Skoči na vsebino

[DEAL HUNTING -> HUNT THE DEAL] BLACK FRIDAY 2021


Galko

Priporočeni prispevki

darksaga reče pred 18 minutami:

@DaCapo A si pol nabavil Echote z amazona? Kera jim je to finata da pošiljajo sem samo international verzij,o ki je samo črna? :/


Ful majo nekaj zajebano s temi verzijami. Internacional pa to. No, zaenkrat še novega Echa nisem naročil (ker kolebam ali bi vzel najdražji model,  torej Studio, ki pa trenutno ni dobavljiv za SLO :)).
Načeloma pa mora tisti, ki ga dobiš dostavljenega na dom delovati BP. Ne vem sicer v čem je ta hec v izbiri barve. Butasto pač. 

Standardni Echo (internacional) je naveden na tem linku:
Echo (4th generation) International Version | With premium sound, smart home hub and Alexa | Charcoal : Amazon.de: Electronics & Photo

edit: btw, zelo dobra je funkcija Drop-In. Deluje kot  "intercom" (bodisi preko telefona, računalnika ali seveda preko drugega Echo zvočnika). Če kdaj pač potrebuješ. Meni je fun občasno uporabit. ;)

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Jaz sem nekaj časa tudi hranil škatle, sedaj pa že dolgo več ne. No, pri dražjih zadevah še vseeno shranim za 1 leto, potem pa gre tudi to stran...

Enostavno ni prostora. Klet (čeprav velika) je polno polna, dobesedno ne moreš niti prav hodit (pa ne zaradi praznih škatel, ampak zaradi vsega, kar se ne uporablja in je pač shranjeno...). Sobe v bajti pa itak.


Najbolj žal mi je, da sem ogromno Lego škatel zmetal stran (kocke sem shranil bodisi v vrečke, bodisi sestavljene modele postavil na vse možne police v bajti). 
Npr ena čistka je bila tole na sliki (pa v vsaki večji škatli so natlačene še manjše škatle): 
Lego.thumb.jpg.68adb1da7c285d088d1d2949ef2a35be.jpg

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

DaCapo confirmed hoarder... Polna klet raznih pizdarij... Najboljše se je v glavi prepričati, da ko nekaj ne rabiš 2-3 leta in ne pogrešaš... Kar bek fuknes. Največje sranje je imeti preveč prostora (klet, še posebej podstrešje), ker pol 90% stvari, ki bi ble direkt za v smeti, pač shraniš tja "za hude čase". Dejansko pa jih v življenju več ne uporabiš. 

Povezava do prispevka

Ja, dejansko priznam, da sem hoarder. Ničesar ne dam (prodam) naprej, pa tudi če se res zavedam, da ne bom nikoli več uporabljal. Nimam pojma zakaj je temu tako. Neka psihološka finta, pomoje. 
Največji problem je pa v prostoru, ki ga zmanjkuje bolj kot prostora na trdih diskih. Mogoče me bo to enkrat spravilo k sebi... :) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Se strinjam s čapcem Čamirjem. Sem mega horder stvari in različnih itemov, ampak imam vse v omarah in kolikor toliko lično estetsko urejeno. Ko pa ti stvari enkrat ležijo po sobi, v garaži, podstrešju pa se jih je treba samo znebiti. 

 

 

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...