stari Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Pri meni bo čez poletje edino opičji Bananza za tist pravi summer vibe. Mogoče še Tchia, ko se je nisem še lotil Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 na nek način je Jusant fajn summer špil celo začel sem hodit v Kranj plezat na plezalno steno 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 stari reče pred 3 urami: Mogoče še Tchia, ko se je nisem še lotil Tchia je res top summer vibe igra. Mal češka izvedba, sam je pozitivno weird in se vidi, da je bila delana s srcem. 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 (urejano) D4 igram, morm rect da prou uživam, destrukcija je fina, loot dober, meni je kul Najbolj me moti stuttering ko se teleportiras v mesto in pa občasen lag spike Zgodba je dobra za koga je, škoda da je cinematic samo na začetku in koncu (kje so cajti w3 ku si za konc vsake kampanje dobil filmček ) Same mehanike so mi zanimive/dobre, bomo vidli čez 50 ur če bo še isto 8. avgust 2025 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Weraziel reče pred 4 urami: na nek način je Jusant fajn summer špil celo začel sem hodit v Kranj plezat na plezalno steno Meni je Jusant fenomenalen škoda samo, da je tako kratek plus kakšne uganke oz. kakšne dodatne naloge igri ne bi škodile :). Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.