DaMachk Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 Lahko gres full nerd in doma hostas unbound DNS server opcionalno na PiHole-u Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 4. januar 2026 Share Objavljeno 4. januar 2026 Telekom, če ti 4. v mesecu naredi odklop, ti vseeno računa kar cel mesec? Is this true, al samo jebejo penzionerje v glavo. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 4. januar 2026 Share Objavljeno 4. januar 2026 Vsi reku da ja, razen če se pritožiš al neki Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Ma kdo kako idejo zakaj bi Telemach pod nujno menjeval modeme? V sredo so me klical, da morjo do danes pridet menjat modem, ker se bo spremenil signal (mam pa optiko). Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 24. januar 2026 Share Objavljeno 24. januar 2026 Prvič slišim, nas še nihče ni klical. To bodo vsem menjali oz. kaj so rekli? Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 24. januar 2026 Share Objavljeno 24. januar 2026 Nič niso rekl, sem support spraševal zakaj me niso nič vnaprej obestil pa tud niso dal nobenga odgovora. Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 25. januar 2026 Share Objavljeno 25. januar 2026 scam? Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 25. januar 2026 Share Objavljeno 25. januar 2026 (urejano) Sem tud sam pomislu na to pa pol še včeraj 1x gnjavu support, pa so zdaj vsaj mel servisni nalog v sistemu (razloga za nujno menjavo pa še vedno ne). Edit: končno na lokaciji in dejasnko ni neta, mogoče mam res kak predpotopn modem calix 823G 25. januar 2026 uredilo bitje Ronin.si Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 26. januar 2026 Share Objavljeno 26. januar 2026 To se je zgodilo tudi ene 6 let nazaj, nekaj so menjali v okolici na centrali, pa so nam vsem tam morali prit modeme zamenjat, ker šteti vec niso bili uporabni Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Nadgradnja standarda DOCSIS? Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Saj tudi on ko je prišel menjat ni vedel zakaj je treba menjat, nov modem je Nokia G-2425G. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.