Skoči na vsebino

The Matrix Resurrections


Slinch

Priporočeni prispevki

Kakarotto reče pred 30 minutami:

Dva in tri sta mi tako slaba, da se mi je prvič pri filmih zgodilo, da sta mi uničila nekaj kar mi je bilo prej vrhunsko kul. Prav ni se mi več dalo gledat in razglabljat, analizirati o enki pa je ta še vedno enaka kot je bila pred tistma dvema skropucaloma. Stirka je vsaj malo popravila okus. 

meni je dvojka bila tako slaba, da sem se šele leta kasneje prisilil na ogled trojke, ki seveda ni nič izboljšala priokusa

 

kako je možno da sta brata Wachowski režirala in producirala enko in tile skropucali mi res ni jasno, to je moral biti nek pakt s hudičem :D

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka

*vzdih* :(

 

Glede na videno in prebrano bo to očitno še en reboot, ki ga načrtno ne bom nikoli šel gledat, da si ne pokvarim dobrih spominov na osnovno triologijo.

 

Meni osebno so bili prvi trije filmi vsi čisto ok; prvi je bil pač najjači, se mi je pa zdelo kul, kako so zaključili triologijo in samo zgodbo.

 

Pa nikoli se nisem pol neki ful spraševal, kaj se je zgodilo s Trinity itd.; pač se je Neo žrtvoval za dobrobit vseh ostalih, ki so pol živeli v relativnem miru z mašinami do konca svojih dni. Sam ni blo, ne :P

Povezava do prispevka
maksi reče pred 9 urami:

kako je možno da sta brata Wachowski režirala in producirala enko in tile skropucali mi res ni jasno, to je moral biti nek pakt s hudičem :D

Ker imaš dobro idejo in narediš vrhunski, zaključen film. Potem pa vidiš, da je prinesel goro denarja in bi bilo fino še malo molzit to kravo.

Povezava do prispevka
maksi reče Dne, 30. 12. 2021 at 19:12:

Saj po Prometheusu sem spoznal, da tudi vrhunski režiserji lahko naredijo smeti.

Nikoli nisem razumel hejta Prometheusa oz da je folk glede tega filma tko razdvojen. :DMeni je bil vrhunska cinematična izkušnja. Ga pogledam vsake par let enkrat. Aliens, Alien, Prometheus kar se kvalitete “franšize” tiče. 

 

matrix razen vrhunske enke je kar painful gledat.

  • Na jagodo +1 1
  • Trol 1
Povezava do prispevka
Morski reče pred 9 minutami:

Nikoli nisem razumel hejta Prometheusa oz da je folk glede tega filma tko razdvojen. :DMeni je bil vrhunska cinematična izkušnja. Ga pogledam vsake par let enkrat. Aliens, Alien, Prometheus kar se kvalitete “franšize” tiče. 

tale video precej dobro razloži

 

 

Povezava do prispevka

Spoilers, itak mi je vseeno za ta film.

 

Film mi ni razočaranje, ker so mi trailerji bli zanič, filmu dam kake 5/10, ker me je tu pa tam presenetil

Agent Smith carski igralec, analitik je v redu villain in edini res zanimivi del filma, kot je rekel že planetarium, pa ajde swarm padalci recimo v redu akcijska scena

 

Samo oh god, kako je slabo posneta akcija v temu filmu, kok enih slabo postavljenih shotov in preveč očitnih kaskaderjev. V prvih treh filmih je veliko ikoničnih prizorov, tu mi je pa večina pretepaških prizorov skorajda odveč, shaky cam v nekaterih fightih, v drugih preprosto preslabo posneto, Shang-chi ima tri fighte, ki se poserjejo na to Matrico. Niti Morpheus fight mi ni bil baš neki, bl sam seb namen. Tudi nikoli ne dobiš občutka, da je nekdo v smrtni nevarnosti (tud vsi preživijo na koncu od glavnih akterjev zgodbe), nekaj kar prvotna matrica zih ima dobro izvedeno, če ne drugega vsaj v resničnem svetu, kjer bežijo/se branijo pred roboti.

 

Tud nekateri special effects so bli dost užas, kaki drugi - Morpheus v kockah, bullet time v bike shopu pa fajn. Vse skupaj izgleda kot nek budget Matrica film brez feelinga Matrice.

Povezava do prispevka
ke_kit reče Dne, 23. 12. 2021 at 12:30:

Kjere faking smeti, nisem mogu verjet lol. :,D

Na trenutke je delovalo, kot da se delajo norca. Pa premisa same zgodbe na začetku niti ni bila tako slaba. Od prve tretjine dalje pa je šlo vse skupaj samo dol.

Ne vem kdaj sem nazadnje videl tako cheap izveden akcijski blockbuster. Fotografija je bila primerna kvečjemu za kak sit-com, fak.

Kolk budgeta so pa sploh imeli za tole?

 

Lunco reče Dne, 24. 12. 2021 at 23:57:

občutek sem mel k da gledam neko parodijo matrice, ki so jo posnel študenti filma. 

tole ↑.

 

Sej prvi del filma še gre ideja,

Spoiler

da Neo del game makinga in da se ga na tak način držo na "povodcu", tudi sprejmem premiso zakaj so ku obdržali pri življenju.

Ampak ostala izvedba filma pa kr neki. Fajti brez veze, Smith 2 mi je šel na penis, tudi Analitik. Edina dobra stvar so par hudi ass in legs shotos. Jim pa zamerim, ker so me popeljali v nostalgijo in me potem čisto zabili. Bolš da ne bi šel gledat.

 

 

Mitsu reče Dne, 24. 12. 2021 at 23:32:

To. Čisto nepotreben film in kot povedo sami na začetku filma je ta film za:

 

The.Matrix.Resurrections_2021_HDR.2160p_WEB.H265-PECULATE.mkv_snapshot_00_06_18_003.thumb.jpg.1ea1105f37fd8702a6920f0d1ec02875.jpg

 

 

Tole sem opazil in mi ni bilo jasno. Zdaj mi je. 

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...