Dejch Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Wow morm tudi the Excavation of Hobs Barrow pohvaliti. Zgodba je super, plus vzdušje je carsko, uganke pa zaenkrat logične. Dobr si to predlagal @DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 sem našel hobs barrow Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 3. maj 2026 Share Objavljeno 3. maj 2026 Obrnil The Drifter. Res super zadeva, na GOG je trenutno 15,59 eur. Na grafiko se moras na zacetku malo privadit, ampak potem je pa vse naprej zakon ! Res priporocam. 4 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Creaks sem imel na wishlisti vse od izida. Končno preigral in hm... tko, six seven. Vzdušje, grafika, liki, vse super, tko kot vedno pri Amanita Design. Zatakne se pri puzzlah. V osnovi so čist ok. Problem je, da ima cela igra en sam tip ugank v parih različnih variacijah. Nekje na polovici so mi ratale pošteno dolgočasne. Pri zadnjih parih sem se pa res že boril z motivacijo. Konec je kul. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) @Baco Katero od Amanita Design bi pa dal na prvo mesto oz. ti je najljubša, če bi moral izbrati res samo eno? Btw. kmalu pride Phonopolis (20. maj). 5. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 DaCapo reče pred 4 urami: @Baco Katero od Amanita Design bi pa dal na prvo mesto oz. ti je najljubša, če bi moral izbrati res samo eno? Btw. kmalu pride Phonopolis (20. maj). Machinarium mi je še vedno ena najljubših iger nasploh. Phonopolis pa tudi zgleda odlično! 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Midnight Saturn je izšla danes! Vsekakor za počekiral, pa še "fully voiced" je. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Baco reče pred 9 urami: Creaks sem imel na wishlisti vse od izida. Končno preigral in hm... tko, six seven. Vzdušje, grafika, liki, vse super, tko kot vedno pri Amanita Design. Zatakne se pri puzzlah. V osnovi so čist ok. Problem je, da ima cela igra en sam tip ugank v parih različnih variacijah. Nekje na polovici so mi ratale pošteno dolgočasne. Pri zadnjih parih sem se pa res že boril z motivacijo. Konec je kul. zanimivo, jaz sem si ga tudi končno omislil, mel sm ga pa na wishlisti leta, sicer je to kar sm prebral mal slaba sm lej, mogoče mene to nau tok motilo. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 jaz zdej "igram" The Complex FMV igrico, je pa to čisti film, v The Bunker si imel vsaj neke vrjante in kaj drugega za postoriti, kle ti pa vsake tok da sm par opcij za kaj se odločiti, sicer pa zgodba kar vleče. Poleg the excavation of hobs barrow, tam sm pa že prišel, ko prideš do "čarovnice". 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) The Complex je tudi meni čisto preveč film. Komplet Netflix varianta. Ajde, je za pogledat, pa itak je kratko. Kaj pa Dead Reset si probal @Dejch? Ocene so zelo dobre, jaz imam inštalirano že lep čas ampak začuda še vedno nisem štartal. Bojda ima zlo dobro time-loop mehaniko (+necenzurirano konkretno krvavost). https://store.steampowered.com/app/1346840/Dead_Reset/ 6. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Imam dead reset pa se ena dva fmvja iz paketa, ter na steamu her story 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Her Story bom v kratkem spet štartal. Ker je res nekaj posebnega in noro dobrega. Pa močan True Detective (prva sezona, ki je itak najboljša) vibe ima. No, vsaj zame. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 hmmm men je tud true detective prva sezona daleč najboljša, sicer pa kako nebi bila saj ima dva res huda igralca not. btw foolish mortals je zdej v akciji, ga naj kupim? priporočaš @DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) @Dejch Yes, Foolish Mortals obvezno preigraj. Se zelo splača! Je taka prava oldschool p&c avantura. Meni top 3 lanskega leta. Samo dve puzzli sta mi delali težave, ampak sem po par poskusih skapiral. Tako da: ne obupaj na štengah in pri četvorki. Trivia: avtorju so na FB/Discord kanalu težili, da je uporabljal A,i. Ampak če gledaš, da je dobesedno one-man-band to skupaj spravil mu vsaka čast (no, skupaj z ženo). Odličen voice acting je seveda outsorsan. Hmja, mogoče bomo nekoč dobili celo "nadaljevanje". (Močn poudarek na "mogoče") 6. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Tale excavation sm pozno ponoc igral to je pa en gem. Po tem pa grem na lamplight city 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 12. maj 2026 Share Objavljeno 12. maj 2026 kupil sem the drifter! 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 12. maj 2026 Share Objavljeno 12. maj 2026 (urejano) @Dejch Pomoje nakup leta! Dvomim, da ga bo letos kakšna avantura presegla. Vsaj napovedanega ni zaenkrat nič v tem rangu. Sem ti prav fauš, da ga boš prvič igral. mmmmmmmm 12. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 @DaCapo evo končal sem excavation of hobs borrow. huda pustolovščina, odličen voice acting pa nasplošno hudo vzdušje. naredil sem jo brez walkthrujev, mi je pa konc depresiven, nism pričakoval takega konca. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Zdaj pa grem na Drifterja! Evo enkrat da bom igral aktualno igrico Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 (urejano) Jaz imam pa problem, ker mi je zmanjkalo svežih avanturc in zdaj pač preigravam vse starejše. Celo tako stare, da bi se marsikdo nasmehnil. Npr. Curse of Enchantia sem štartal (ki je pravzaprav nikoli nisem niti končal). Pa ker smo nekaj omenjali FMV igre, ta mi je ušla iz radarja (ocene so kar dobre) in jo bom verjetno preigral v kratkem: Who Pressed Mute on Uncle Marcus? on Steam 14. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Btw. Directive 8020 je izšla pred kratkim. /Od avtorjev Until Dawn in The Quarry/ Setting mi je top (sem velik fan Aliena in The Thing), za ostalo pa bo treba preigrat. Directive 8020 on Steam Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Zakaj pa ne bi TLJ? Drugače pa obrni Toonstruck. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 (urejano) TLJ in Toonstruck sem pa že res prevečkrat preigral. TLJ celo še nedolgo nazaj. Imam pa obe še vedno inštalirani... hmmmm. Malce me sicer spet mika na Discworld odletet. edit: Ravnokar vidim, da je danes izšel Whirlight - No time to trip. Verjetno bom kar to zagrabil; vsaj kar se tiče klasičnih p&c avantur (in da je na sporedu končno nekaj čisto novega). https://store.steampowered.com/app/2706980/Whirlight__No_Time_To_Trip/ 14. maj 2026 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 DaCapo reče pred 18 urami: TLJ in Toonstruck sem pa že res prevečkrat preigral. TLJ celo še nedolgo nazaj. Imam pa obe še vedno inštalirani... hmmmm. Malce me sicer spet mika na Discworld odletet. edit: Ravnokar vidim, da je danes izšel Whirlight - No time to trip. Verjetno bom kar to zagrabil; vsaj kar se tiče klasičnih p&c avantur (in da je na sporedu končno nekaj čisto novega). https://store.steampowered.com/app/2706980/Whirlight__No_Time_To_Trip/ uuu od creatorjev willy morgana. upam, da bo igra daljša kot je bil willy morgan, drgač mi je bla pa všeč, zabavno zlo lepo vzdušje je bilo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 (urejano) Dejch reče pred 2 urama: upam, da bo igra daljša kot je bil willy morgan, drgač mi je bla pa všeč, zabavno zlo lepo vzdušje je bilo. Evo, @Dejch. točno to sem ravnokar prebral v review-u Johnny Nysa (ki je na polno zaupanja vreden avanturist in ga spremljam že dolgo časa): Navedek For those who have played Willy Morgan, in comparison Whirlight is a much meatier experience. The overall quality is very similar, with the same charming offbeat sense of humor and fantastic world design, but it’s at least three times as long, with a more fulfilling ending, and the puzzles here can be more challenging (though not so challenging that you need to be a brilliant scientist to figure them out). If you were a fan of Willy’s adventure, you’ll very likely have an amazing time in the company of Hector and Margaret. Link do celotnega opisa: Whirlight: No Time To Trip review | Adventure Game Hotspot Btw. evo pa imamo time travel kot ključno igralno mehaniko!! Ravno o tem smo debatirali nedolgo nazaj (v smislu, da je zelo malo iger, ki to dobro izkoriščajo). 15. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 at least three times as long, odlična novica. potem bomo pa lepo wishlistal Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 stari, marsikaj nam je ta tehnologija enih gluposti prnesla, sploh v trendy shitu, ampak pustolovščine so pa godsend. zadnje čase se mi upira, še na akciji kupovat te špile, ker to je tok enga truda šlo not in jaz res rad igram in odkrivam kaj so si avtorji zamislili. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 jebemu mast, drifter pa udara u glavu ko šampanjac. takega chapter 1 oz. začetka pa še nobena pustolovščina ni imela. its a banger straight up 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 Haaa, saj to že nonstop nabijam, da je banger! Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 Sem odigral chapter 1 in še malo naprej in je precej shit. Deluje zelo prisiljeno in tryhard, prav brezveze. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.