Skoči na vsebino

The Witcher


Jurus

Priporočeni prispevki

Weraziel reče pred 3 urami:

Dej no pizda, kak članek je to, prou creepy mi je 

 

Kaj nam bo ta informacija, majketi? Na konc se pa ponovi kak Mark David Chapman, samo žurnal24 pa v temu primeru ne bi prevzel del krivde, a ne?

 

upam, da jih je hotel poslal v kurac. fakin šit, do česa misljo da so ti pofukani mediji in tabloidi upravičeni. :avadodo:

Povezava do prispevka
Weraziel reče Pravkar:

Ma to nima sploh veze s tem, je to njegova odločitev. Samo moj rant čez rumeni tisk, k so res idioti

Ja, se strinjam drugače, pravim samo za ta specifičen primer, ko je Cavill sam zelo na chill s celotno so situacijo. 

 

Mogoče, če bi se vsi obnašali na tovrsten način, bi tudi na zvezdnike gledali manj zvezdniško in bi jih tudi normalizirali, kaj pa vem. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 mesece kasneje...

27d9bd428b9f1c56d0f45b664a67320e270ecd57

 

Margarita Laux-Antille (druga zgoraj z leve)

 

Opis iz knjige: "She had a figure outshining statues, fair-haired, tall, and often wore a green dress with a plunging neckline"

Dejanski casting opis: “Plus-sized and powerful, she is a member of a particular group of women you don’t want to cross. Vivacious and self-confident, she’s sure to be a match for anyone she meets in The Witcher.

uredilo bitje Jurus
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

sem prebral dve knjigi witcherja na dopustu.

 

ene epizode so priredile knjige na boljse, druge na slabse. recimo una scena k ju elfi ujamejo je kr neki. v knjigi je dost boljsa prigoda.

 

nasploh knjige niso neki top of the top.

 

mi je pa zanimivo, da je witcher dost lolek v knjigah. skoz ga drugi resujejo in njegov power level ni konsistenten. vcasih je neroden, vcasih pa porazi tanajhudejse nasprotnike z levo roko.

Povezava do prispevka
drevored reče pred 12 urami:

 

mi je pa zanimivo, da je witcher dost lolek v knjigah. skoz ga drugi resujejo in njegov power level ni konsistenten. vcasih je neroden, vcasih pa porazi tanajhudejse nasprotnike z levo roko.

Ko je Sapkowski pisal kratke zgodbe je geralta naredil za supermana ampak kasneje, ko je šel pisati sago je verjetno ugotovil, da Geralt ne more vsakega premagati z levo roko, ker potem ni zgodbe. Tako, da ga je takoj na začetku dal hudo raniti in mu vzel veščevske meče in napoje. Pa na splošno, mu je kar nekaj experince levelev skinil. :D

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 urama:

Ima pa Sapkowski gladko jači svet, plus to da je slav inspired tud pomaga

 

Da te Sapkowski ne sliši :D

 

You’ve stressed many times that the Witcher is neither a medieval, nor a Slavic story. Are you surprised by the constant attempts to ascribe Polish origin to your characters?

 

“I’m very surprised,” Sapkowski said. “The Witcher Geralt has a pretty ‘Slavic’ name, there are some ‘Slavic’ vibes in the names of people and places. There’s the leshen and the kikimora - but you also have Andersen’s little mermaid and Jeanne-Marie Leprince de Beaumont’s Beast. I think there’s a need to repeat this: the Witcher is a classical and canonical fantasy, there’s as much Slavic spirit in it as there’s poison on the tip of a matchstick, to quote Wokulski’s words to Starski.”

Povezava do prispevka

Edini razlog zakaj sem sploh vztrajal. Razen Yeninih jošk.

 

Thank fuck, da je rešen tega. Gotovo bo kot razlog naveden zaposlenost, še posebej s Supermanom, ma IMO je samo čakal izgovor za it. Je dejanski fan iger in knjig in noben fan pri zdravi pameti ne bi podpiral kar so tam počeli. Standardna začetna pogodba, vsaj pri network serijah, je 3 sezone. Če je tukaj isto, je jumpnil ship ob prvi priložnosti.

Povezava do prispevka

Kva se sekirate. Itak ga je blo škoda za to bedno adaptacijo Witcherja. Pizda, človek je bil edini pravi fen v celi ekipi, ki so delal ta show.

 

Še zdaj mi ni jasno kako ravno največji debili dobivajo mesta showrunerjev ful dobrih IP-jev?

uredilo bitje Wallux
Povezava do prispevka

Svaka čast folku ki je uspel tole čudovito adaptacijo gledati jebene 3 sezone, jaz sem zdržal cele 4 dele od S01 pa še to sem si moral sproti lepiti selotejp po faci da se mi niso odrolale oči iz glave. Cavill je imo pol cajta jokal pod tušem v prikolici, ko je bral scenarij in dialoge, glede na to da tudi on mega fan od špila :D

 

No LOTR serijo sem uspel pa zdržati 2 dela, tako da evo, Witcher bi bil lahko še slabši :D

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...