Skoči na vsebino

Trenutno igram [12/2021]


Priporočeni prispevki

ravno naredil še secret ending v Returnalu. Celotno post-end game dogajanje mi je vzelo kake 4-5 ur lol, crknil sem ene trikrat vse skupaj, prej sem pa rabil 40 ur da sem špil obrnil pa več kot 100 sem sem šel žvižgat žuželkam :D Res se noro pozna dvig v skillu in weaponi z boljšimi traitsi, prov letiš čez levele in se sliniš od sreče, ko tako lepo pečeš monsterje po faci (razen prijaznih mini boss prijateljev v 6. biomu hehe). 

 

Nor špil drgač. Totalen must play za vse sci-fi fane in fane kvalitetnih akcijskih shooterjev. Škoda za brutalno težavnost, ki bo IMO odvrnila kr en lep kos ljudi od igranja oz dokončanja igrice.

  • Račka +1 6
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Fallen Order sem se spravil igrat po dveh letih od kar sem ga prvič zagnal. Takrat sem obupal po prvem tutorial nivoju, enostavno me ni vleklo. Tudi sedaj bi skoraj obupal, saj je igra prekleto clunky, še posebej pri platformiranju, samo bojevanje pa je nadvse nenavadno, kajti hoče emulirat soulse, ampak ker nima stamine v pravem pomenu soulsov izpade slabo. 

 

Zgodba in cinematični momenti so dejansko zelo dobri in je to eden boljših izdelkov iz SW franšize na tržišču, vseeno ji pa več kot 8 ne morem dat, mogoče celo 7,5. Veliki plusi so med drugim epic lokacije, sam končni segment (kapo dol za slednjega in zlasti da niso razvrednotili zadnjega, ZELO nepričakovanega, sovraga), ogromne mape (celo preveč konfuzne, manjkal mi je fast travel).

 

Če/ko bo dvojka, nujno rabi izboljšavo v fightingu, sicer je pač to kot en Rogue One film, nekaj kar igraš za zgodbo in ne za sam gameplay. Pa engine od Unreala dela igri krivico, face osebkov so mi naravnost ogabne, slabše kot vse ME: Andromede.

 

Vsekakor must play naslov za SW fane. Na koncu me je celo tolko privlekla, da sem jo tudi platiniral (zelo izi platina drugače)

Povezava do prispevka

Fallout 3, sem se resno lotil tega. Že dolgo se nisem počutil kot totalni revež na začetku igre, kot tukaj. V pol ure me je toliko različnih stvari ubilo, ostal brez streliva, brez zdravilnih zadev.

Tavam po wastelandu ko zombi in upam, da bom naletel na kakega šiptarja z burekom. Igra je precej bolj melankolična kot štirika, všeč mi je!!

Povezava do prispevka

Black Mesa - nabavil na sale-u na steamu in je zadeva zelo zabavna, minilo je ohoho let odkar sem katerikol half-life špilal tako da je lušno se vrnit v ta univerzum, dober remejk so naredili, sedaj sem verjetno nekaj čez polovico igre ( Surface Tension )

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 11 minutami:

Ej, ko enkrat obrneš prvič, te pol kr vleče igrat spet. Pol pa itak veš kako je s Souls igrami, sam speedrunaš od enega Bossa do drugega. V bistvu se da platinirat res neverjetno hitro.

Če sem šele zdaj dojel, pa še to ne sam, kako točno uporabljat Mikiro counter :D 

 

Potrpljenje v tej igri res ni moja vrlina :D 

Povezava do prispevka

Ma to smo vsi dali skozi. S časom se vse lepo poklopi in pol iznenada si addicted. :D

 

Ne, sej ne vem. Mogoče ti bo en skozihod dovolj. Meni osebno je bil velik motivator boss rush modes, ki se ti odklenejo, ko narediš različne konce. Zato sem dejansko "moral" obrniti 4x. In pol je bilo do platine sam še urca grindanja experienca, da sem odklenil tistih par abilityjev, ki so mi še manjkali.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 urama:

Fallout 3, sem se resno lotil tega. Že dolgo se nisem počutil kot totalni revež na začetku igre, kot tukaj. V pol ure me je toliko različnih stvari ubilo, ostal brez streliva, brez zdravilnih zadev.

Tavam po wastelandu ko zombi in upam, da bom naletel na kakega šiptarja z burekom. Igra je precej bolj melankolična kot štirika, všeč mi je!!

Itak si me zdaj triggeral, da poženem new vegas na najtežji možni stopnji in obupam po 1 uri igranja :D

uredilo bitje Kastor
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 44 minutami:

@bitsurugi@MajekYo, a je vama kej znano ali ima morda Scholar of the First Sin kak bug (na PS5?) okoli beleženja playtimea?

Screenshot_1.thumb.jpg.2530c91bccaa4647283114e6cbd6261f.jpg

Ni faking pogojev, da imam tak playtime lol.

Kvečjemu 50-60 ur.

A je možno, da igra beleži playtime, ko je konzola v rest mode?

Poglej v PSn profilu...  link

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 urama:

A igraš počasi tako da probaš čimveč lunc odkrit, al bl hitiš čez?

Zaenkrat skušam čimveč odkrit, ampak sem komaj dobro uro igral. Tako da nekega pravega plana kako bom naprej igral še nimam..najprej moram sploh igrat, kar mi je zadnje tedne težko, upam da nov spol to popravi.

Če ne bom pac moralc cakat na 8.12. in destiny xD

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...