Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Imam seznam / stroškovnik, v katerem sem optimistično dopisal faza 1. Faza 2 bo še ročna in h-shifter, faza 3 pa VR set. Če ne dobim brco v jajca od ženske al pa me sreča pamet, 50:50.

 

image.png.715ce4c17e4124df8976153685f905cb.png

 

Morem ful pohvalt Sim-lab, res super hitri (kljub vsej black friday noriji po netu), nekak mi je uspel polomt cev za odklenit sedež, da ga lahko slajdaš naprej nazaj, in sem pisal njihovem supportu. Odpisal mi je naše gor list Branislav in so mi v roku 2 dneh poslal novo štango, zastonj. Saj OK, košta verjetno ene 5 evrov, samo poštnina, handlanje, pač tko, res so super firma.

Povezava do prispevka

Zaenkrat sem na slabih 4k :mellow: Komp na srečo mam, monitor ni idealn in lahko bi bili trije (zarad velikosti, sicer je super), ampak itak je endgame VR. Težko mi je bilo stistn sprožilc na začetku, ker nekak ne bi imel smisla met samo pol setupa, s katerim ne moreš odigrat nič. Drobnarij pa na koncu sploh ni tok velik, da bi ful neki pršparal če vzmeš ne vem, samo gas pa bremzo al pa jeftina pedala, samo nosilc za volan brez sedeža itd.

Povezava do prispevka

Yes, yes in še enkrat yes! Pozdravljam projekt. Sem sam podobno zadevo ubodel lansko korono. Če si šel v to, verjemi da ti ne bo žal. Pa vesel sem, da si preskočil razne čungalunge od Logitekov in Fanatekov, ker vse to po določenem času ni več to in ti je žal, da nisi v štartu dal par 100 več in ubodel profi robo.

 

Ko sestaviš se pofočkaj semle:

 

https://drive.slo-racing.com/race

 

Pa vabljen na državno prvenstvo v rallyu ali ACC. 

 

Če imaš kako vprašanje na dan z njim. 

 

Aja, največ kar šteje pri simu so pedala, tako da še en prst gor, da si vzel konkretna. 

 

P.S. Tude žene niso težava, moja je že odpeljala par GP dirk :D 

uredilo bitje Ripper
Povezava do prispevka

@Ripper ti kr nalep kakšno sliko, bo bolj pestra tema.

 

Sicer je pa dons pršla še sklopka in podlaga, jebal sem se z najbolj štorastim možnim dostopm do lukn na rigu, ves zadovoln zategnem vse, se usedem v sedež in pedala ful predaleč :( Samo ne diram več dokler ne pride še volan in lahko cel setup drkam dokler ne bom srečen.

 

simrig_pedala.thumb.jpg.d1ef269d9cce98c3b3d500709bbb4c17.jpg

 

Hidravlika je draga (ene 8k), težka, ful enga štroma rabiš, je kul, da imaš res rigidn in ojačan ohišje, pa ne vem a je res tak uau. Mogoč buttkicker ob priliki: https://thebuttkicker.com/pages/buttkicker-sim-racing

 

Povezava do prispevka

Sklopi FF / navor na volanu. V principu itak nimaš želje uporabljat tako bazo na polni moči, je pa kul, da imaš zadost overheada, da FF ne clippa in volan res pobira in kaže vse detajle + tako močn motor lahko ful hitrej spreminja navor = ima bolj jasne in točne povratne informacije. Ampak ja, ko s frendi po par pirih tauntaš, kdo bo vozil na 100%, se kaj odfuka SWju al pa nepričakovano za volan sede 7 letnik je dobr imet panic button.

Povezava do prispevka
Kastor reče pred 12 minutami:

Šimša ti neki prav delaš v lajfu, šiljo ti hoče account hackat, play je tvoj največji supporter, res uno propsi :) 

jst pohvalim makar da mi en reče 100x cigo, če mi ima neki zanimivga, dobrga, hoby, tale hoby je adijo, kukr smo zadnje 4leta sceno prpeljal v sim, adijooo kva naj rečem, sm v info , 1x dirkalni avto, 2x dirklani avto, 30plus sponzorjev, DP tekmovanja, inu inu....trenutno zadnje 5let najboljši hoby, sveda če imaš rad dirkačine, kam je pa ta sim roba pršla v zadnjih 5letih, pa sam ne morm vrjet, hvala bogu vsaj neki vesela!

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...