MorskaGlista Objavljeno 20. april 2023 Share Objavljeno 20. april 2023 (urejano) Hm, se pravi, zadeva ni tako preprosta kot mislijo tisti, ki Google obtožujejo, da je grdi grdi ker onemogoča 5G in ostalo v nepodprtih državah. No skratka, če prav razumem, v tem primeru Google res namensko blokira uporabo 5G, VoLTE in VoWiFi v nepodprtih državah, vendar ne čisto brez razloga, saj ni rečeno, da bi brez ustrezne konfiguracije s strani operaterjev vse skupaj delovalo na zadovoljivem nivoju. Lahko bi, lahko pa ne. Ali se motim? Glede ukinjanja 3G omrežja pa (spet če prav razumem), se bo na telefonih, ki podpirajo LTE in nimajo vključenega VoLTE, pri klicu omrežje preswitchalo na 2G. Medtem ko, če telefon sploh ne podpira LTE (torej stari telefoni, ki podpirajo največ 3G), sploh ne bodo več delovali ker ne bodo mogli niti do signala? 20. april 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 20. april 2023 Share Objavljeno 20. april 2023 Nekako tako S tem da 3g telefoni podpirajo tudi 2g (izjema so razni iPad 3g in podobna šara, ki so imeli mobilni modem samo za dato), tako da tudi 3g telefoni bodo še vedno imeli signal (2g) Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 youtube vanced so mi dokončno ubil. Kaj je dobra alternativa? Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Douchebag reče pred 3 minutami: youtube vanced so mi dokončno ubil. Kaj je dobra alternativa? Nisem še probal, sem si zadnjič samo shranil link, da bo pri roki, ko crkne Vanced. 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 A jaz prav vidim, da je treba ročno popatchat yt app na revanced? Zelo noob friendly. Tisti, ki bo iskal bližnjico z že zbuildanim revanced APKjev naj bo pozoren iz kje to vleče, ker obstaja 500 različnih revanced domen, ki vse hostajo okužene apkje. Bolj safe bet je zbuildat sam, ker ostalemu ne moreš zaupat. Meni je kar zanimivo, da nadaljujejo Vanced v totalno dummijem neprijaznem načinu. Ni čudno, da so hekerčki zavohali svojo priložnost. Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Sem zrihtal po tem guidu, sam zbuildu app in dela. Oglasi so ponovno stvar preteklosti Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 26. april 2023 Share Objavljeno 26. april 2023 YouTube Vanced mi noče več odpirat posnetkov, javi napako, da naj odprem v posodobljenem predvajalniku. Ko preletiš net, hitro najdeš app, ampak nekega sranja mi ni za nalagat na telefon/tablico. Kdo s preverjenimi linki do Vanced YT-ba? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. april 2023 Share Objavljeno 26. april 2023 @Mrhovinar malo višje maš guide ki ti pove kako se namesti revanced, pa douchebagu je uspelo Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 26. april 2023 Share Objavljeno 26. april 2023 Ok, priznam, nisem niti bral teme. Deluje. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 28. april 2023 Share Objavljeno 28. april 2023 Placas 2€ na mesec za youtube premium....reklame not even once Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 30. april 2023 Share Objavljeno 30. april 2023 gerozaver reče Dne, 28. 4. 2023 at 15:02: Placas 2€ na mesec za youtube premium....reklame not even once kje si ti našel 2€ na mesec? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 30. april 2023 Share Objavljeno 30. april 2023 kaj takega najbrž https://www.gamsgo.com Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 30. april 2023 Share Objavljeno 30. april 2023 Imam youtube music, za 2€ več dobim youtube premium Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 gerozaver reče Dne, 28. 4. 2023 at 15:02: Placas 2€ na mesec za youtube premium....reklame not even once dela za 20min, reklame not even once after. res pa je, da ma neko foro s skip sponsored content, k mi je stalno timeoutal, zato sem naredu build brez tega in sedaj dela bp. Porabu sm torej se dodatnih 5min Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Kolkrat na mesec moraš to naredit? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 Za koliko od oka bi lahko prodal moj Pixel 6 Pro 128GB, kupljen lani septembra? Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 Odvisn kolk so spucani dovodi za elektriko, drgač od oka pa okol 400-450 ojrov imo. 1 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 NixoN reče pred 1 uro: Odvisn kolk so spucani dovodi za elektriko, drgač od oka pa okol 400-450 ojrov imo. https://www.facebook.com/marketplace/item/2677095662433439?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A9946eb9e-d04a-42c1-b749-fcde447cc793 pri temu dovodi niso spucani, je cena nižja. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Kako imate kaj narejene Backupe? Meni mal ni kul, da mi vse naloži na drive. A je kakšna dobra opcija, da to naloži na kak drug bolj varen oblak, ala Proton? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Proton Drive v trenutnem stanju sramota, da se temu sploh reče cloud ker je v celoti featureless. Ipak gre za proton, heroje halfbaked izdelkov. ampak pustmo to. jaz uporabljam syncthing. vse kar želim imet backupirano imam dodano v syncthing, ki takoj, ko telefon doma priklopim na polnilec zažene sync job med mojim telefonom in nasom. da pride to karseda seamlessly do izraza in da se ne backupira samo slik, selektivno uporabljam appe, ki imajo dobre backup opcije. primer; na avtentikatorju recimo, vsakič kot nardim kako spremembo baze kod, se avtomatsko ustvari lokalna kopija te baze in ob polnjenju fona takoj leti na nas. signal recimo tudi omogoča lokalni backup. tak način ne rabim razmišljat, če sm kaj pozabil backupirat, ko pride do sranja. niso pa vsi appi narejeni enako, viber recimo ne omogoča lokalnega backupa, ker so preveč neresni, da bi uporabljali karkoli drugega kot drive. na tak način mi nov telefon ulavfat traja minimalno dlje kot če bi koristil goolagov drive. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 11. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 11. maj 2023 Pa sej je drive zelo varen cloud. Edini razlog da ga ne bi uporabljal je ce ti ideja da ima google vse tvoje podatke smrdi. Kar pa jih itak ima. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 kar se mene tiče, kdorkoli ima podatke v plaintextu (kar vse na goolagu je) pač ne more govorit da je varen. Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Randy reče pred 14 urami: https://www.facebook.com/marketplace/item/2677095662433439?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A9946eb9e-d04a-42c1-b749-fcde447cc793 pri temu dovodi niso spucani, je cena nižja. Že že, sam je tud starejši od tega, ki ga prodaja @MorskaGlista, pa izven garancije. Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Glede na to, da sta Pixel 7 in 7a na amazonu.de trenutno dobrih 500€, je 400€ krepko preveč. Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 (urejano) Sorry ampak Pixel 7 Pro 128GB je 760 flik, na google storu celo 800, sicer je pa tisto samo moje mnenje po ogledu cen rabljenih fonov. https://www.amazon.de/dp/B0BDJ55SSD/ref=olp-opf-redir?aod=1&condition=new&camp=2025&creative=12738&smid=AGRE4GFMDTG41&creativeASIN=B0BDJ55SSD&ascsubtag=H3iA9FaSr64VQKggMccGGA 11. maj 2023 uredilo bitje NixoN Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 imaš prav, spregledal, da prodaja 6 pro Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Hvala za mnenja & okvirne cene. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 TrippinBalls reče Dne, 11. 5. 2023 at 6:35: Proton Drive v trenutnem stanju sramota, da se temu sploh reče cloud ker je v celoti featureless. Ipak gre za proton, heroje halfbaked izdelkov. ampak pustmo to. jaz uporabljam syncthing. vse kar želim imet backupirano imam dodano v syncthing, ki takoj, ko telefon doma priklopim na polnilec zažene sync job med mojim telefonom in nasom. da pride to karseda seamlessly do izraza in da se ne backupira samo slik, selektivno uporabljam appe, ki imajo dobre backup opcije. primer; na avtentikatorju recimo, vsakič kot nardim kako spremembo baze kod, se avtomatsko ustvari lokalna kopija te baze in ob polnjenju fona takoj leti na nas. signal recimo tudi omogoča lokalni backup. tak način ne rabim razmišljat, če sm kaj pozabil backupirat, ko pride do sranja. niso pa vsi appi narejeni enako, viber recimo ne omogoča lokalnega backupa, ker so preveč neresni, da bi uporabljali karkoli drugega kot drive. na tak način mi nov telefon ulavfat traja minimalno dlje kot če bi koristil goolagov drive. sam ti imaš NAS, kar je itak druga zgodba. Meni se gre da bi backpiral fotke in kontakte, drugo se pa bacakpira preko appaov samih. Toda ne bi pa fotke delil z drivom sploh pa ne tiste fotke, k mi jih kdo pošlje preko vibra ali msgja ... Arey reče Dne, 11. 5. 2023 at 6:37: Pa sej je drive zelo varen cloud. Edini razlog da ga ne bi uporabljal je ce ti ideja da ima google vse tvoje podatke smrdi. Kar pa jih itak ima. This. Čeprav je moj telefon androdi, dvomim, da vse stvari ki so ma mojem telefonu (fotke, viber in druge chate) avtomatsko pošilja googlu. Drugo pa je, da če gre na g.drive ... Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 gerozaver reče Dne, 3. 5. 2023 at 22:22: Kolkrat na mesec moraš to naredit? 0 krat Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 Xiaomi 12T Pro dober nakup trenutno? Budge je tam do 700 ali 800€. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.