Skoči na vsebino

Trenutno igram [10/2021]


Priporočeni prispevki

tomazek reče Dne, 21. 10. 2021 at 21:00:

Eh ne probat MP. MP je za osnovno šolske otroke in pa nedozorele odrasle osebe (poglej streamerje). Lepi in uspešni igrajo predvsem SP igre in se jim posvetijo z dušo in telesom.

Drugače povedano : Smo stari prdci in nam reakcijski časi pešajo da že komaj prižgemo sisteme in poženemo igre,.... Kje šele da bi želeli da nas mulci dominirajo.

Povezava do prispevka

Q.U.B.E. 2

7/10

Qube2_03.jpg

Še drugi del Q.U.B.E. kjer so v večini porihtali tehnične težave predhodnika. Od enice se razlikuje predvsem v dodani zgodbi, ki pa žal ni zanimiva. Plus te igre je stvar, ki izvira iz limitacij pogona in je zasnovana na način, da navadno ni samo ena pot do cilja. Razlog za to je v tem, da igra navadno nima dovolj natančnih kalkulacij fizike in se objekti v igri odzovejo nekoliko različno, čeprav narediš isto stvar.Če si dovolj hiter in spreten ti lahko na trenutke uspe izvesti kombinacijo gibov, ki te pripelje do rešitve. Seveda to ni bug, ker je jasno, da so se programerji zavedali tega in že v štartu gradili "nebinarne" rešitve.

 

Osnovna igra je prelahka, vendar jo okrasita 2 DLCja, ki sta oba cca 3 ure dolga in vsebujeta kompleksnejše naloge. Ker v tej igri manjka neka zanimiva zgodba jo je potrebno tretirati le kot interaktivni "sudoku". Zaradi autosave featura in manjke zgodbe, pa lahko igro zapuščaš po mili volji in bp vmes igraš ostale igre.

Povezava do prispevka

Alan Wake Remaster na pcju. Žal nisem igre refundal, ko bi še mogel glede na to, da je polna immersion breaking grafičnih hroščev. Drugače mi je bila všeč deset let nazaj in mi je všeč tudi sedaj, posebno potem, ko sem igral Control in dlc, ki ju vmešča v isti univerzum. Čaka me sicer še Quantum Break.

Povezava do prispevka

Yoku's island express

7/10

prime-gaming-may.jpg

Za vse, ki so jim postale flipper igre predolgočasne, ta igra nudi twist kjer je cel svet flipper world. V njej igraš hrošča, ki vali kuglo in lahko nadzira flipperje, ki so razsejani po svetu. V njej delaš razne queste in si izboljšuješ abilitije in slično. Gre za child-friendly igro z lahkotno tematiko.

Kr kul za kakšnih 8 urc.

uredilo bitje MaDrung
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Five nights at Freddy's: Ultimate custom night

2/10

ss_cffdf58378e26fae3346c0df6ccbc0c03aeaa

Nikoli nisem igral originala, vendar ta igra enostavno ni zame. Zaradi slabega spomina ni šans, da nagruntam vse mehanike in jih paralelno vrtim v glavi, ko se jebem z neintuitivnem UIju. Jumpscares niso niti približno strašni. Za igro, ki bazira na teh mehanikah bi se res lahko z lahkoto bolj potrudli.

 

Povezava do prispevka

Logarius prejeban v prvo po verjetno najdaljšem fightu, ki sem ga imel v Bloodbornu (imel sem samo 8 health vials, ko se je fight začel)

Pa še nekdo se mi je pridružil k fightu, v vsakem primeru fantastičen boj, zdej pa ne vem če sem kej falil na tej 'mapi'

V Nightmare worldu mi pa ne rata pridt mimo onega, ki ti nabije frenzy in te ubije v pol minute

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

@Weraziel Če si kaj spustil na mapi? Odvisno od tega kaj si naredil po fajtu z Logariusom.  Ali si  mislil kaj drugega? 

 

Za boj proti frenzy  sicer  najbolj pomagajo prave rune še zraven opreme.   In pa seveda igranje skrivalnic in čakanje da se meter ustavi in nato pade. 

uredilo bitje Majek
Povezava do prispevka
Me3do reče pred 13 minutami:

Dej si gear z visokim frenzy resistom, pomaga

Pa tudi zdravilo maš, ki ti pozdravi frenzy 

problem je to, da se mi ne zdi, da sem že našel kak gear z visokim frenzy resistom or kako tako runo

 

za zdravilo pa vem, ampak šparam, ker ga imam pomoje samo ene 10 - bl malo sem chalice temnice igral, pomoje je to problem, da nimam dovolj dobrega geara (al pa sem ga prodajal lol, možno je da sem kaj prodal kar ne bi smel)

 

do Logariusa sem prišel zato, ker sem sledil enemu po strehi, pa se mi zdi kot da sem pol gradu spustil ponesreči

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 29 minutami:

Ne, not really. Mogoče fuknit nove driverje dol? Oz. poglej če so tvoji driverji taki, da ponavadi nagajajo

Bom pogledal, v čem je problem, ampak do zdaj z nobenim drugim špilom nisem imel nobene takšne težave. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...