Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2021]


Priporočeni prispevki

Galko reče pred 4 urami:

 

prejle sem videl na enem gaming agregatorju novičko Classic Konami Beat 'em Up Vendetta Now Available on PlayStation and Switch. Itak nikad čuo za špil, ma grem vseeno pogledat na YT kaj je to zaena zadeva, ker se glih o SOR 4 menimo na forumu.

 

In itak da izgleda špil cool as fuck :D Fak da bi imeli take avtomate kje okrog moje osnovne šole, pa da so potem še ostali beatem up klasiki in pretepačine... Nimam pojma, kako bi naredil šolo :D 

 

 

Ta spil je bil zakon če si obvladal si lahko z enim žetonom igral cel dan ker ko si obrnil spil si šel lahko še enkrat in potem še enkrat z enim žetonom.  Recimo če si igral v dvojice si  pri prvem bossu  z motorko vrgel gumo na tla in hodil za gumo mu je je ful lajfa  vzel in  si ga samo še  knees to the balls  zbrcal na tleh in easy kill 30 sec.

Poglej še The Combatribes sam je Vendetta boljša.

uredilo bitje MartinPocrezze
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

@Galko

 

Vendetta 2, ociroma Crime Fighters 2, kot se je imenovala v Kranjsterdamu na avtomatih je bil en najbolj popularnih špilov ever, poleg Cadilacs and Dinosaurus in Golden Axe Death Adder.

Modeli, ki si jih izbiral so bili narejeni po RL zvezdnikih,

Van Damme - najbolj popular

Wesley Snipes - second player je vedno izbral tega

Hulk Hogan - sem pa tja kdaj, ga je nekdo vzel

Mr. T - note even once hehe - noben ga ni maral :)

 

V nekih državah so bile določene sobe cenzurirane, zato ker so pederkoti hodili po ulicah in so te lizali, sicer niso delali dmg, samo ko so te lizali si bil nepremičen. Kaj takega je danes v igrah recimo nepredstavljivo.

Recimo potem ko te je folk gledal kako igraš je bila manjša sramota, če si zgubil lajf pri drugem bossu, kot pa če te je pederko lizal in je folk zraven stal in te gledal.

 

 

aja, se opravičujem standardom foruma, za besedo pederko, ampak tako smo pač govoril.

uredilo bitje atomic
  • Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 4
Povezava do prispevka

Sem pogledal potem cel video in se mi je zdel že boss z motorko nekam znan, ko so pa uleteli momci v usnjenih hlačah z izrezanimi ritnicami sem bil pa 100% ziher - ta špil sem nekoč nekje videl in igral :D prov te "pederko" modele sem si najbolj zapomnil (verjetno nisem edini hehe).

 

Drgač špil res izgleda ful hud, od ful kul usable itemov in dobre akcije do zelo razgibanih scen in celega fuka nasprotnikov / bossov. Pa še sound efekte ima epic. Saj pravim, ne vem če bi kej preveč hodil v OŠ ob takih hitih :D

 

 

 

Povezava do prispevka

Buy Frostpunk: The Last Autumn key | DLCompare.co.uk

 

Igram zdaj Frostpunk DLC-je in sicer Last Autumn.

 

Fak je zajeban :ododava:

Če se v osnovni igri predvsem boriš z mrazom se tu ukvarjaš s folkom, s stavkami, napetostmi med delavstvom in upravo, nesrečami.... hkrati pa loviš res brutalne roke dokončanja generatorja.

Itak, da sem prvi playthrough potegnil z delavci in sprejemal njihove predloge. Delu čast in oblast ! Občasno je seveda vseeno blo treba riggat volitve in nastavit prave poslušne kadre. Pa kakega preveč zagretega sindikalista je vzela megla :P

Sam kaj ko so predlogi zahteve postajale čedalje bolj ekstremne. Mogoče je pa kriv kokain, ki sem ga jim dajal ob hrani za boljšo učinkovitost :rofl:  Proti koncu smo nato že imeli dnevne eksekucije saboterjev, sovražnikov delavstva in preostalih škodljivih elementov družbe :ninja: 

Ampak generator smo pa vseeno zgradili  !

 

Ajde grem naslednji playthrough na strani uprave. Valda so to inženirji, izobraženi in uglajeni gospodje. Ni blo par dni, ko so že padali predlogi, da bi raje uvažali zapornike saj so ti ceneje, jih ni potrebno veliko futrat pa še stavkat ne smejo :lol: To so očitno dojeli tudi doma v Londonu in so z veseljem pošiljali vse smeti tega sveta. Tudi otroke. Preostale delavce se je seveda držalo v temi. Cenzura delala na polno. Vsakodnevno prihajajo ladje polne zapornikov nihče pa ne odhaja ? Pristanišča so polno zastražena, hrana pod ključem in temperatura sumljivo hitro pada. Move along, folks! Nothing to see here! :D

Generator smo tako zgradili kot ena velika kazenska kolonija :mafija:

  • Račka +1 5
Povezava do prispevka

Sem po Bitsujovem hypanju šel gledat, kaj podobnega bi igral, ker Ninja Gaiden sem par let nazaj in ne bi že znova. sem pognal Castlevanio za PS3 (lords of shadow) ali kaj je že. Nice, dobra igrica so far. Galko in ostali policarji, a jo imate na polici?

Povezava do prispevka

da :D Imam tudi CE dvojke,ki je sploh še nisem igral :D če boš igral pri enki DLC.... that fucking boss.... milijonkrat sem ga moral probat... just don't get greedy :P

 

Glede dvojke: ko so bili marca rumorji, da bodo shutdownal PS3 store, sem hitr nabavil še DLC za dvojko :P

uredilo bitje JediEagle
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 33 minutami:

Sem po Bitsujovem hypanju šel gledat, kaj podobnega bi igral, ker Ninja Gaiden sem par let nazaj in ne bi že znova. sem pognal Castlevanio za PS3 (lords of shadow) ali kaj je že. Nice, dobra igrica so far. Galko in ostali policarji, a jo imate na polici?

 

jp, in to celo goty steelbook edition, zdaj vreden 200€! :mafija: :mafija: 

 

(pustimo detajl da je edini steelbook od skoraj 100 špilov na polici in da me vsakič naredi živčnega ko prasca)

 

res carski casual hack n slash špil. Pa uno res EPIC dogajanje in šefi. Počakaj da vidiš, kdo je zadnji boss :D 

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 1 uro:

Sem po Bitsujovem hypanju šel gledat, kaj podobnega bi igral, ker Ninja Gaiden sem par let nazaj in ne bi že znova. sem pognal Castlevanio za PS3 (lords of shadow) ali kaj je že. Nice, dobra igrica so far. Galko in ostali policarji, a jo imate na polici?

 

Castlevania LoS je ena od tistih iger, poleg Dead Space trilogije, ki bi si ful zaslužila proper remaster na Ps4/5. Meni je v času PS3 ful dogajala, se spomnem, da je nisem mogle nehat igrat dokler ni padla platina in bi jo še enkrat preigral (oz. jo prej ali slej bom). Vem, da jo sicer lahko dobiš na Steam PC Masterrace in da tam je tudi grafično neki na pol remasterizirana.

 

Combat je sicer daleč za Ninja Gaidenom, ampak story dogaja, tudi konceptualno je dobra, imel si plav in rdeč power up, ki si jih menjaval, plav za heal in rdeč za dmg boost. Pa muzika je bila tudi vrhunska in dejansko je to bila dolga igra, še posebej, če si jo hotel 100%, kar seveda svetujem, ker si šel ponovno preigravat misije in delat in game challenge pa collectible.

 

Škoda, ker so totalno zafurali z dvojko, ki je bila smeti in je nisem igral. Ampak enka je še danes dobra, močno priporočam.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 urami:

 

jp, in to celo goty steelbook edition, zdaj vreden 200€! :mafija: :mafija: 

 

 

 

Hmm dvomim, da bi jo res za toliko prodal. Sploh ne novo. Jaz imam drugače tudi + še collector izdajo z masko:mafija:

 

Meni najboljši hack & slash prejšnje generacije. 

Povezava do prispevka

Kaj je bilo pa z dvojko tako zelo narobe? Razen to, da bi morala biti ps4 igra

Drugače pa ja... zelo carska igrica.  Še vedno upam, da From dobi Castelvanio

uredilo bitje AMF
Povezava do prispevka

Včeraj obrnu The Last Guardian. Po eni strani sem čisto overwhelmed zaradi drznosti in splošnih vajbsov, ki jih oddaja ta igra. Res izjemno doživetje in definitivno ena boljših igričarskih izkušenj, ki sem jih kdaj doživel.

Po drugi strani pa sem malo razočaran, ker se mi zdi vse skupaj delano malo polovičarsko, oz. prenaglo. Izgleda, da je development hell v katerem se je znašu špil terjal svoj davek. Na "leseno" igralnost v Uedinih igrah sem itak navajen, ampak leta 2021 (ali 2016, ko je izšla) enostavno pričakujem več. Sicer ima tale indie game like neizpiljenost svoj šarm, ampak mi je vseeno vse skupaj pustilo grenak priokus. Ampak ok, tole ni bilo game breaking. Bolj me je motila kratkost, linearnost in pomanjkanje težavnosti (igro naredijo bolj težavno kontrole in AI, kakor same igralne mehanike).

Verjetno sem, po izjemnjem SOTC, enostavno imel prevelika pričakovanja. All in all zelo kjut izkušnja z zelo močno avtorsko noto.

8/10

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Jaz pa ravno danes pognal The Last Guardian 😁. Ma, ne vem ali bom vztrajal ali ne... Meni so enostavne kontrole v njihovih špilih preveč moteče. Tudi SOTC sem prenehal igrati. Sicer verjetno ne bi prenehal, ampak sem ravno sred igranja prodal PS4, ampak se mi zdaj na PS5 več ne ljubi it nazaj. 

 

Bom probal še kako urco kako bo tekla zadeva. 

Povezava do prispevka

prvič preigral Until Dawn, kr fajn

 

to je eden od onih špilov k bi po eni strani raje imel nič explorationa, ker vsa hoja se ful vleče, sem pa nahajpan da vidim kok se lahko zgodba spremeni. sploh mi je všeč da si liki bolj eleganten način zapomnejo ko jim nekaj nardiš kokr je to v Telltale Games - npr. enmu sem spustil šamar in kasneje ko ni bil več mentalno pri stvari, se je bal da ga bom na gobec. good stuff

 

in tudi koliko jih lahko največ preživi na koncu

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...