Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2021]


Priporočeni prispevki

Je kdo preigral Until Dawn: Rush of Blood za PSVR? Jaz sem preskočil, ker nisem fan streljačin na tirnicah. Zdaj sem se pač slučajno spomnil. Mogoče pa je vseeno vredno skozihoda? :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 41 minutami:

Ponavljaš lahko tudi samo posamezne chapterje. Če bi za vse moral it od začetka, se meni najverjetneje tudi ne bi ljubilo. 

mnja, samo me bolj zanima kolk drugačen špil lahko rata z drugačnimi odločitvami, sploh tam ko te psihiater sprašuje stvari

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 9 urami:

Je kdo preigral Until Dawn: Rush of Blood za PSVR? Jaz sem preskočil, ker nisem fan streljačin na tirnicah. Zdaj sem se pač slučajno spomnil. Mogoče pa je vseeno vredno skozihoda? :) 

 

Mislim nisem obrnil še,.. ampak po igranem je precej kul,.. Hvala ker si me spomnil,..

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 10 urami:

Je kdo preigral Until Dawn: Rush of Blood za PSVR? Jaz sem preskočil, ker nisem fan streljačin na tirnicah. Zdaj sem se pač slučajno spomnil. Mogoče pa je vseeno vredno skozihoda? :) 

Igral, nisem ap preigral, mi je bilo smotano s DSjem igrat, ko sem pa nabavil še eno liziko pa nisem šel več nazaj, ma je kr kul. Pač lunapark.

 

Povezava do prispevka

Sniper Elite 4 (Italy) je dobil PS5 patch,.. pač PS4Pro quality mode reso 1800P- Checker) samo da je zdaj 60 FPS,.. In kaj naj rečem ,.. Ravno čez prvo misijo,.. Izgleda in igra se fino,.. Še vedno je SE2 name na začetku naredil boljši vtis,.. ampak bomo vidli

Povezava do prispevka
cherry_muffin reče pred 10 urami:

Trenutno se navdušujem nad Hell let Loose - novi update z mapama Stalingrad in Kursk je bolan! Mapi sta sick, performance na rtx 3070 pa katastrofa. FPS dropi so res konstantni v stalingradu. 

 

Jst bom še malo počakal z performance tweaki :) 

 

Sicer je za star update, ampak meni je ful izboljšalo performance.

 

 

 

Povezava do prispevka

Trenutno kot dokaj frisni lastnik ps5 uzivam v Bloodborne. Vse ostale souls igre sem obrnil vsaj 2x z izjemp demon souls ki je nisem dokoncal (bo prišel po bloodbourneu verjetno demon souls remake kmalu na vrsto :) ). Zelo hud spil, vsec mi je tudi stil igre ki ne spodbuja uporabe ščita in regeneriras HP medtem ko mlatis nasprotnike. Skoda edino ker je samo 30 fps, ampak se navadis in je tudi ok. Vglavnem to prvo preigravanje souls iger je vedno najjače ko ne veš kaj te čaka in na veliko raziskuješ.

  • Račka +1 4
Povezava do prispevka

11 let po tem, ko sem zaradi Demos Souls kupil PS3 in je bila to moja prva PS3 igrica... Sem kupil Demos Souls in je to moja prva PS5 igrica :D 

 

Zelo zelo luštkan remake. Ampak zame s čisto drugačnim vibe-om kot original - jst sem se spremenil, špil se je spremenil. Jaz sem ratal izkušen v From software špilih, vem do jajc kako delujejo, plus Demos Souls sem že obrnil, dvakrat. DS remake je postal bolj tekoč, lepši špil, ki izgleda bolj kot kakšen slasten spektakel tipa Resident Evil 2 kakor pa rjavkasto-sivi original (čeprav je remake še vedno noro kriptičen in user-unfriendly, kar ful respectam, da so pustili :D ). Oba sta mi huda. Original ki je utelešenje depresije, na blurayu bi komot pisalo Samomorilske misli: the game. Remake, ki je noro lep in barvit hommage originalu. Lunapark souls :D 

 

Poleg ekstremno lepe podobe in arta bi pohvalil še zares NORE animacije tvojega lika z orožjem. Igram 7 ur in me še vedno nahypa, kako noro so narejeni zamahi s sekiro (to je 100% capturano od nekega hardcore profija za srednjeveško bojevanje), kako brutalno izgledajo backstabbi s težkimi kiji in sekirami, kako težo ima spiked club, ko nabiješ random kosturja z vso silo po glavi... Fenomenalno animirano. In pa zvočni efekti. JEZUS KRISTUS. Cela scena bežanja pred zmajem v 2-1 ti na proper soundu razfuka dnevno sobo. Ko je zmaj prvič zarjovel je ena od mačk spizdila iz kavča :D Kakšen power, kako vzdušje, FUCK. Tole ja pa na nivoju TLOU 2 grmenja.

 

Aja, mi je pa špil še vedno zafukan ko kurac. Tole vračanje vsakič na začetek je brutal as fuck. Sem dejansko res vesel, da so ta aspekt v zadnjih letih na Fromu ful pomehkužili, pa nej bo občutek opresije in brezizhodnosti še tok pomemben za vzdušje. Pizda 1-1 sem naredi brez da bi crknil, potem sem pa 2-1 in 2-2 ene tri ure delal z istim levelom in v isti opravi in s katero sem začel, čedalje bolj obupan in s čedalje manj healing itemov :D 

  • Račka +1 7
Povezava do prispevka

Streets of MF rage 4

- igram s kovanci za 50 centov v žepu, da imam true nostalgični filing, ko sem to igral na avtomatih

- trenutno prvihod na normal, da malo začutim igro

- igral 2 uri v sušu in užival sleherno sekundo

- kje sem bil 30.4.2020 ???

- komi čakam, da začnem Mania in Mania + in ostale like

Povezava do prispevka
tomazek reče Dne, 26. 7. 2021 at 20:12:

Mene je takrat Until Dawn igra tako vlekla, da sem platiniral in šel vse scenarije skozi 😁

drgač kr zanimivo no, da najjačo v seriji k so naredil je še vedno prva, untill dawn, dost klasika "pohotni najstniki in the middle of nowhere"

mi je blo tut carsko da so dal igralce not, sicer razn mr robota pa hayden nism neki prepoznal drugih amak zame je blo dost

medan pa house of ashes mi res nista bila, tale nov little hope upam, da bo kej boljši

zarad mene če refurbishajo ep1 pohotni najstniki recept all over, cheese horror best horror

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 9 urami:

@GalkoTi samo čim prej premagaj zadnjega šefa v world 2, da dobiš sweet Dragon Bone Smasher (rabiš Pure White ali Neutral WT). Tisto je res THE penis nadomestek.

 

Original sem prvic obrnil z STR likom in mainal Greatsword in DBS - pocutil sem se ko faking Guts iz Berzerka :mafija: :D Tko da bom zdej verjetno naredil kej okrog Battle axa ker ima tako nore animacije (al pa kej okrog kake druge sekire).

 

 

Hernier reče pred 9 urami:

A bo drugače DeS PS3 ostal na polici? 

 

Itak! Oba bosta :)

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Kva mi pa delajo barve in HDR v Demos Souls R, ne se jebat ej. Sem imel nizka pričakovanja glede grafičnega preskoka iz PS4 na PS5 in se je dejansko izkazalo, da upravičeno - kakšen TLOU2 ali HZD izgledata identično lepo kot Demos souls R - ma HDR barve ti pa spečejo meso s kosti :D

 

2-2 tuneli in osvetlitev z ognjem in lavo, pa tisti tempelj kjer se tepeš s Flamelurkerjem, joj kok so lepe barve noooo... Ta mi je drugi highlight špila, za 1-2 zmajem. 

 

Pol greš pa v 5-1 in 5-2 pa sam blato po ščitu, dreki ležijo po tleh, vse usrano pa neke zbite dile vsepovsod :D

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...