Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Za tiste, ki ste aktivni člani, a kej tekmujete? A ste bolj zraven, ko se ga gre družit pa intervencije?

 

Ta vikend je bilo gasilsko državno tekmovanje v Celju in končno se je Gasilska Zveza Slovenije modernizirala, da imamo celo posnetke tekmovanja. Če koga zanima kako zgledajo gasilska tekmovanja za CTIF, si lahko pogleda kako rundo na sledeči povezavi, zavihek 'Tekmovanje v živo', kjer so povezave do YT posnetkov:

https://tekmovanja.si/

 

Osebno se mi zdi, da so tokrat res spimpal zadevo. Časovnica je bila kr ok in ni blo blaznih zamud. Sprotno vnašanje rezultatov in tehnična podpora je kr korak naprej v primerjavi s predkoronskimi časi. So pa fanti jamral, da bi lohk dal kake bolj 'utečene' cevi, ker vse je zgledal čist novo in primerno trdo.

Povezava do prispevka

Ja teli online rezultati so super zadeva smo lahko spremljali kako se držimo na zadnjih mestih med člani A. 

Tokrat je bila naša ekipa prvič na državnem tekmovanju ampak smo imeli žal dve menjavi zaradi služb. Dosegli mo 45. mesto od 47 ekip  :rofl:

 

Čas vaje je bil 56.99 + 30 kazenskih točk. Na korakanju smo dobili 5 kazenskih, ker je bilo povelje "Enota naprej" namesto "Enota s pohodnim korakom naprej" kljub temu, da v knjižici piše tisto prvo ampak dopolnila od GZS. Res wtf...

No tekli smo tudi najslabše od vseh :D

 

Ampak seveda jaz prva voda Kranja, četrta voda Gorenjske in eden izmed top 45 napadalccev 1 v Sloveniji nisem dobil nobene kazenske točke :)

 

Vse skupaj je bilo dobro organizirano ampak so se pa kolegi pritoževali nad tem kako dolgo smo tam mirno stali in čakali na ostale štiri ekipe da pripravijo opremo. Meni je sicer tista pavza sedla in sem se čist umiril ostali so bili pa vedno bolj živčni.

 

Bomo drugič boljši

Povezava do prispevka

Mnja mi nismo bili prvič. In ja Gorenjci smo bl luzerji z izjemo kakih Begunj pr članicah.

 

Nas so že na komisiji A obrnil ke sta 2 imela mal presvetle vezalke na čevljih. Pol smo nafehtal pr kolegih druge čevlje in smo lohk vsaj tekmoval.

 

Tiste slajde iz posvetov je fino pogledat. Smo pa z ekipo imel filing, da ni blo kakih čudnih kazenskih kot kaka leta nazaj. Vse smo dobil legit. Mi smo končal na 14. mestu pa smo čist zadovoljni. Vsi razen enga bi lahko bili že pri članih B. Itaq Štajerske favorite je precej težko ujet kaj šele premagat. Tm je scena precej bolj razvita.

 

Kar se tiče pospravljanja opreme, je boljš čakat. Ponavadi kvečjemu priganjajo in si sam še bolj živčen.

Povezava do prispevka

Heh hudo. Vidim da smo bili zraven vas parkirani :)

 

Tudi nam so težil zaradi enga ker je imel svetlo rjave čevlje. Drugač je bila pa oprema dost kul. Sesalne cevi so bile menda trde, ker so bile nove ampak B in C so bile pa zakon. Res je vse lepo skupaj pasalo in ni bilo tako kot na vajah kjer treniramo z staro opremo.

 

 

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...