Skoči na vsebino

[MULTI] ID: PSN, XB Live, Nintendo, Steam

Priporočeni prispevki

• 1 mesec kasneje...
  • 5 tednov kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 5 tednov kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 leto kasneje...
  • 10 mesecev kasneje...
  • 4 mesece kasneje...

A lahko neki vprašam? PSN accounte in xbox oz MS accounte ste kle kej k ste še aktivni? Jaz jih imam na obeh accountih ene 30, sam aktivni so pa kvečjem sam 3 ali 4 osebki. Vsi so več al manj iz obdobja PS3 ali 360...

Povezava do prispevka
  • 1 leto kasneje...

Video  si poastal ze na vsaj 3 razlicne konce foruma, med drugim tudi kot pravi boomer, v najbolj neprimerno temo, v kateri folk poasta zgolj username za dodajanje na friend listo :rofl: Ne bodi uzaljen zdaj. Ce je igrica ze izsla, naredi temo za njo po principu ze odprtih tem o igricah. Ce igrica se ni izsla in je to kot novica, potem poastaj v: “gaming talk in novice” ali pa vseeno odpri dedicated temo za igrico, ce le ta se ne obstaja. 

ce rabis se kako pomoc pri uporabi foruma ali racunalnika, mi lahko pises ZS (zasebno sporocilo) - ti posljem PPT prezentacijo, skupaj s kaksnim vicem

Povezava do prispevka
cin der reče pred 6 urami:

js sm hyped za to xy igro

v kero temo bi moral poastnit ?

da kočevc ne porabi še zadnje telesne  zaloge estrogena 

Sicer mi res dol visi za neke offtopice, ampak ta tema je kao za PSN, Xbox, Steam, Nintendo etc. username, da se folk lahko poveže pri online playu. Bolj random ne bi mogel izbrati. :D

Drugače za novice o igrah je še najbolj primerna:

Al pa narediš dedicated temo za igro.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 6 urami:

Video  si poastal ze na vsaj 3 razlicne konce foruma, med drugim tudi kot pravi boomer, v najbolj neprimerno temo, v kateri folk poasta zgolj username za dodajanje na friend listo :rofl: Ne bodi uzaljen zdaj. Ce je igrica ze izsla, naredi temo za njo po principu ze odprtih tem o igricah. Ce igrica se ni izsla in je to kot novica, potem poastaj v: “gaming talk in novice” ali pa vseeno odpri dedicated temo za igrico, ce le ta se ne obstaja. 

ce rabis se kako pomoc pri uporabi foruma ali racunalnika, mi lahko pises ZS (zasebno sporocilo) - ti posljem PPT prezentacijo, skupaj s kaksnim vicem

vidim wall of text

jaz sem užaljen..ok boomer

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...