen strain in ne pač tisto kar preprodajalec trenutno ima.

Povezava do prispevka

@Niblonian @sadhu sequencer

Ne vem kaj se trenutno v Kranju prodaja, ne konzumiram. Ampak če pogledamo opise učinkov, Sativi pripisujejo sledeče učinke:

- stimulating

- energy boost

- incresed focus

- eases depression

- uplifting and euphoric

- alertness

 

Jest pravim, da taka ganja ne obstaja. Z veseljem se pa pustim prepirčati in za nagrado za ganjo z zgoraj napisani efekti sem pripravljen odšteti 3x ceno, kot je na trgu.

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka

@atomicTo da ti pravis da ne obstaja je sam posledica dejstva da se nikol nisi kadil kvalitetne trave. Ti pa lahko potrdim da če dobis pravi strain lahko obcutis vse omenjeno zgoraj. Seveda v primeru da nisi ze na kaksnih drugih substancah, ne mesas strainov med sabo, in nisi manicno depresiven apriori. 

 

Zal ti ne znam predlagat kje bi lahko to dobil v rupetini imenovani Kranj. V Berlinu vec al manj naročamo na dom preko telegram appa. 

 

Če hočeš vidt efekte posameznih strainov pojdi na leafly.com al pa so downloej njihov app. 

 

Screenshot_20210804-074845.png

Screenshot_20210804-074906.png

  • Račka +1 2
  • Groot, ki sir je 1
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...