Skoči na vsebino

[live spam] E3 / TGS / GC / VGA (2021)


Priporočeni prispevki

Jaz sem drgač pred par leti, ko je bil E3 hype na vrhuncu, dejansko bil razpičkan, ker nam je profesor dal izpit, ko se je že začela MS konferenca (oziroma Ubi/EA, ne vem katera je bila ob 18:00). Sem samo na hitro odpisal (na srečo nek fensi izpit na računalniku, da si samo poklikal in šel), v MCD vzel junk food in domov za TV/komp. Tisto leto je bilo res crazy, eno shitpostanje na forumu, drugo in tretjo na googletalks s Ke_kitom in Ljudom, pol pa še eno z RL frendom, ki sem mu postal highlighte :D. Ko je Sony prvič skenslal svojo udeležbo, je meni zanimanje kar precej padlo, sam ne smem zdaj ubijat hypa :D 

Povezava do prispevka

Jap meni je tudi ful škoda za ta walled garden princip, ki se ga hoče iti Sony in ki se vidi tudi v neudeleževanju E3. Pač ko si tako velik in pomemben ti vse skupaj stopi v glavo in ne vidiš, da s takimi muvi narediš več škode kot dobrega. Playstation nasploh mislim da se pod to drisko od Ryana ful oddaljuje od hardcore fanov in da preveč sledi "ameriški" viziji gaminga. Preveč radikalno, preveč na trdo vse skupaj delajo. Prejšnje vodstvo mi je bilo 1000x bolj simpatično.

 

je bil pa zadnji E3, ki se ga je v živo udeležil sony, meni res ultimate highlight hypa :D tisti uvod z orkestrom, pa potem bradati kratos, pa overall ful solid lineup... to je faking to, kar bi rad videl 1x na leto kot gaymer.

Povezava do prispevka
Cherniernier reče pred 3 urami:

Ewo vprašanje za JOCKER forumaše,

 

katero doslej še nenapovedano NADALJEVANJE igre/franšize bi vas mega nahypalo? 

 

Bloodborne 2 itak... 

 

Drugač pa mislite da bodo res končno pokazal Elden Ring? Jaz kratkomalo dvomim. Fromsoft se je nalezel počasnosti od Martina... :whistle:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...