Skoči na vsebino

Trenutno igram [11/2021]


Priporočeni prispevki

Darksiders 3

9/10

618x0

Zaželel sem si lahko souls like igro in to sem dobil. :) Je zelo zabaven hack'n'slash tip igre. V osnovi gre za poenostavljen souls like tip igre, saj imaš na voljo difficultije. Jaz sem igral na drugi najlažji težavnosti, igra pa je doprinesla zadovoljivo težavnost, čeprav bi si na trenutke želel višjo, saj ko se zlevelaš nekateri mobi postanejo sprehod torte.

Challenge mi je bil predvsem predzadnji in zadnji DLC boss, ki sta mi oba vzela po par urc živcev. Zgodba ni nič kaj posebnega, grafika pa ravno tako ne. Ampak ker to ni fokus igre, ji to popolnoma oprostim. Motilo me je tudi, da preveč bazira na evade counterjih, ki pa jih večinoma lahko delaš tudi, če gre meč skozi tebe, če le v pravem trenutku stisneš evade.

V spominu je podobna igra bila tudi DMC, v kateri sem neznansko užival. Definitivno priporočam, saj je igra tudi kar dolga. Edino določeni puzzli so malenkost crap, boost itemov nisem uporabljal (ker jih v igrah iz nekega razloga nikoli nočem), Želel bi si pa tudi bolj jasno označeno kje je boss, da ne rabim tavat čez 3/4 igre in spet nazaj, 4x.

Povezava do prispevka

A Plague Tale: Innocence - poor man's The Last of Us s podganami in zelo vprašljivo glasovno igro, ki je na nivoju slovenskih sinhronizacij risank. Se razume, da gre za igro z nizkim budgetom, ampak raje imam špil brez govora kot pa takšna bukova drva. Igri prehitro zmanjka svežih idej, kamenje in zvarki postanejo dolgočasni. Je za preigrat, sem pa malce razočaran glede na hvalnice na medmrežju. Ajde, en plus za tematiko, obdobje črne kuge je občutno premalo izkoriščeno v gaming industriji. Obstaja kakšen dober black plague špil? 

Povezava do prispevka

Danes končal Life is Strange 3: True Colors. Včečna zadeva, ki me je res vlekla k igranju. Moram pa reči, da je razplet zgodbe prišel prehitro in nekako na "easy varianto". Sem pričakoval več. 
Ajde, čisti konec je bil happy ending (vsaj zame), ampak imam občutek, da bi lahko igra trajala še vsaj kakšno uro ali dve dlje. Oz. nasploh imam občutek, da so (kot je pri marsikateri podobni igri v navadi) zadevo pač zaključili bolj na hitro.
LiS 1 je zame še vedno (visoko) na prvem mestu trilogije, pa je kakor je. ;)  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
stom1c reče pred 12 urami:

S kocevcem prevazava surovine po rusiji

 

 

Najboljše tovornjake pol pa v Rift. :lol: Lahka je tko.

Ta cesta v Rift mi je pobrala življenja še pa še. Poleg seveda prvega DLC-ja, tam res nevem kaj so avtorji razmišljali pomoje so tako sedeli za mizo pa je en rekel, ej kaj čmo naredit eno mapo kjer ceste sploh niso prevozne edino normalno je vožnja po jezeru, kjer pa se lahko ti vdre. Folk pol ploskal.:hmm:

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
tomazek reče Pravkar:

Vidim, da je Kočevc pazljivo gledal Zarafov stream in se naučil rikverc vozit.

 

Jaz sem zarafu 15min skusal dopovedat kako naj pelje v rikverc s prikolico, korak po koraku, in je ze prvi korak vsakic kontra naredu kak sm rekel 😄 manakiin je prica. Ne me spominjat na ta dogodek k je en kp zivcev pozru

  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka

Žena igra Shadow of the Colossus, jaz igram Days Gone, skupaj igrava The Last Guardian.

 

Ful ne najdem zaenkrat nekaj velikih pripomb na Days Gone, razen da je še vedno kar dosti malih hroščev, vsaj enkrat se nekaj zgodi nekaj smešnega, ni pa nič game breaking. Pač dost simpl kvazi open world špil (ako bi lah odklenil več prehodov med različnimi deli mape bi blo jače - sumim da je tako kot je zaradi loadinga), fajn vožnja z motorjem, v redu počasno napredovanje lika in opreme, acting in nasplošno scenarij prepričljiv kar se glavnih sekvenc tiče, tiste misije, kjer se rabiš nujno skrivat so dost dolgočasne iz več razlogov,... pa všeč mi je, da niso počasni zombiji, ker tukaj bi blo potem jih prelahko potamanit.

 

Ako bi blo mal več domišljije dane v nekatere queste, da je malo več dinamike, bi to lah bil top10 špil PS4 ere, ampak sej bomo vidl, lahko me še preseneti. Zdi se mi, da ma zelo tak safe approach pa da je bolj manj je več type of špil, zato sem vesel, da je zelo malo različnih itemov za craftanje, ker to lah kvečjemu uniči špil. Dokler je tako, da lahko nek špil igraš z možnostjo craftanja namesto da te nujno prisili v njega, je zame plus. 

Takoj sem se spomnil na Cyberpunk 2077, ker tam je preveč vsega in zato lep del stvari šepa, ker niso dodelane, to je pa dost bolj simpl špil in bolj dodelan. Samo bolj malokrat sem bil res uno napolno navdušen

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...