Skoči na vsebino

Premier League

kemik

Priporočeni prispevki

Debil je pač debil, pa da navija za Liverpool ali katerikoli drug klub. So ga še sredi tekme peljali iz štadiona in upam, da bo benan za lajf.

Tekma pa kar ludnica, Bournemouth po pričakovanjih pasji nasprotnik, Iraola mi je res carski trener. Liverpool je dobil dva gola prek kontre (kot to definira OPTA), kar je enako število kot v celotni lanski sezoni skupaj. Res so neverjetno na kretena oboje kasirali, ampak je bila to tudi stalnica v predsezoni. Mislim, da bo skoraj nova ekipa rabila nekaj mesecev, preden se res uigra.

Povezava do prispevka
rage reče pred 6 urami:

Debil je pač debil, pa da navija za Liverpool ali katerikoli drug klub. So ga še sredi tekme peljali iz štadiona in upam, da bo benan za lajf.

Tekma pa kar ludnica, Bournemouth po pričakovanjih pasji nasprotnik, Iraola mi je res carski trener. Liverpool je dobil dva gola prek kontre (kot to definira OPTA), kar je enako število kot v celotni lanski sezoni skupaj. Res so neverjetno na kretena oboje kasirali, ampak je bila to tudi stalnica v predsezoni. Mislim, da bo skoraj nova ekipa rabila nekaj mesecev, preden se res uigra.

Slot je z menjavami kar delal harakiri. Potem se mu je pa Marija v podobi Chiese prikazala.

Povezava do prispevka

Mah, menjave so bile logične oz. nujne. Kerkez je bil na rumenem in je delal neumnosti (tudi Andy jih je na žalost kasneje), Frimpong se je pa baje nekaj poškodoval (nekaj manjšega, mišica ali nekaj). Očitno si ni upal vreči notri Gomeza po (ponovni) odsotnosti zaradi poškodbe toliko pred koncem tekme, ampak potem mu ni ostalo drugega, ker Endo ne more igrati še desnega beka

Ekitike pa tudi baje ni zmogel odigrati celotne Premier ligaške tekme. Enako Wirtz, ki bo po moje klasa, ampak bodo vsi iz Bulija rabili kar nekaj časa, da se privadijo na PL, ker so (dobesedno) leteli po zraku - predvsem Wirtz in Frimpong.

Povezava do prispevka
reder reče pred 19 urami:

Jokice

plačan milijone, potem pa jokaš zaradi "emotional damage" from random guy, kje je Keane da mu da šamar

imajo kamere, kaznuješ osebo odvzemom sezonske oz. prepoved vstopa v štadion, ne pa delanje drame na TVju na državni ravni

Povezava do prispevka

Neverjetno, da mora nekdo napisati, da JA.

Vsaj tako je v ligah, kjer kaj takšnega obravnavajo resno. + Gnoja je aretirala policija.

To je pravilna reakcija:

IMG_7049.png.c47fcceb764e34ff2109988d53922690.png

Kam na nivoju debilov se uvrščate nekateri na tem forumu pa najbrž znate sami presodit.

• Račka +1 5
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka
Jake the Mess reče pred 5 urami:

Hojlund pa kar med neaktivnimi. Zanimivo, meni je na prijateljskih izgledal dokaj spodobno. Koga bo dal v špico, ko se bo Beni zmatral po 60ih minutah? Zirkzee je še v planih al tudo odpisan? Al se tolk resno računa na malega mulota?

Preveč podoben tip igralca v smislu let, izkušenj, realizacije? Oba rabita minute, na eni fronti jih ne bo dost. Zirkzee zna biti hud za tak sistem (če bosta Cunja in Mbuemo zadevala), zadej maš pa še Obija ki lahko pobira par minut sem in tja. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...