Skoči na vsebino

The Matrix Resurrections


Slinch

Priporočeni prispevki

Lunco reče pred 7 urami:

Nice, excited. Morm pogledat res drugi pa tretji del še enkrat, pomoje jih nisem še nikoli večkrat. Enko pomoje enkrat na leto uizi. 

Poglej oba enga za drugim, bolš deluje kot en film kukr dva. Velik stvari v Reloaded so samo nastavki za tretji del 

Povezava do prispevka
Navedek

Ilsa Strix, whose real name is Karin Winslow, is well-known in the West Coast sadomasochism scene. In 1996, she told Sexuality.org that her German mother was a "Nazi love child, a product of World War II." Winslow's sum notes that she teaches, acts, and directs. Her classes include everything from "piercing and sterile technique" to "the fundamentals of flogging." In 2000, she both starred in and directed Trans Sex Slave, a video "with four transsexual beauties," and her video Fetish FAQ 1 was nominated for an adult Oscar in the Best Bondage category. It was Winslow who accompanied Larry to the premiere of The Matrix Reloaded last May.

 

> Is Larry really planning to undergo a sex change operation? Probably not, although that doesn't make the reality any less strange. At the Reloaded premiere, Larry, who once favored jeans, flannel shirts, and Chicago Bulls caps, sported a floppy knit beret, delicate earrings, plucked eyebrows, and what appeared to be full makeup. Afterward, Jake Miller, Winslow's estranged husband and himself a female-to-male transsexual (try to keep up now), popped up in the London tabloids to explain that Larry had stolen his wife after the two met in Winslow's dungeon.

 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 7 minutami:

pismo jaz sem do danes mislil da je samo eden od bratov trans 

 

zdele pa vidim da sta dejansko oba lol 

 

tole bo EPIC film, moji dragi fantje in punce in vse vmes :D:D 

 

FUCK ne vem če sem za Elden Rings tako hyped kot sem za tole

the writing was on the wall

 

Navedek

Coincidentally, the Coens were the first point of reference when the Wachowskis first came on the scene in 1996. "It's going to happen," said Larry while promoting Bound. "It's automatic: we're brothers, they're brothers." And then he said something strange. "We want to be compared to more sisters," he joked.

 

uredilo bitje AdamSmit
Povezava do prispevka
nimious reče pred 11 urami:

Glede na to da  sta bla že 2. in 3. del popolnoma odveč....

Tole, po ene 10 letih sem se spravil ponovno gledat Reloaded in Revolutions, ampak dlje kot pol ure v dvojki nisem zdržal, leto govno. Mal mi je žal da nisem zdržal do unega pregona na avtocesti ampak je res dolgočasno in prazno vseskupaj.

 

Pustimo se presenetiti in upajmo da so se nekaj naučile?

Povezava do prispevka

pač sej po svoje razumem te Wachowski brothers / sisters

 

samo enkrat si živ

 

dal si že vse čez kot tip - živel kot tip v družbi, fukal kot tip, se obnašal kot tip, bil stereotipiziran kot tip, se obnašal do nasprotnega spola kot tip

 

fuck it - zakaj ne bi drugega obdobja svojega lajfa sprobal še kot ženska? Pa tud če nisi uno "pravi" trans, torej da se počutiš ujetega v napačnem telesu - ampak bi preprosto rad ta svoj kratek čas na Zemlji preizkusil še kot drugi spol? Sploh, če ti keš in družba to omogočata?

 

Jebeš vse skupi, jaz to zdej mega supportam, me bodo pač fuknili iz NSi :D 

Povezava do prispevka
Sovica reče pred 17 urami:

enka se je lepo postarala, dober filem.

 

2&3ke ne priznavam

 

ful je čudn ker akcija je še vedno dost okay (fight pri vampirjih), dost carskih lajnov v obeh filmih, dober worldbuilding

samo preeeeeedolgo je vse skupaj in ni tok lepo streamlined zapakirano kot prvi del - IN!!!! zelo pomembno, brez igranja Enter the Matrix in gledanja Animatrix se tudi zgubi nekaj meaninga pri scenah, ker so integral del zgodbe kar je nefer za ljudi, ki so gledali samo filme

pač ja, kar je smotano pri teh dveh filmih je smotano, ampak ni pa ta franšiza postala Transformers. Primerjaj kaka jajca so Hobbit filmi proti LOTR, potem pa primerjaj Matrica filme. Sej je še vedno isti feel, samo realno bi moral bit samo en film..

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Meni gre na živce kompliciranje zgodbe. Enka je imela tako lepo zgodbo, realno, lahko ji verjameš. Potem pa so šli v neke komplikacije, da se vse skupaj nekaj ves čas ponavlja in ponavlja in hojladri, pa da se Neo spremeni v Oracle, pa da je vedno isto, sploh ne razumem. Nerealno skratka, kako naj se nekaj vseskozi ponavlja in to na enak način. Sem gledal 2 in 3 pred pol leta in bil (spet) razočaran.

uredilo bitje ayrton79
Povezava do prispevka
Navedek

Meni gre na živce kompliciranje zgodbe. Enka je imela tako lepo zgodbo, realno, lahko ji verjameš. Potem pa so šli v neke komplikacije, da se vse skupaj nekaj ves čas ponavlja in ponavlja in hojladri, pa da se Neo spremeni v Oracle, pa da je vedno isto, sploh ne razumem. Nerealno skratka, kako naj se nekaj vseskozi ponavlja in to na enak način. Sem gledal 2 in 3 pred pol leta in bil (spet) razočaran.

 

Fora vseh filmov kot so Matrix, Star wars in podobnih je v tem, da na začetku posnamejo en film in če je uspešen, začnejo prvotno zgodbo, ki je bila na nek način zaključena celota razširjat in jo tehnično in vizualno "nadgrajevat". Čeprav večinoma te nadgradnje ponavadi izpadejo slabše kot je bil original  V bistvu je prvi del Matrixa arhetipska zgodba "prebujanja" oziroma drugega rojstva. Stari Egipčani so bili mnenja, da ko se človek rodi še ni živ, ampak se mora tekom življenja ponovno roditi - o tem govori tudi njihova knjiga Pert em Heru -  takoimenovana Knjiga mrtvih. Čeprav ta prevod ni ravno najbolj posrečen, bolj pravilen bi bil knjiga prebujanja - oziroma hieroglifska različica ima več pomenov - kar je tudi namen hieroglifov - multivalentnost.  In beseda Matrix pomeni maternica, oziroma okolje v katerem se nekaj razvija. Se pravi stari egipčani so rekli, da ko se nemanifestiran "duh" manifestira - utelesi, pozabi na svojo božansko naravo in je v manifestaciji mrtev, oziroma "spi". Ko se tako igra svojo božansko igro se vsakemu od nas, ki smo v manifestaciji dogajajo določeni dogodki, ki ta latentni "duh" prebujajo in nam nakazujejo da ni vse samo tako kot mislimo v svoji glavi. No Matrix je arhetipska zgodbica, kako iniciant spozna guru-ja (mojstra,razprševalca teme) in ga le ta vodi, da se zbudi in postane spet eno (Neo-One) z oceansko zavestjo, od katere je mislil da je ločen. In bolj kot od starih Egipčanov, vsaj prvi film vleče material od Platonove alegorije o jami (ki je enako zgodba o spiritualnem prebujenju, samo simbolika je drugačna). V glavnem glede na to, da brata-sestri-whatever vlečeta ideje od toliko različnih mitologij, marsikaj zamešata in uporabita na način kot si onadva predstavljata, ampak na koncu je važno da je prvi del res dober film, druga dva sta pa za pogledat Me zanima kaj bodo zdaj sproducirali. Se že veselim, če bo na nivoju prvega dela bo sigurno zelo v redu.

 

 

 

 

 

image.gif

image.gif

image.gif

uredilo bitje Mitsu
Povezava do prispevka
Galko reče pred 28 minutami:

Ej sam tko me mal zanima, kdaj si se ti nazadnje lizal z žensko?

 

Pred tremi dnevi, ko je šla nazaj v Slovenijo. Evo samo zate pozdravček od naju dveh, k je glih dobra fotka, da je ne bom samo jest gledu :))))))))))).  Hehe, a če sem kakšno stvar al pa dve prebral in kaj v življenju izkusil in potem malo o tem pametujem in  se to ne ujema s tvojimi pogledi, a to avtomatično pomen, da nisem potešen? :))))))))  Se strinjam, da ko pišem je prepametno in da to moti ljudi, ampak naredi svoj research, pa boš prišel do podobnih zadev :)))))). Pismu Ascender me je opomnil, da so tukaj na mn3njalu ljudje 40+ in naj ne bom preveč high, pa sem se unesel. Zdaj samo lepo normalno pišem, pa še to ni v redu. Očitno bom moral prešaltat na political mode, kjer se bomo samo jebal eden drugega po spisku in boste zadovoljni. :))))))))  Me bo počas minil tukajle pisat in bom rajši bejbo zadovoljeval :))))))). Hm, samo ona je tud potešena, kaj nej pa pol delam? 

 

unnamed.thumb.jpg.31cb5f611f89b488c32a1ec12e574771.jpg

 

 

 

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...