Skoči na vsebino

House of the dragon

pocast

Priporočeni prispevki

[]D [] []V[] []D reče pred 1 uro:

cist unicl njegov lik pa sezona mi je pol slabsa zarad tega

uničil na kak način, meni je lik konsistenten s prvo sezono (disclaimer: daemona sovražim iz dna srca še iz knjig,)

Caffrey reče pred 1 uro:

Ja. Cisto uniči serijo

pff še en deamon lover, heretik, *shame*, *shame*, *shame*

Povezava do prispevka
apovsic reče Dne, 23. 7. 2024 at 15:02:

uničil na kak način, meni je lik konsistenten s prvo sezono (disclaimer: daemona sovražim iz dna srca še iz knjig,)

ne da mi je enk ekstra ljub lik ampak v prvi sezoni je bil na azcetku prikazan kot tak lahkoziv zabavljac sam kasneje semi zdi da je bolj skapiral to igro spletk in taktiziranja in je bil mal bol zajeban. v drugi sezoni je pa do zdej bil prikazan kot nek whiny papak (mogoce sm biased, ker sovrazim te halucinacija scene v serijah/filmih, ker so res cringe orodje za opravicevanje dejanj likov)

drgac mi je bil okayish zadnji del, edin res prehitro se mi zdi da peasanti zaobvladajo zmaje. tko preskakujejo scene, da tipi en moment scijejo v hlace drug moment pa delajo lupinge z njimi (oba, zamorec in klosar) s tem da klosarju bi samo dal neko normalno obleko ko je bil na zmaju pa bi si gledalec lahko mislil, da je vmes mel vsaj pol urce casa za topel tus in par pointerjev s strani izkusenih dragon riderjev

Povezava do prispevka

To na koncu je bilo res čudno. Vsi še sajasti po obrazu, niso si vzeli niti par minut preden gredo pokazati novo igračko. 

Lahko bi skrajšali tisto brezvezno videospot plavanje v jezeru pa raje razložili novim pilotom kaj so ukazi za streljat itd.

Ne najboljša režija, razen če bodo kaznovani v naslednjem delu za neučakanost pa je bilo namenoma.

Povezava do prispevka
DaddySpankMeHard reče pred 2 urama:

To na koncu je bilo res čudno. Vsi še sajasti po obrazu, niso si vzeli niti par minut preden gredo pokazati novo igračko. 

Lahko bi skrajšali tisto brezvezno videospot plavanje v jezeru pa raje razložili novim pilotom kaj so ukazi za streljat itd.

Ne najboljša režija, razen če bodo kaznovani v naslednjem delu za neučakanost pa je bilo namenoma.

Pa kdo jih bo učil, glede na to, da se je očitno kader uprl :D

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 17 minutami:

Pa kdo jih bo učil, glede na to, da se je očitno kader uprl :D

legit point, daemona itak ni tam, sincek od kraljice ni naklonjen peasant riderjem, tko da pol itak sam kraljica ostane?

sam kot sm reku men bi blo cist sprejemljivo, ce bi sam umil klosarja in mu dal cisto obleko bi si reku ajde dobil je pep talk, za bait igrat je spreman (da tkole n00ba posiljajo baitat je ze samo poseb dost neumno, sam ok)

also pozabu oment najboljsi moment epizode, aemonda kako zajaha konja (no homo)

Povezava do prispevka

Daemon subplot je imo rezultat očitkov, ki so leteli na manko charecter developmenta Daenerys. Malo je mogoče pre-razpotegnjeno vse skupaj ama v osnovi mi je pa prav kul da model prek cameotov likov prejšnje sezone počasi "predela" določene reči da bodo imele zadeve na koncu malo več repa in glave.

Povezava do prispevka

IMO ima Daemon čist preveč screen tajma to sezono. Ima mogoče Matt Smith v pogodbi koliko screen tajma more imet? Se mi zdi, da bi boljše ta čas posvetili drugje kot, da Daemon dela ene in iste stvari pol sezone.

[]D [] []V[] []D reče pred 7 urami:

ne da mi je enk ekstra ljub lik ampak v prvi sezoni je bil na azcetku prikazan kot tak lahkoziv zabavljac sam kasneje semi zdi da je bolj skapiral to igro spletk in taktiziranja in je bil mal bol zajeban. v drugi sezoni je pa do zdej bil prikazan kot nek whiny papak (mogoce sm biased, ker sovrazim te halucinacija scene v serijah/filmih, ker so res cringe orodje za opravicevanje dejanj likov)

drgac mi je bil okayish zadnji del, edin res prehitro se mi zdi da peasanti zaobvladajo zmaje. tko preskakujejo scene, da tipi en moment scijejo v hlace drug moment pa delajo lupinge z njimi (oba, zamorec in klosar) s tem da klosarju bi samo dal neko normalno obleko ko je bil na zmaju pa bi si gledalec lahko mislil, da je vmes mel vsaj pol urce casa za topel tus in par pointerjev s strani izkusenih dragon riderjev

Lahko bi bila vsaj kakšna scena vmes kako jih učijo te pomembne besede v valyrščini, da bi dobil občutek, da je več časa minilo vmes.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Všečen del, ampak je tudi mene malo zmotilo to kako hitro je šlo vse naprej s temi dragonseedsi. Najprej sem itak mislil da je Ulf pač kar spizdil z Dragonstone-a, ker je res izgledalo kot da je šel takoj direkt z jame letet v King's Landing. :lol:

Pizda še kar ne nehajo s temi Daemon halucinacijami. Čeprav mi je recimo kul ponovno videt Paddya Considina ki je res raztural v prvi sezoni. 

Mali Tully je izpadel dobro, čeprav ne razumem najbolj zakaj so Riverlordi sploh zahtevali usmrtitev Blackwooda? Nekako bolj smiselno bi bilo da ga zgolj fuknejo v nek dungeon in se še Blackwoodi pol naprej borijo za njih.

Aja še ena stvar ki me vedno zmoti ko jo vidim so luknje na Vhagarjevih krilih. :P :lol:

uredilo bitje Seth
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 1 uro:

al pa se je sam hotu pokazat (glede na to, kako se je že prej po gostilnah hvalil, da je Targ) in še pravočasno spizdu

Seth reče pred 28 minutami:

Najprej sem itak mislil da je Ulf pač kar spizdil z Dragonstone-a, ker je res izgledalo kot da je šel takoj direkt z jame letet v King's Landing. :lol:

Na to sm tut jst pomislil, sam pol ko prileti prileti nazaj in cakata tam rhynera in ostali zmaji tko zgleda kot da je bil planiran show of force (al pa ambush, ce bi aemond nadaljeval).

Najverjetneje so snovalci serije samo hotl en cool "who cares if it really makes sense" blockbuster kadr nardit.

uredilo bitje []D [] []V[] []D
Povezava do prispevka
Berbasecks reče Dne, 30. 7. 2024 at 16:15:

al pa se je sam hotu pokazat (glede na to, kako se je že prej po gostilnah hvalil, da je Targ) in še pravočasno spizdu

Jaz sem tudi tako razumel to sceno. Sam se je odločil, da bo poletel čez King's Landing, da se pohvali.

Pa btw, kateri zmaj je sploh bil ta, ki ga pijanec najde v jami?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Sem precej ziher da ne bo tako kot v knjigi. Ker bi morali spet vpeljat nov karakter ki bi odžiral minute ostalim. 

Spoiler

Na asoiaf wikiju so že zapisali da sta lika Rhaene in Nettles merged. :D Saj se zdi kar smiselno glede na videno. Ampak predvidevam da potem ne bo šlo ravno po zgodbi iz Mushroomove verzije. :rofl:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...