planetarium Objavljeno 17. maj 2026 Share Objavljeno 17. maj 2026 Dobro ampak govorimo o ocalih velikosti Ray Ban soncnih speglov, ki jih priklopis direktno v deck. Ravno to mi je cisti win kar se tice portabilitija. Vprasanje mi je kako to dejansko deluje. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Lenovo Legion Go S je približno enako velik kot drek, skoraj enako ergonomičen (torej zelo zelo dober), ima pa večji 8-inčni ekran s 1080p ločljivostjo, kar naredi brutalno razliko. Tudi močnejši procesor in seveda steamos. Ko primerjaš isto igro head to head na obeh konzolah pač ni nobenega argumenta za drek. Ajde malo lepše barve na oledu, ampak ko imaš nasproti večji ekran s precej boljši ločjivostjo ti tiste barvice ne pomenijo dosti. Podobno tudi MSI Claw, izredno portabilen in ergonomičen. Ampak spet 10x močnejši od dreka. V bistu je ful podobna scena s switch 1 in switch 2. Prvi ima oled in malo boljšo ergonomijo. Samo kaj mu to pomaga, ko ga primerjaš z večjim, močnejšim in lepšim bratom Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 bom kupo ko bo steam deck 2 knockoffi lahko ostanejo knockoffi Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 (urejano) Jah uživaj potem na underpowered hardwaru z ekranom manjšim od mojega kurca 18. maj 2026 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 bom Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Feget reče pred 2 urama: in malo boljšo ergonomijo Tole mi je pa novost. A ni boljši S2 kar se tega tiče? Mene je majhnost joyconov res ubijala pri Switchu. Dobesedno krče so mi povzročali. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Na enko lahko daš hori controlerje, ki so res svinjsko udobni. Joyconi so jajca ja. 1 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 24. maj 2026 Share Objavljeno 24. maj 2026 A niso imeli vsi fake Steam decki neke random težave. Ali baterija ne drži. ali greje ko Marija. Ali ma Windows govno kjer itak nič ne dela... Anv resnici obstaja kak vreden pogleda? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 oofie steam deck cene +200e Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 Nori dvig cene za 4 leta star hardware. Lol Ni čudno, da tak čakajo z Steam Machine. Tole bo DOA z noro ceno. 1 Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Steam Machine bo 1000€+, Frame pa tud, jao Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 frame bo 499,99 copium inhaled 2 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 blad reče pred 1 uro: Do nothing - win Do something a.k.a Steam Controller - win harder Do something else a.k.a dvigni ceno Steam Decku za 300 baksov - also win even harder In Lord Gaben we trust Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 F5ve Stringed reče pred 1 minuto: Do nothing - win Do something a.k.a Steam Controller - win harder Do something else a.k.a dvigni ceno Steam Decku za 300 baksov - also win even harder In Lord Gaben we trust 1 7 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Tele nove cene so res smehi orehi. Lenovo legion Go S z 8 inčnim ekranom in boljšim procesorjem je precej cenejši Msi Claw z 3x več rama in 10x boljših procom, pa 8 inčnim ekranom pa je tam tam s ceno Ne vem no, meni je smešno da folk tako kupuje steam deck, ker dejstvo je da je hardware zastarel. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Valda ja, komaj cakam dajat denar za handheld z Win 11, (lmfao, rofl even, inb4 ja, sej mas opcijo vzet s steamOS, give me a break ) brez trackpadov, oziroma z dvema na tanovem modelu, ki sta velika 1x1 milimeter, grdim dpadom, ki je pozicioniran v picki materi in vsega skupaj dvema grip gumboma na zadnji strani. Za kolk boljsi performance od Steam Decka ze? Do 5 FPSjev vec na SD graphic presetu v Cyberpunk 2077, Guardians of Galaxy pa Shadow of Tomb Raider? Baterija pa pri tem zdrzi manj kot dve uri? Cudno, res cudno, da Valveu, podjetju ki je znano po tem, da nimajo pojma o gamingu in gejmerjih in o temu, kaj gejmerji zelijo, uspe v enem dnevu razprodat zastarel, zaprasen, 4 leta star hardware za 300 baksov vec kakor 4 leta nazaj, pa da glorious Lenovotu pa MSIju in ostalim superduperultramega gigantom na gejming marketu ne letijo njihovi glorious mega powerful handheldi iz polic z 10x vecjo nadsvetlobno hitrostjo kakor Valveu, boy do I wonder why is that Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Popolnoma ista/primerljiva scena je bila, ko je Nintendo dal ven prvi Game Boy Dobili hrpo slabih posnemovalcev, Atari Lynx pa tisti Gamegear od Sege, excuse the shit out of my goddamn Frech, sta bila kurac od kurca napram Gameboyu. Pa sta imela vse, cesar GB ni imel - osvetljen ekran, mnogo boljsi hardware ter ekskluzivne igrice, ki niso bile v barvah driskasto zelene in the-other-shade-of-driskasto rjave na ekranu manjsem od parih LCDjev na CNC masinah Oba omenjena handhelda sta se prodala v vsega skupi mislim da 15 miljonov unitih, Lynx je borderline skor bankrotiral Atari takrat, tak failure je bil, Gamegear je bil mal bolj uspesen ampak se vedno fuck all napram GBju Steam Deckov je blo od splovitve prodanih ze skor 5 miljonov, ce je cifram za verjet. Lenovotom, ASUS-om in MSI-jem kolektivno ni uspelo prodat 2 miljona njihovih supermegaultra powerful handheldov Gabe owna handheld PC market trenutno in tako bo ostalo se dolgo casa v prihodnosti kot kaze, fucking deal with it S poudarkom na "owna HANDHELD PC market", preden se nek pametnjakovic spomni inb4-at v stilu: uHhHh, nInTeNdO jE pRoDaL 500x vEc sWiTcHeV kAkOr vAlVe sTeAm dReCkOv, oNi oWnAjO hAnDhElD mArKeT tReNuTnO Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Dva posta prepozen si Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 blad reče pred 19 urami: Steam Machine bo 1000€+, Frame pa tud, jao Jap. To bo še zanimivo spremljat ko bo launch. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Owna handheld market z ekranom manjšim od mojih jajc in ločljivostjo 800x400 Gospodje pač igramo igrice na Lenovo Legion Go 2, z 8.8 inčnem OLED ekranom s proper 1800x1200 ločljivostjo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 modela bo razneslo ker se mu vsi smejejo ko potegne ta srot iz ruzaka Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 WTF, valda ne bom svojega OLED ogromnega beasta nesel ven iz stanovanja Saj nisem klošar brez denarja, ki hodi okoli z rukzakom in steam drekom. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 jaz tudi ne bi neso teh smeti v javnost Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 (urejano) Seveda se poleg tega laze kot pes, ki si dejansko ne lasti popolnoma nicesar o cemur steguje svoj dolgi bedasti gobec Feget reče pred 6 urami: Owna handheld market z ekranom manjšim od mojih jajc in ločljivostjo 800x400 5 miljonov prodanih Gabeboyev vs manj kot 2 miljona prodanih vseh ostalih bednih handheldov od Lenovo & co. govori zase, kar je dejstvo Tako kakor je dejstvo, da si ti bednik, ki vse govori iz riti, lmfao even. Idiot od idiota, ki dejansko praisa 5 FPSjev vec na random noname handheldu, brez da bi ga sploh imel v rokah in ga preizkusil, keri neverjetni luzer, hahhahaahha 30. maj 2026 uredilo bitje F5ve Stringed Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Wtf I like Intel now. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.