Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2021]


Priporočeni prispevki

Gatsu reče pred 4 urami:

 

Ma ne moreš direkt po DeSu it poor mans clunkysouls igrat lol :D 

 

 

Sam pa v čakanju na Hades in Kena ponovno igram najboljšo Indie igračko vseh časov Hollow Knight. 

Mah tale clunkysouls je precej dober,.. malce prelahek, ko ti klikne,.. lahko manipuliraš z AIjem da je groza,.. ampak je čisti užitek

Povezava do prispevka

Dans je pretekla, uhhh, 27ta ura v Empyrion Galactic Survival

 

Koles in njihove fizike ne najdem nikjer, sam me boli kurac, ker moj hover vessel hovera nad planetom in ne rabi ne koles, ne njihove dolgocajtne fizike

 

Smol vessel goes brrrrrr

Capital vessel goes extra brrrrrrr

Electric drill goes BBRRBRBRBRBRBRBRBRBRBBRBRBRB

 

Mislim, da sta me dva random factiona zacela sovrazit just for shits and giggles, majkemi, ne vem kaj sem jim naredil

 

Stokrat bolj polno in lepse vesolje od Elite Shittardus: Neverssey

 

I'm in love

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Še vedno Days gone - počasi zaključujem IMO. Zelo soliden špil, čeprav sem čez vikend zaradi enega buga s hordo mislil zadevo kar zaključiti. Sem ugasnil ps4, drug dan ponovno zagnal in probal če bo zadeva delovala in je šlo bp skozi. Potem sem na netu prebral, da naj bi bila ravno restart ali izklop ps4 rešitev za ta bug:D.

 

 

uredilo bitje 1309976
Povezava do prispevka

Jup. Die, respawn, retry. Res ne vem, kak fetiš ima Team Ninja na te multiboss misije v mini arenci. To so pol tudi uvozili v Nioh. Cilj je bil, da baitam določene stringe tečnega bossa (brezglavi udarci se slabo končajo) in abusam tisto malo i-frejmov na projektilih zoper katere Ratchel ne more nič, ker drugače ne preživiš več kot dva udarca. Ampak res je bolj preizkus potrpežljivosti, ker pri multi bossih pač ne moreš bit ti v kontroli, kot v fightih 1 na 1. Še majhno areno ti dajo, da ja ne moreš enega na distanci držat.

 

Po drugi strani, ko je ''boss marathon'' mi je dosti bolj uživantsko, torej, ko jih fightaš več zapored (1v1) z omejenimi itemi. 

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka

meni je bila že OG Ninja Gaiden 2 scena v benetkah, kjer te na normal difficulty v neki areni napade od oka ene 100 volkodlakov in kjer 10 minut švicaš ko pes, tko mal, hmmmm ok wat da fak a je lahko prosim že tega konc? :D

 

v bitsujevi različici te napade pa 120 mini bossov, fajt z vsakim traja po 2 minuti in vsak te insta killa

 

aWB5CR.jpg

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Drugače sem po Origins prešel še na Rayman Legends.

 

Spet ful zabaven, feel-good-platformer z ogromno contenta. Je pa opazno lažji kot Origins in mi vsaj zaenkrat nudi kar premalo izziva in kar preveč z lahkoto poberem vse medalje/pokale v vsaki stopnji,  sploh glede na to, da nisem nek prekaljen igralcev takih špilov in z gamepadom drkam igrice komaj kako leto, prej pa mnogo let skoz miš + tipkovnica. Pa že tako oba Raymana baje nista ravno med bolj zajebanimi predstravniki zvrsti.

 

 

Povezava do prispevka

Ghost of a tale

7/10

2.jpg

 

Gre za indie projekt, ki nekoliko sliči na igre izpred tricat desetletji. Igraš kot miška (hihi), ki se znajde v zaporu trdnjave podgan nakar dobiš pomoč izven ječe. Igra bazira na zaključevanju glavnih in stranskih questov, ki jih zaključuješ z nabiranjem/pogovarjanjem/krajo in sličnimi aktivnostmi. Marsikateri quest item lahko pobereš preden se je sam quest začel, za opravljanje questov pa potrebuješ potrplenje in oster vid, pomaga pa nekaj logičnega razmišljanja. Questi imajo navadno več načinov za dokončanje. Med igro tudi pobiraš/craftaš razne obleke, ki ti podajo različne atribute in interakcije z okoljem/podganami.

 

Tekom igre si lahko pomagaš z kovačem, ki ti prodaja informacije za denar, ki ga lahko nabiraš tekom igre. Miške na zgornji sliki (kradljive pizdice) pa te v zameno opravljanja questov za njiju učijo določene skille, ki ti pridejo še kako prav.

En velik plus igre so sami dialogi, ki niso cheesi (hihi) in znajo biti dejansko legit smešni, ko je avtor to želel. Igra ima tudi zdravo mero background story, ki obarva svet v bolj resnični luči.

 

Glavni problem igre v mojem vidiku je to, da si za boga ne morem zapomnit kako iz nekega kraja priti v drug kraj, mape (če jih le imaš) pa nimajo označenih nobenih objektov. Mape so ogromne tako da veliko časa porabiš samo za potikanje po enih in istih koridorjih, game-save pa so ravno tako samo ko se kje skrivaš ali končaš z dialogom. Večkrat se mi je zgodilo, da sem pričakoval, da je igra sigurno pred kratkim shranila, nakar sem po smrti moral ponovno prehoditi po 15 minut steze. Tu in tam pa tudi pade kakšen bug, vendar nič preveč game-breaking.

Za vse ljubitelje Stealth/RPG/Myst-like žanra definitivno priporočam za nekje 15-25 ur zabave. Vsaj jaz sem padel not, vendar si igre po tem času ne želim več igrati. :)

uredilo bitje MaDrung
  • Račka +1 3
Povezava do prispevka

Ravnokrat prvič končal Mortal Shell ,.. Precej igralen špil,.. Ne vem sicer če bom šel na platino,.. ker no hit run se mi zdi malce preveč RNG type of a thing,.. ampak moram priznat,,..  da so naredili precej kompetenten Soulsborne špil. Zdaj sem začel tale Plaque's Tale : innocence ,.. In za enkrat zelo zanimiva zgodba,.. 

Povezava do prispevka
fric reče pred 19 minutami:

Podobno kot ti mi je to tavanje res požrlo živcev.

Ko uporabiš 'ti' namesto 'tebi' in dobi izjava čisto drug pomen. :D

 

Se pa strinjam. MaDrung ma carske poste/reviewe.

uredilo bitje ke_kit
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka
horror reče pred 18 urami:

Obrnil sem Frostpunk. Zadnjo uro sem švical po čelu. Imam sicer za preigrat še DLC-je, pa tudi main story bom pomoje šel še enkrat. Zdaj pa igram Kingdom's Hearts 1.5 remix. Nekaj časa je sicer trajalo, a me je igra končno potegnila noter. 

Kaj dafak kako :D:D

 

Jaz sem sicer nazadnje bil še najbolj uspešen, sicer od takrat še nisem nadaljeval kampanje ampak pičku mater, da me vedno nekaj zjebe. Don't care, having tons of fun, ampak vseeno bi rad prišel malo dlje :D 

Povezava do prispevka

Jaz pa sem šel spet igrat Streets of Rage 4, sem si vzel še DLC. Pa pred tem sem preigral samo Story mode, ki je kratek in niti ne tako impresiven. Sedaj pa raziskujem in igram še ostali content: arcade, survival mode in boss rush. Fuck!!! Kako dobra igrica, ko se enkrat spustiš v vse, kar ponuja. Z DLC-jem je to res ogromno contenta, muzika poka na pune, fighting sistem mi je mega, vizualno zelo lepa zadeva. V bistvu se moraš prav trudit, da po DLC-ju, ko so dodali še dosti contenta, najdeš neke negativne stvari. Instantno na moji TOP 2020 lestvici. Zelo za +++

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Yakuza like a dragon - mal čez 30 ur trenutno, pojma nimam koliko imam še do konca, main story nice, substoryji pa klasično japonsko odbiti, kar se rpgjev tiče zelo nice...

Beat saber - nadomešča mi kardio vadbo, nekje 200 kalorij se potroši v slabe pol ure, uživam zaenkrat, edino tečno je ker mi švic v potokih lije in me malo skrbi, da ne bo kakega kratkega stika na oculusu :D

Povezava do prispevka

Mass Effect 1 počasi peljem proti koncu.

 

Imam pa vprašanje. Dvojko sem preigral kako leto nazaj, ne bi spet. A je kak problem če grem direkt v trojko zdaj? Nekje sem slišal (mogoče se motim), da se iz dvojke nekaj prenese v trojko??

Vglavnem, nimam pojma, bi pa šel direkt v trojko. Bom kaj zamudil?

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...